Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki fotelik na rower

Polecane posty

Gość gość

jaki polecacie? jak wazna jest regulacja wysokosci oparcia? chcemy z synem zaczac jezdzic jak bedzie mial 1,5 roku czy na przyklad hamax bedzie ok? a jak z regulacja oparcia do spania? ma to sens?

Gość ewtg42tghrgbfv
dziecka raczej lepiej nie brać na rower kiedy jest bardzo śpiące, na rowerze trochę trzęsie i lepiej żeby dziecko wtedy trzymało głowę w pionie niż żeby latała luźno przy spaniu ja miałam zwykłe siodełko bez żadnych bajerów i sprawdzało się super przez długi czas, zaczęłam jeździć z nim kiedy córka miała niecałe dwa lata a skończyłam jak miała ...4 ?? jakoś tak

Gość gość
nie,spiacego malego nie bede wozic ale wiadomo, czasem dziecku sie przysnie.... znajomi czesto wozili dziecko po drzemach i zdarzalo sie, ze i tak zasypialo...

Gość gość
hamax jest super, my mamy i wiele osób nam polecało

Gość krentencja
Regulacja spania to zbędny bajer. Na pewno na to bym nie patrzyła przy wyborze fotelika. Najważniejsze są regulacje podpórek, podłokietników itd. My osobiście mamy ten http://www.cyklotur.com/akcesoria/foteliki-rowerowe-dla-dzieci/tylne/p,fotelik-rowerowy-siesta-premium-ciemnoszary-hamax,132721.html i ma tę opcję regulacji do spania, ale my z niej nie korzystamy. Jak dziecko śpi to wracamy do domu