Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
a jakie farby sobie kupilas, i do drugiej kolezanki: on cie zostawil tak nagle tak? tak poprostu?

Gość gość
zawsze dziewczyna sie wtedy obwinia, ze cos zle zrobila.. zastanawia co z nia jest nie tak... a to tak naprawde wina faceta! bo nie potrafil sprawic ze poczula sie jedyna, ze poczula sie czescia jego swiata, ze mu nie zaufala na tyle aby postapic krok do przodu

Gość gość
jest taka siec artus 94 (nie wiem w jakich miastach , ale w krk jest) i tam sa fajne ciuchy.. w niektorych jest wszystko po 10 zl w innych po 25 zl, ja dzis bylam w tym po 25 ;/ farby mam kasztanowy braz i krolewski burgund.. bede mieszac

Gość gość
gosc 17.03, trafione w setke, wlasnie tak sie czuje i on taki jest wlasnie, idealnie trafilas w sytuacje

Gość gość
wiem :) mialam to samo, dlatego wiem jak to jest;... tak do konca nigdy nie bedzie wiadomo o co chodzi... mi jeszcze nie przeszlo, a to juz 15 miesiecy

Gość gość
wlasnie nie postepowala krok do przodu, wodocznie jego wina ze tak bylo, to jej pierwszy chlopak a on to olal

Gość gość
gdybyscie byly dla nich wazne to by tak sie nie stalo, widocznie tesknili za wolnoscia i tylko czekali az nadzarzy sie okazja i zeby obwinic dziewczyne i porzucic

Gość gość
to do krakowa mamy daleko, tutaj juz trudno znalezc cos z mody lat 90, a farba kasztan fajny kolor i dobrze ze mieszasz farby , wtedy sa refleksy i kolor nie jest plaski

Gość gość
haha... jak ja lubie twoja corke, jest dokladnie taka jak ja rok temu :D tez bylby moj pierwszy (nawet wiek sie zgadza) ..zaden inny do tej pory tak mnie nie ujal.. teraz przez niego wszystkich odrzucam (nie,nie jest mi z tym zle) :* ale biedna ta twoja cora... dlugo sie bedzie zbierac

Gość gość
15 miesiecy i jeszcze nie przeszlo? to dlugo, to tak jest jak ktos z nami zerwie, wtedy dlugo przezywamy

Gość gość
gosc 17.13, tak bo walsnie to taka pierwsza milosc, taka jeszcze milosc nieudolna ale mocna, zpstawil ja bo mu malo uczuc okazywala, szok, jestem w szoku poprostu, co to za facet, egoista

Gość gość
17.13, bo z pierwszymi chlopakami tak jest , ze sie ich tak mocno zapamietuje, on ma przeszlosc bogata, mozna powiedziec ze lovelas z tego co wiem to moge go tak nazwac, na poczatku troche jej go odradzalam bo balam sie o nia ale potem jak zauwazylam ze sie wkrecila to tylko wspieralam, nie chcialam jej zabraniac kochac by nie cierpiala przeze mnie, ale teraz sama wiodzi jak to jest byc z bawidamkiem

Gość gość
ja na pierwszym roku studiow i potem tez wlasciwie to poznalam tylko samych cyrkowcow, a tata mowil mi ze studenci sa super chlopaki, haahhaahha nooo bardzo super, jak sobie przypomne to az mi sie smiac chce, mialam kolege z mojej miejscowosci ale byl na rolnictwie, zdradzal swoja dziewczyne ktora bardzo dobrze znalam,

Gość gość
ja jestem juz nie wierze ze spotkam milosc swojego zycia, nie mialam faceta nigdy, skancze studia .. nic sie nie trafi i zostane stara panna

Gość gość
ja cale studia bylam sama, nikogo nie poznalam, nikt za mna sie nie uganial

Gość gość
nie zostaniesz stara panna, gdy dojrzeje twoja dusza to poznasz pana swego zycia,

Gość gość
teraz tyle rozwodow ze lepiej poczekac, ozenic sie pozniej troche, dobrze obadac faceta, bo ktos gdzies napisal ze na wylot mozna tylko szklanke obejrzec a faceta nigdy sie nie zobaczy na wylot

Gość gość
hahaha "dojrzeje twoja dusza"... co to wogole znaczy? to ma jakis zwiazek z przeznaczeniem... pan mojego zycia laskawie zjawi sie bo bedzie wiedzial ze akurat w tym momencie moja dusza dojrzala

Gość gość
dlatego trzeba dlugo i dobrze go poznawac w roznych sytuacjach, zobaczyc czy lubi swoich rodzicow i ludzi, czy jest mily dla wszystkich, czy nie obgaduje chorych starych itp, czyli czy jest szlachetny i dobry

Gość gość
nie, nie pan, to ty zauwazysz ze dojrzalas i sie otworzysz na znajomosci i na poznanie pana, to od nas wiele zalezy,

Gość gość
np jednego dnia nie podobasz sie sobie, nie lubisz siebie i inni to widza a innego dnia widzisz ze jestes ladna i zadowolona i ludzie to widza, ja wiem po sobie, jak mam lepszy dzien to i ludzie sa lepsi,

Gość gość
to nie ma zwiazku z przeznaczeniem tylko z sama toba, masz zle chwile, odrzucasz facetow, myslisz o innym to jestes zablokowana, omijaja cie szerokim lukiem jak bombe, gdy sama sie zmienisz to i ludzie wkolo beda cie zauwazac

Gość gość
dziewczyny to prawda co ktos napisal, my dajemy sygnaly ludziom, widza jak sie czujemy, czy jestesmy smutni weseli, wszystko widac jak na dloni, jak jestesmy nadasane to tez widac

Gość gość
ja mam nadzieje,ze nie widac gdy kogos kochamy

Gość gość
a kochasz kogos tak?

Gość gość
nieszczesliwa milosc? piszemy wszytskie jako gosc i nie wiem kto pisze, bo dwie dziewczyny byly zakochane tutaj nieszczesliwie

Gość stuudddentka
to ja sie podpisze :) to ja jestem nieszczesliwie zakochana.. i teraz troche wstawiona wiec bedzie mi latwiej

Gość gość
Studentko lepiej nie pic w zakochaniu bo wtedy mozna glupote zrobic, jak ja kiedys

Gość gość
jaka glupote zrobilas?

Gość gość
zrobilam taka gupote: spotykalam sie z facetem ale on byl kobieciarz, dowiedzialam sie o tym i go zostawilam, on znzlazla sobie inna odrazu po dniu zerwania mojego, to bylo pare dni przed walentynkami, poszlam z kolezanka na piwo i tak mnie to piwo rozczulilo, ze zaczelam dzownic do niego i jak nie odbieral pobieglam do jego mieszkania i dzwonilam dlugo, na szczescie nie bylo go w domu, byl u kochanki, cale szczescie ze szybko wytrzezzwialam i do dzis nie daruje sobie ze wypilam wtedy dwa piwa, alkohol mnie rozczula