Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
gdzie nasz paczka

Gość gość
jaki to zawod ze ludzie ci ufaja i lgna do ciebie

Gość gość
moj facet powiedzial ze chyba prostytutka skoro kazdy lgnie i ufa jej..... mam samoooochoood, mam mieszkaaaanieeeeee, jestem pieeeeeknaaaaaa..............

Gość gość
Faceci nie lubia kobiet ktore nie grzesza skromnoscia.

Gość gość
pierwszy raz weszla osoba ktora sie przechwala, kafeteria nie lubi chwalipiet, chwalipieta w kacie stala i tak sobie opowiada: zdolna jestem nieslychanie, najpiekniejsze mam ubranie, moja buzia tryska zdrowiem, jak cos powiem hahaahahah to juz powiem hahahah

Gość gość
Nie moge.......haha.

Gość gość
spadaj trolu

Gość gość
wszystkim to rozsyla, na kazdym temacie, nie otwierajcie tego, to trol

Gość gość
to dla was dziewczyny: Chawki-Habibi I love You

Gość gość
Miłego dnai wszystkim :) Mam nadzieje, że bedzie mi dzialal jeszcze dzisiaj komputer ,bo wcozraj nie wiem jakim cudem, ale do niego wdal sie wirur, ktory napedzil mi tyle strachu :/ napisali mi wezwanie do zaplaty 500 zl grzywny w ciagu 24h i to jeszcze z policja niby bylo...

Gość gość
za co ta grzywna?

Gość gość
hej kobietki! tutaj wasza studentka.. ja juz wśród wróciłam do wirtualnego świata i póki mój komp mnie nie zawiedzie bede was odwiedzac :D Wiosna idzie, trzeba kupic nowe ladne ubranka i tanecznym krokiem wyjsc do swiata :* Tak moje drogie, trzeba chociaz udawac, że jestesmy szczesliwe. Gdy bedziemy tak robic przyjaciele nasi bede sie cieszyc z naszego nastroju,a wrogowie sie wkurzą że nam sie udaje! :) Pozdrawiam

Gość gość
hej kobietki! tutaj wasza studentka.. ja juz wśród wróciłam do wirtualnego świata i póki mój komp mnie nie zawiedzie bede was odwiedzac :D Wiosna idzie, trzeba kupic nowe ladne ubranka i tanecznym krokiem wyjsc do swiata :* Tak moje drogie, trzeba chociaz udawac, że jestesmy szczesliwe. Gdy bedziemy tak robic przyjaciele nasi bede sie cieszyc z naszego nastroju,a wrogowie sie wkurzą że nam sie udaje

Gość gość
moj internet wyczerpany i ledwo moge pisac, nie wiem ile uda mi sie napisac, witaj studentko, mowilam ze bedziesz weselsza i widze ze jestes, bardzo sie ciesze, kazde wejscie otwiera mi sie 15 min wiec nie bede mogla odpisywac szybko, pogoda jest fajna, ani zbyt cieplo ani zimno, zmuszam sie do odchudzenia, troche sie udaje, ale jesli skusze sie na cos smacznego to odrazu klade sie na podloge i cwicze, byle co byle tylko cwiczyc i spalic smakolyki, nawet dobry sposob, najesc sie i klasc sie na podloge odrazu

Gość gość
moja corka bardzo smutna, nie chodzi na zajecia, tak sie dobrali ze ani on ani ona nie chcieli sie narzucac sobie i on ma jej za zle ze nie interesowala sie nim i ona ma za zle ze on nie interesowal sie nia, dzis caly dzien ja wspieralam, raczej zerwali sie calkiem dokladnie nie znam sytuacji, moj maz mowi ze nie zauwazyl by on sie nia interesowal tak jak zakochany chlopak, mysle ze on zawsze czekal az ona pierwsza sie odezwie, sam sie nie odzywal a ma pretensje ze ona sie nie starala, bardzo mi przykro, bo szkoda im ich dwoje, nie poszla na zajecia dzis i podobno on tez nie poszedl, oboje cierpia, ona byla za nim od poczatku ale nie chciala sie narzucac, on ma duzo znajomych i dawala mu wolnosc, nie narzucala sie, czekala az on sam sie odezwie no i wczoraj mieli konfrontacje, dzis razem z nia plakalam, nie pokazalam jej tego, plakalam gdy nie widziala, wiem ze nie spala cala noc, caly dzien plakala, teraz oglada jakis film, mowilam jej by sobie cos robila by nie myslala za duzo, ale tez mowilam ze musi to przezyc wyplakac, mowilam jej ze to przejdzie tylko wymaga czasu i przyjdzie dzien ukojenia, polubilam chlopaka i szkoda mi a teraz cierpia zamiast sie uczyc, nigdy wczesniej nie miala chlopaka dlatego nie ma doswiadczenia w cierpieniu z milosci i widze jak cierpi, jeszcze ma nadzieje ze on zadzwoni ze sie odezwie, chwilami podnosi sie na duchu a chwilami bardzo cierpi

