Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widziałam zjawe

widziałam zjawe przy swoim łóżku

Polecane posty

Gość gość
Witam, opowiem wam moja historie zaczne od tego, ze jak mialam okolo 8lat spalam, a moj brat widzial, ze przy lozku nad ranem lezy "cos" nazywam to czarna wlochata kula wielkoscia podobna do mlodego kota lezala na ziemi kolo mojej glowy, oppwiedzial mi to gdy sie pbudzilam, ale ja sobie nic z tego nie zrobilam.... kilka miesiecy pozniej jak to dziecko bawilam sie na kanapie mialam nogi u gory nagle przebieglo to cos po mojej nodze i wskoczylo za kanape, szybko zerwalam sie zobaczyc co to bylo patrze za kanapa nic nie ma.... kilka lat byl spokoj, bylam po 18roku zucia jechalam nad jezioro z moim nowym chlopakiem, spacerowalismy, zaczal padac deszcz i pojawialy sie w oddali blyskawice, pojechalismy do niego do domu byl wieczor, ale nie bylo ciemno! z klatki schodowej wybiegla czarna kula, przebiegla po mojejprawej nodze i wskoczyla pod samochod wtedy bylam przerazona, ze znowu to zobaczylam, ale znowu szybko o tym zapomnialam, po kilku miesiacach bylam z tym chlopakiem w ciazy, on wyjezdzal do niemiec by zarobic jakis grosz, gdy przekroczyl granice u mojej mamy w domu rozmawiajac z nia o moim chlopaku znowu przebiegla czarna kula w korytarzu i wskoczyla za dzwi od kuchni...po urodzeniu coreczki zasypialam juz lezac z chlopakiem w lozku i tak jakbym snila na jawie widze w rogu lozka czarna postac okolo1,80cm wzrostu jakby stala na nogach mojego chlopaka ja przestraszylam sie i powiedzialam w mysli: w imie Ojca i Syna i Ducha Swietego nagle udezyl mnie z calej sily moj chlopak w medaliki na piersi, nie bylo sladu czerwonego, ale caly czas mnie pieklo jakby bylo opazone, on obudzil sie i mowi, ze nic nie wie... nie wiem co to bylo, ale sadze, ze cos zlego mnie przesladuje...... dodam, ze w wieku 5lat mialam smierc kliniczna i sadze, ze to przez to jakis dar widzenia mam

Gość gosc

matko co za sredniowiecze, duchy? zjawy? uroki?  marko mamay 21 wiek a tu taki ciemnogrod