Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry gość

Starsza Pani do konwersacji. : )

Polecane posty

Gość Dobry gość

Witam, jestem 23 letnim mężczyzną. Fascynuje mnie parę rzeczy w życiu, jedną z tych fascynacji są starsze ode mnie kobiety. :) Wiem, że nie jestem oryginalny pisząc to ponieważ widziałem pełno tematów typu "starsza do seksu" itp. Ja jednak chce jedynie wymienić myśli, popisać. Gdyż znalezienie kobiet na niezobowiązujący seks na forum wydaje mi się nie możliwe. Także jeżeli jakaś kobieta jest chętna to zapraszam. :)

Gość gość
zacznij wymieniać te myśli, chłopcze czekam ;)

Stare i normalne są zawsze głupie, tylko stare i nienormalne są ciut mądrzejsze.

Gość gość
a co ty synku fabu o tym mozesz wiedzieć? chcesz konkurować w tym temacie ze starowinką, taka jak ja? śmieszna ta młodzież 45 letnia teraz jest, boże zachowaj!

Gość Dobry gość
To znaczy ja nie chce tutaj pisać o jakichś teoriach naukowych. A po prostu proste tematy jak film i muzyka, to drugie to moja kolejna fascynacja. Muzyka na pewno nie jest niezbędna do życia ale sprawia, że jest przyjemniejsze. : ) Zastanawia mnie jaki też stosunek mają starsze kobiety do młodszych. I dlaczego "chłopcze"? : )

Gość gość
ani mi sie śni pomiocie! widzicie go, łobuza jednego!

Gość Dobry gość
Mała dygresja, kiedyś ktoś powiedział że miejsce kobiet jest w sypialni nie w kuchni.Chociaż tak wiem jak ktoś się uprze to i kapustę można w sypialni ugniatać. : )

Gość Dobry gość
Dobranoc dla tej jedynej która będzie chciała popisać i innym też. ; ) Jutro tu zajrzę. (chyba)

Gość gość
zadna rozsadna kobieta nie bedzie filtrowac z mlokosem zapomnij!

Gość Dobry gość
Cześć, dzień czas zacząć, oby był udany jak poprzedni. Zapraszam chętną Panią do rozmowy( pewni niedługo stanie się to moją mantrą). : ) Do osoby wyżej. Sam siebie uważam za rozsądnego a rozsądna kobieta to skarb. A osoby podobne łatwo nawiązują wspólny język. : )

Gość gość
60 tka w kwiecie wieku moze byc sklonna :D

Gość Dobry gość
37 lat to spora różnica, ale jeżeli byłoby około 10 lat to jestem 3x na tak. Pozdrawiam. : )

Gość dawal maly
ja z Toba pogadam

Gość gość
85 lat na karku mam ale ze mną można o wszystkim ;)

Gość Dobry gość
Zacznijmy od popisania. :) ( wiem jestem hipokrytą sam wcześniej pisałem o "rozmowie". ) Ktoś mi kiedyś powiedział, że lubię się czepiać. : )

Gość dawal maly
och prosze, nie zaczynaj znajomosci od czepiania sie. Napisz cos wiecej o sobie

Gość Dobry gość
85? hmm z takim doświadczeniem napisz mi czy jest dużą szansa aby uwieść starszą kobietę o 10 lat licząc od 23? : )

Gość gość
Skoro byłabym dobra tylko do konwersacji , to czemu temat jest na uczuciowym? Jakoś wydaje mi sie, że tak napraawdę powinien być na erotycznym. :(

Gość gość
Ja właśnie jestem po 30 i szczerze mówiąć , załamałeś mnie, pisząc o starszej pani.:(

Gość Dobry gość
ok trochę na piszę, ale będą to ogólniki. Nie chce pisać o sobie publicznie. Aktualnie leże na łóżku, zaraz wstaje aby sie przygotować i iśc na zajęcia. Jestem studentem. Lubię zwierzęta mam psa i rybki. Muzyka to świetna sprawa, uczę sie grać na instrumencie. : ) A Ty?

Gość gość
Po co chcesz uwodzić kobietę 10 lat starszą? Jaki to ma sens?

Gość Dobry gość
Żle doprecyzowane chodziło mi o starsza ode mnie. Mnie też się można czepiać. : )

Gość gość
Wydaje mi się, że jesteś zbyt młody dla mnie , bym mogła z Tobą pisać.Nie masz właściwie żadnego doświadczenia życiowego.O czym? O pogodzie? O rybkach?

Gość gość
Gdyby "miejsce kobiet było jedynie w sypialni", to z całą pewnością znudziłoby sie to po pewnym czasie bo ile można leżeć odłogiem albo być użytą w jednym celu ? Kobieta musi realizować siebie: zarabiać, spotykać się w mieszanym gronie, mieć zainteresowania, rozwiązywać problemy codzienne, czuć się kochana, ale nie podporządkowana jakiemuś konowałowi, mieć swoje zdanie, umieć dyskutować, znać swoją wartość, mieć nietuzinkowe wartości, nie liczyć tylko na faceta i nie wieszać się na nim, etc. To samo tyczy się zresztą mężczyzn. Jak chcą to kapustę mogą ugniatać wspólnie w sypialni, ale wszystko uzgadniać, planować, a przede wszystkim o wszystkim rozmawiać. Nie bać się, że nie można na kogoś liczyć, mieć zaufanie i nie być zazdrosnym bo to niskie uczucie i nikogo nie ranić. Iść czasem na kompromis bo to daje podstawę do tego aby związek nie polegał tylko na "ugniataniu kapusty", kiedy ona dawno już ubita :P To jest kwintesencja dobrego smaku i związku na lata. Dobranoc i dzień dobry. Starsza pani idzie się teraz zająć innymi sprawami, ale być może jeszcze wróci, szaraczki ;)

Gość dawal maly
jestem po 30 stce. Pracuje jako konsultant a teraz mam kilka dni wolnego wiec siedze w domu i zajmuje sie przyjemnymi sprawami. Co lubie... sport, ale czynnie a nie ogladac. Filmy ok, byle nie w kinie. Lubie male dzieci, uwielbiam ich spojrzenie na swiat i ta radosc kiedy widza cos po raz pierwszy. Uwielbiam podroze. Bardzo lubie pracowac. A zainteresowal mnie Twoj temat bo niedawno zakonczylam zwiazek z 23 latkiem i tesknie za nim...

Gość Dobry gość
Kiedyś przez pół roku uczęszczałem do klubu sportowego. Miło to wspominam. Na razie jestem na etapie rozmyślania co mogę robić a by mi się podobało( chodzi o sport). Dobrze wiedzieć, że jakaś Kobieta dała szanse młodszemu. Coś musiało Cie w nim zaintrygować. : ) a może warto się do niego odezwać skoro za nim tęsknisz?

Gość Dobry gość
Takie kobiety mi się podobają. Jedni lubią blondynki inni puszyste ja lubię starsze od siebie. Mam dobre wspomina bo z takimi się dobrze dogadywałem. Ze starszą o 10 lat raz miałem okazje. : )

Gość gość
Dziwny jesteś z tym swoim upodobaniem.Nie jest to jednak dobry układ dla dwojga. Kobieta po 30 -stce poszukuje już stabilizacji, tymczasem Ty raczej jesteś na innym etapie.

Gość Dobry gość
Fakt, nie wydaję mi się aby chciał czegoś stałego. Chociaż taki Watson pod postacią kobiety byłby czymś fajnym. : )