Gość gość
nikt nie napisze

Gość gość
szkoda mi twojej corki... mialam podobna sytuacje, w takiej sytuacji nie wiadomo o co chodzi facetowi.. jezeli on nic nie rozpoczyna spolecznie uznaje sie ze mu nie zalezy... i tradycjyjnie tez tak jest i ja uwazam, ze facet powinien robic pierwszy krok ... ale nie kazdy facet taki jest.. i to jjest trudne

Gość gość
to nie do końca prawda,że się nie uśmiechają - kobiety są przecież uśmiechnięte i otwarte i zbyt szczere... tracą przez naiwność. ja też trafiłam na podrywacza i bałam się go stracić, Kupiłam takie stringi otwarte na www.lolaluna-shop.pl i pokazałam się w nich, a potem tydzień unikałam kontaktu no i nie mógł już przestać o mnie myśleć - to jego zabiła miłość, a do dziś jesteśmy szczęśliwą parą.

Gość gość
otwarte stringi kupilas i go szczulas nimi tak? zalosne, czemu kobiety szukaja faceta na majtki? potem jak mu sie znudzisz pojdzie na inne majtki, bo to tacy to *****cze, zdobylas go majtkami? szok, kolorowe nie sluchaj jej

Gość gość
nie mogl o tobie przestac myslec poprzez majtki, no nie moge ludzie

Gość gość
chyba mu nie zalezalo skoro ona teraz placze a on nie, olewal ja czesto, dalej mysli o nim i to troche potrwa, szkoda, przykro patrzec jak wlasne dziecko zle sie czuje

Gość gość
poszlam dzis na "zakupy" z zamiarem sprawdzenia ceny oraz czy nie ma obnizki na farbe do wlosow..w efekcie kupila dwie farby do wlosow, lakier do paznokci fliud i torebke... zakupy nie poprawily mi humoru, wrecz przeciwnie.. nawet nie wiecie jak beznadziejnie sie czuje ;/ ale glupio tak wejsc do sklepu, pol godziny streczec nad lakierami i farbami oraz tesstowac 20 fluidow i nie wziasc nic... albo wejsc do lumpka widziec z******te buty i wziasc torebke.. ciezkie zycie.. boli mnie jak wydaje kase.. w trzy dni rozpynelo mi sie 100 zl z tego 50 nie wiem na czym

Gość gość
Biedna ta twoja córa :/ Plakac mi sie chce jak o nie czytam..juz mowilam , ze mialam podobno sytacje...Tylko ja do tej pory nie wiem o co chodzilo.. :( Po jakims czasie trzeba zrozumiec zeby nie tracic szans i zawsze ryzykowac... bo potem zalujemy ze czegos nie zrobilismy! Nie powinno tak byc , nie powinno sie zalowac nie podjetych decyzji

Gość gość
to dobrze ze sobie kupilas kobiece drobiazgi, pomaluj sobie panokcie, wyprobuj podklad, pofarbuj wlosy, mile rzeczy kupilas, nie masz co zalowac, skoro juz kupilas, ja tez czasem tak mam ze lubie czas przed zakupami, przed pojsciem do sklepu a jak juz kupie to troche mi zal potem, jakos tak dziwnie, ale potem to mija, 100 zl to malo w 3 dni, ja potrafie wydac wiecej i to na jedzenie tylko

Gość gość
ja wlasnie zaluje bo teraz mam w portfelu 56 zl do srody/czwartku.. ale co tam! raz sie zyje , bede jesc chleb z pasztetem.. :)

Gość gość
poiwedzial jej ze byla malo czula dla niego, ona niby taka jest ze uczucia chowa w sobie, ja ja znam dobrze i wiem ze nie jest taka by za bardzo okazywac, nie narzuca sie z uczuciami, jest skromna, a jemu tego brakowalo, widocznie mu nie zalezalo i nie poczekal, znaja sie kilka zaledwie miesiecy i on by juz chcial by go przytlaczala czulosciami, jest starszy o rok, ona ma 19, on 20

Gość gość
bylam tez w lumpie, kobitki nie uwierzycie jakie fajne rzeczy widzialam.. no ale szkoda mi bylo kasy( i bardzo dobrze).. jak bd miec hajs na ubrania to wlasnie tam pojde :D

Gość gość
wlasnie, najgorzej jest jak nie wiemy dlaczego chlopak odszedl, nagle i niespodziewanie, to tak przykro wtedy i ciagle sie analizuje

Gość gość
moglas poprosic by ci odlozyli ze fajne ciuchy w lumpku bo ci wykupia, a nie zawsze sa fajne, ja bylam z corka wczoraj by jej poprawic humor i zaszlysmy do lumpka bo ona lubi ciuchy z lat 90 i byly same brzydkie