Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
mam taka kolezanke ktora jak wypije to dzwoni do mnie nawet w nocy i gada i gada bez ustanku haha, taka smieszna jest

Gość gość
studentko przejdzie ci, zobaczysz, tylko napewno czesto go spotykasz i ciagle ci to wraca, ale to mija, kazdemu mija

Gość gość
jedno piwo przymula, po dwoch chce sie do kogos przytulic, po 3 tanczyc, po 4 spiewac ;D pozdrawiam studentka

Gość gość
no wlasnie ja wypilam dwa i chcialam sie przytulac hahaah, nastepnym razem wypije tyle by kogos zbic hahaah

Gość gość
Hej kobietki :) dawno nie pisalam tutaj, bo nie mialam dostepu do internetu :/ przeczytałam to wszystko co pisałyście i powiem wam, że w poniedzialek minal miesiąc odkąd nie jestem z bylym. Codziennie go widuje a on nawet słowem sie do mnie nie odezwie.. dzisiaj w nocy nawet mi się snil i nie wiem po co? może za dużo o nim po prostu mysle? hmmm brakuje mi go, aż wstyd się przyznac komus. Przed kazdym udaje wesolą, pelna zycia, choć w srodku dusze w sobie miliony uczuc do niego i nie umiem sie ich pozbyc :/ Jak bylam w szkole to kolega, ktory jest z nim w klasie powiedzial w zartach że ja niby chce do niego wrocic a on odpowiedzial: to co. Nienawidze jego obojętności. Wkurzylam sie na tego kolege i mu przywalilam.. Cały czas zadaje sobie pytanie dlaczego on ze mną zerwal, dlaczego wszystko zniszczyl kiedy zarzekal ze bedziemy juz zawsze razem... przecież bylo dobrze tylko z dnia na dzień nasz kontakt malał, nie spotykalam sie z nim, nie pisal, nie dzwonil, probowalam to wtedy jakos uratowac a on zostawil mnie tak po prostu :( :( :( chyba juz nigdy nie bede szczesliwa z nikim tak jak z nim... mimo wszystkiego jaki byl to coś do niego jeszcze czuje.. Ostatnio nawet spodobalam sie jakims dwom chlopakom, ale nie chce żadnego zwiazku rozpoczynac i Ci chlopacy nie sa w moim typie. Nie wiem co juz robic :( tak bardzo chcialabym, aby sie do mnie odezwal.. chociaż napisał co u mnie slychac, cokolwiek....

Gość gość
z tym bicie to tez jest smiech , bo ja bije ludzi po alkoholu :D

Gość gość
faceci to sk*****ele

Gość gość
bicie w sensie, że go w rękę walnelam :D i to nie bylo zlosliwe tylko o tak ;)

Gość gość
Frajer bez uczuc jak to polowa na tym swiecie

Gość gość
jutro ide sie n******* mam bardzo skromny budzet.. :) no ale zapomniec trzeba a i dobrze sie bawic... czym sie spic zeby bylo tanie, smaczne ale i sponiewieralo? myslalam o ruskim szampanie ale smak mnie odrzuca , z czym go zmieszac?

Gość gość
jak byl sylwester to kupilam sobie za niecale 20 zl szampana (czerwonego) i po kilku kieliszkach juz odlot mialam :D

Gość gość
zastanowie sie jeszcze, moze szampan i redbull :D dzis bardzo chce mi sie spac, ale nie moge isc spac.. ;/ jutro ciezki dzien

Gość gość
Nie planujesz isc spac? Zdzemnij sie chociaz na godzinke , bo bedziesz niewypoczeta i bedziesz przez to zle sie czula

Gość gość
jest ktos ? :)

Gość gość
chyba tak zrobie, ale mam sporo nauki .. nie moge sie nauczyc jakos

Gość gość
dziewczny moj facet nauczyl mnie pic

Gość gość
i teraz lepiej sie czuje nawet od niego, nie pije juz piwa wina i szmapana, po nich bylam smutna przymulona i tak wogole, a jak napije sie wodki to jest super, no i zaden drink z cola bo to gorsze od wszystkiego co moze byc, tylko kieliszek czystej wodki zagryzionej ogorem, potem po paru min znow kieliszek wodki i znow ogorek i tak trzy kolejki i bylam wesola jak skowronek, jak nigdy, serio, on mnie nauczyl, pijcie na imprezach czysta wodke i tyle, trzy pod rzad z kilkuminutowymi odstepami

