Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na rozpoczecie i zakonczenie plyty z wesela

Polecane posty

Gość gość

Macie jakies pomysly bo ja kompletnie nie wiem co by tu wymyslec Będę wdzieczna za kazda podpowiedz

Gość gość
My mamy filmik z wesela w formie filmu i na końcu jest nasza ulubiona piosenka,w górnym lewym rogu leci filmik z wesela a obok sa wymienieni goście z imienia i nazwiska:)

Gość gość
zobacz sobie na portfolio kamerzystów z twojej okolicy, może maja na stronach jakies przykładowe realizacje - ja przy swoim weselu wynajęłam w sumie dość fajny zespół kamerzystów -http://www.jetmax.pl/wesela-sluby fajne robią filmiki wprowadzające i nagrania weselne, zobacz sobie.

Gość gość
Striptiz panny młodej

Gość gość
Striptiz na poczatku a na koncu sexxxx !!!!!!!

Gość gość
Bardzo fajne pomysły i realizacje ma ekipa Bycze Filmy. Widziałam kilka filmików ze ślubów i wesel jestem pod ogromnym wrażeniem, co można uzyskać jak się robi to profesjonalnie.

Gość gość
Ja mam jako rozpoczęcie wywiad z Nami, gdzie opowiadamy czego się boimy, co może nie wyjść, oraz opowiadamy o swoich przemyśleniach. A na zakończenie mamy drugi wywiad gdzie mówimy o przeżyciach, godzina po godzinie, z krótkimi migawkami z wesela których nie ma na filmie :)