Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość dziewczyna_18
Są to puste lale, które nie maja nic w glowie ;) nie znają prawdziwych wartosci.. w zwiazku dla mnie zdrada nie wchodzi w gre.. gdyby chlopak zrobil mi takie świństwo momentalnie skreśliłabym go.. w sercu nie byloby juz miejsca dla niego. Zdrada to tak samo jak oszukanie. Ludzie to nie zabawki..co niektórzy mają jeszcze uczucia..

Gość dziewczyna_18
Dobranoc, miłych snów i do jutra :) Myślę, że jakaś tam mega brzydka czy piękna to nie jestem, lecz przeciętna owszem

Gość dziewczyna_18
Oj tam przesadzasz. Wszyscy uciekacie :( smutno mi będzie, no ale trudno.. do jutra i slodkich snów kochany ;*

Gość dziewczyna_18
Dobrze... :) cieszę się, że są ludzie którzy doceniają mnie

Gość gość
ktos chce dziewczyne z synkiem ?

Gość gość
to wyzej to zart ! :D smieje sie z was matoly - milosc na forum !!! hahahs

Gość gość
no to co ze milosc na forum, zazdroscisz? idz tam skad przyszlas

Gość stuuuDENTKA
Ooo ja jestem teraz! jak milo, wchodze na moj ukochany temat a tu 6 stron do czytania :D Jakze sie ciesze, ze ktos tu znalazl szczescie... a ja się dziś cały wieczór oglądałam za brunetem

Gość gość
08.24, przewaznie wieczorem sa tu osoby z tego tematu a dziewczyna jest w szkole napewno.

Gość gość
Studentko i co spotkalas go i wykoszystalas sposob z husteczka ??

Gość gość
jestem zakochany w kuzynce :classic_cool: problem w tym ze starzy by nas zabili jakby cos sie stalo :o

Gość gość
A to bliska kuzynka? Bo jak bliska to bedziesz mial niemile chwile

Gość gość
aż taka bliska to nie ale jest :p ona do mnie teges coś bo jak sie widzimy to potrafi sie kleic :classic_cool:

Gość gość
piedolisz facet wypad na swoj temat :D gdy mialem z 12 lat to normalnie kuzynke lapalem za d**e, dotykalem w strone cycek, kolo c**y. Nie ragowala na to moze jej podobalo sie :D

Gość gość
kazda milosc rodzina jest najpiekniejsza 😍

Gość gość
Lubiła stara suka to :D

Gość gość
Na troli nie reagujcie to najlepszy sposob, albo im przytakiwac to szybko znikna.

Gość gość
Jakie plany na dzis macie?

Gość gość
Nie jestem pewna czy trafie w sedno. Teraz na internecie czytalam sen o bylym chlopaku, bo dzis w nocy mi sie przysnil. Nie mysle o nim juz tak jak dawniej, przestal byc dla mnie wazny, ale jak trafilam na to : ( ''Jeśli przytrafił Ci się sen, w którym Twój Były chłopak Cię przytula, całuje lub w inny sposób okazuje uczucia możesz się spodziewać, że on nadal myśli o Tobie i darzy Cię sentymentem. Wiele senników mówi, że niespodziewany sen o byłym chłopaku, z którym nie jesteś już od dawna może oznaczać, że Wasze myśli i uczucia się krzyżują się w tym momencie.'' ) w mojej glowie pojawily sie watpliwosci. Tak jak jest opisane w tym kawałku tekstu w snie co dziwne zapytal mnie czy moglibysmy byc ponownie razem, pozniej calowal mnie, przytulal (takie bardzo mile to bylo, zaluje ze nie prawdziwe) Chyba zrobilabym wszystko aby z nim porozmawiac! mimo ze jest draniem.. bo niektorych takich samych ludzi nie spotyka sie dwa razy.. glupia rzecza bylo to jak zapytalam dlaczego zrywajac ze mna mowil ze to nie ma dla niego sensu , mowil ze teraz tez to nie ma sensu, ale mnie kocha. Hm.....