Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niedobrzyzna

Ciąża po in vitro

Polecane posty

Gość Lidwinka
Anetko a no tak bardzo ;(( Jest jeszcze ovufriend tam to JuZ ruch wielki Z tym ze bedac JuZ w ciazy nie kazdy czyta co pisze matka wola te co sie staraja (teiszke zazdrosc) A ty na jakim etapie?

Gość Lidwinka
Wigole to tez mialam dwa podane tylko jeden sie zagniezdzil ,bralam dwa rodzaje zastrzykow i mialam krotki protokol

Gość AnetaG
Jak wczesniej pisalam planowalismy jesienia postarac sie o rodzenstwo dla naszej coreczki. W pazdzierniku umowimy sie na wizyte. Przy pierwszym ivf mialam krotki protokol, podane dwa zarodki, beta 0. Przy drugim tez krotki protokol, 2 zarodki. Jest z nami nasz skarb

Gość Lidwinka
Anetko trzymam kciuki !!! Ja wlasnie Po badaniavh prenatalnych i wszystkie ok;) A jaki u was problem bo u nas idiopatyczna:(( Dawaj znac ,ja tu zagladam Skad wigole piszesz? Ja z Uk

Gość AnetaG
U nas problem są kiepskiej jakości plemniki, piszę z Pl Super, że po badaniach wszystko jest ok.

Gość Lidwinka
Wiec trzymam kciyki i dawaj znac jak JuZ cos bedzie sz wiedziala;) Ja doppierò usg na grudzien o plci ,chyva ze pojde gdzues prywatnie bo nie wytrzymam tyle czasu ......

Dziewczyny, podchodzę do iv z kd ale nie wiem która klinikę wybrać, mam za sobą nieudany transfer w bocianie w Białymstoku 😞 Gdzie Wam się udało? Która klinika ma najlepsza bazę komórek od anonimowych dawczyń? Proszę pomóżcie