Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczasy z dziećmi

Polecane posty

Gość gość

Gdzie polecacie się wybrać? Najlepiej nad polskim morzem

Gość gość
Do Krynicy Morskiej w czerwcu

Gość gość
ja mam domki letniskowe nad jeziorem, jest plac zabaw dla dzieci , teren ogrodzony. W cenie domku kajaki, łódki, mamy też rowery, piękne lasy. Don Kołobrzegu 80km. PREZYJMUJEMY Z PSAMI.

Gość a mi szkoda
moja siostra przez kilka lat z rzędu jeździła do Smołdzińskiego Parku Narodowego (to chyba okolice Łeby; agroturystyka); kawałeczek do plaży, ale za to: było co robić bez względu na pogodę; albo: Kołczewo niedaleko Wisełki, Międzywodzia; zależy, co kto lubi - czy mają być stragany, skakalnie, wyszalnie i gofry, czy raczej: możliwie dziko i spokojnie :)

Gość gość
agroturystyka to fajna sprawa na wypad z dziećmi. My podczas urlopu bylismy tutaj - www.goscinna-zatoczka.pl - miejsce bardzo przyjemne, zalew, spokój, rowerki. Na relaks na łonie natury i odpoczynek od miejskiego hałasu w sam raz ;)

Gość Gonya22

A nie lepiej po prostu jechac gdzieś za granicę? bardzo dobre oferty np last minute sa w CoralTravel. kilka razy juz korzystałam. Mają szeroki wybór hoteli, dobre ceny i przede wszystkim jadąc za granice masz pewną pogodę, a tutaj tego nie masz.