Gość gość
gosc 18.42, bedziesz jeszcze szczesliwa zobaczysz, pierwsze milosci tak sie przyzywa mocno ale potem beda lepsi, nie zakochuj sie w niedobrych chlopakach, nie warto marnowac zycia i psychiki na takich, trzeba kochac dobrych ludzi dla ktorych bedziesz wazna

Gość gość
bawi mnie cos takiego "jeszcze bedziesz szczesliwa, zobaczysz" no kuzwa, na pewno

Gość gość
wiecie co, moja corka znalazla sposob, okazal sie trafiony w dyche, cierpiala 3 dni, juz jej przechodzi, od rana mowie jej jaka ona dzielna, ze sobie tak radzi, a ona na to poprostu powiedziala ze stara sie o nim nie myslec i to jej pomaga podobno, nie wspomina chwil z nim, ja to lezalam 2 tyg i wylam po chlopakach, oczywiscie teraz mi sie z tego chce smiac i o zadnym nawet nie mysle ale wtedy to byl koszmar, nawet z zadnym teraz bym nie chciala byc, no i ona tak sobie postanowila by o nim nie myslec, teraz sie uczy na jakies kolokwium, no i mi oczywiscie tez nie wolno o nim wspominac, zabronila mi

Gość gość
przeciez staramy sie pocieszac wspierac a komus to nie pasuje? to co mamy mowic, ze wroci do ciebie, oszukiwac cie mamy, nie wroci, pogodz sie z tym, chlopy sa inni, mysla inaczej

Gość gość
22.30, jestes jeszcze z pewnoscia mloda i malo wiesz o facetach, dlatego tak piszesz , a kiedys wsomnisz moje slowo jak bedziesz sie smiala jak pomyslisz o tym swoim bylym a teraz nie ludz sie ze wroci,

Gość gość
Poprostu trzeba inaczej pisac, nie pisac slow otuchy, rozczulac sie, nie kazac ratowac rozlanego mleka, tylko mowic prosto z mostu: zapomnij o nim, to przeszlosc, on do ciebie nie wroci bo nie ma takiej ochoty, woli inna i daj mu spokoj i sobie tez daj spokoj

Gość gość
18.42, to tez badz obojetna, traktuj go jak powietrze, skoro ciebie boli jego obojetnosc to ty rob to samo, no i lepiej sama sie poczujesz wreszcie, obojatnosc najlepsze lekarstwo,

Gość gość
ciezko na sile byc obojetnym...

Gość gość
no ciezko na sile byc obojetnym, tak juz jest ze jak facet nas pierwszy zostawi to gorzej przechodzimy potem to wszystko, czujemy sie ponizone ze wybral inna i bardzo ciezko sie z tym pogodzic, ale coz, stalo sie, wybral inna, widocznie kogos innego kocha bardziej, moze powinnysmy bardziej nad soba popracowac, moze jestesmy nudne albo malo wesole albo malo czule jak to jakas pani napisala wyzej ze corka podobno byla malo czula, a moze malo o siebie dbamy, moze inne sa fajniejsze .....

Gość gość
na pokaz mozna byc obojetnym tak by ktos zobaczyl to, potem jak pojdziesz do domu nie musisz juz udawac, wiekszosc ludzi udaje obojetnosc by na zlosc zrobic komus i potem ma se satysfakcje i myslisz sobie co on sobie pomyslal jak zobaczyl cie obojetna, jak bedzie cie widzial wiecznie nadasana i ponura to wcale sie nie zakocha w tobie ponownie, uzna ze jestes zalosna i brzydka z taka mina

Gość gość
zadreczanie siebie jest zle!!!! to co jest napisane powyzej to wlasnie zadreczanie!

Gość gość
znaczy to 12:08 to zadreczanie

Gość gość
jest ktos?