Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROZSTAC SIE Z MEZEM I ZWIAZAC SIE Z KOCHAKIEM MILOSCIA?

Polecane posty

Gość gość

CO ROBIC? Być w związku z mezem dla milosci do dziecka i jego dobra? czy odejść do P. którego kocham?

Gość gość
a kochanek wolny

Gość gość
nie.. zona i dzieci. ale już stawia sprawę na ostrzu noża bo nie wie co ma robić dalej (chce już odejść od zony)-chce wiedzieć czy z nim będę..

Gość gość
to mu powiedz ze odejdziesz jak on odejdzie

Gość gość
on odejdzie.. nie chodzi o niego tylko o moje dzieciąteczko które nieziemsko kocha ojca..

Gość gość
nie ma to durna babo jak rozwalić dwie rodziny!

Jak się mięsem wojuje to przeważnie od niego się ginie :D

Gość gość
dzieciateczko ile ma lat

Gość gość
takie jak ty to powinni na pal nadziewać żeby więcej córek-przyszłych puszczalskich nie rodziła

Gość gość
No właśnie nie chce tego.. ale on powiedział ze nie ma co ratować i tak od niej odejdzie bo jest nieszczęśliwy..

Gość gość
ile macie lat

Gość gość
absolutnie nie rób nic zaczekaj czy te obietnice o sprawach na ostrzu noża nie są przypadkiem wyssaną z palca bajeczką,może się okazać że zaryzykujesz odejdziesz od męża a Twój ukochany będzie mamił Cię dalej kłamstwami po to żeby Xxxxx na boku,pomijam już fakt że z ewentualnym rozstaniem pewnie musiałabyś się sama borykać moim zdaniem daj sobie spokój.

Gość Stara Agniecha lat 26
Jeśli kochasz kochanka i on ciebie i jesteś tego pewna to odejdź od męża. Nie rozumiem tego trwania w nieszczęśliwych związkach ze względu na dzieci. A myślisz, że dziecko nie zauważy, że rodzice mają ze sobą sztuczne relacje? Co przekażesz temu dziecku, jaki model rodziny? A jaki model kobiety - męczennicy, która ma się poświęcać? Ja wiem, że w życiu różnie bywa i nie zawsze jest tak jak powinno być. Jeśli twój mąż jest dobrym oddanym ci człowiekiem, jeśli nigdy nie zrobił ci krzywdy, kocha cię i będzie zawsze kochał to zostań z nim i z dzieckiem, bo taki związek można odbudować. Ale jeśli to z powodu problemów w związku znalazłaś sobie kochanka i darzysz go szczerym uczuciem (a nie tylko świetnym seksem) to odejdź od męża. I pamiętaj, że miłość nie jest wieczna i trzeba o nią dbać. Tak samo jak wygasło uczucie do męża może wygasnąć to do kochanka i co wtedy? Musisz sama siebie zapytać, co ma większą wartość - małżeństwo czy romans, i co jest prawdziwą miłością. Ja bym odeszła gdybym nie była w małżeństwie szczęśliwa - po co się męczyć całe życie? Dzieciak dorośnie a wtedy będziecie się bawić w rozwody? Bezsens.

Gość gość
ja 32 on 38...i to jest miłość a nie seks czy zwykłe bzykanie.. nie wiem :( ale są dzieci i rodziny -masakra kuźwa!!!

. Rozwiązanie jest proste- powiedz, że odchodzisz od męża, złożyłaś pozew i zobacz co on zrobi. Moim zdaniem nie zostawi dla Ciebie rodziny. Faceci mają mniej odwagi niż kobiety, jeśli chodzi o miłość, są bardziej pragmatyczni, niestety....

Gość gość
Stara Agniecha lat 26 - dziękuje za zrozumienie tematu.. Tym co chcą mnie nabić na pal - tez dziękuje - nie złoszczę się nie gniewam.. Jestem zwykłym człowiekiem który ma taki dylemat w życiu a nie inny..i musi go rozwiązać.. :(

Gość gość
pytasz osob trzecich czy sie rozstac sie z mezem ? jak czujesz taka potrzebe to sie rozstan tylko odseparuj kochanka do czasu az zrobi to samo jak Cie do wiatru wystawi to bedziesz wolna z mozliwoscia poznania kogos

Gość gość
Facet pisze list, który ma być wyznaniem uczuć, a nawet tyle trudu nie włoży, żeby list nie miał literówek. To jest szacunek dla adresata. Masakra.

Gość gość
związać się z kochankiem a za 12 miesiecy będzie inny kochanek i kolejna "wielka miłość"

Gość gość
na pewniaka mysle ze to zalezy od wielu czynnikow juz na pewno :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
to wszytsko trwa już 1,5 roku..

Gość Stara Agniecha lat 26
Autorko, pamiętaj, że raz się żyje. Zastanów się co w tym wszystkim jest prawdziwe, gdzie w tym wszystkim jesteś Ty, kto i czy słusznie na tym ucierpi. Dlaczego w ogóle zdradzasz męża? Jaki on jest? Kochasz go jeszcze?

Gość gość
ach..to wszytsko mega skomplikowane.. cały czas mysle co z tym wszystkim zrobić..

Gość gość
Myślę że to pytanie powinnaś zadać kochankowi lub odwrotnie

Gość gość
On powiedział ze podjął decyzje o rozstaniu z zoną. Ze to małżeństwo już umarło i nastąpiła jego całkowita destrukcja.. chce być ze mna. Ona ma 5 dzieci.. ja jedno, coreczke która bardzo kocha ojca. Mój maz jest dobrym człowiekiem kochającym Małą, ale bardzo zawiódł moje zachowanie i wpedziłanas w poważne problemy które ciagneły się prawie 3 lata - ostatecznie dostał wyrok w zawieszeniu. W miedzy czasie wybuchła miłość miedzy mna a nim. i teraz on chce zebym zdecydowała..

Gość gość
Boje się podjąć decyzje o zakończeniu mojego malzenstwa, ze względu na moja córeczkę. Nie wiem czy P ja pokocha czy ona jego zaakceptuje - nigdy przez 1,5 roku nawet się nie widzieli..