Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska20

do mam i brzuchatek

Polecane posty

Gość Ciekawska20

Cześć Forumowiczki ! Slucjacie, nie wiem czy to ciążą czy objawy zblizającej się miesiączki. Kochaliśmy się z narzeczonym 7 lutego ( miałam owulację ), wczesniej nie kochalismy sie kilka dni, by plemniki były mocniejsze, silniejsze i aby doszło do zapłodnienia. Miesiączkę powinnam mieć 24.02.2014, ale nie dostałam jej. Wczoraj wieczorem zaczelo robic mi sie niedobrze i trzymało mnie to az do rana. Pobolewa mnie lekko podbrzusze, tak jakbym miała dostać @ (boli bardzo lekko) no i mój sluz jest biały, lekko wodnisty. Co do owulacji to robiłam 2 testy owulacyjne- jeden wyszedł pozytywnie, drugi negatywnie. Śluzu nie było duzo w ten dzien, ale był lekko rozciągliwy. Myslicie,ze się udało ? ;(

Gość Ciekawska20
dodatkowo, na moich piersiach pojawiły się malutkie krostki...

Mysle ze na objawy troche wczesnie, ale moge sie mylic. Sama,zanim zaszlam juz, widzialam objawy a i tak @ przyszla..:) Najlepiej zrob test po terminie @ :) Mi sie ona ponad tydz.spozniala,do tego bardzo nabrzmialy i bolaly mnie piersi,o wiele wczesniej niz na @. Test po tym terminie od razu pokazal ciaze.

Gość Ciekawska20
Kochana, juz 2 dzien mi się spoznia ;P

Gość gość
Zapomniałaś opowiedzieć nam o swojej kupie, aż nas skręca z ciekawości, bo nas to bardzo interesuje, twoje kupy i śluzy to ciekawy temat dla wszystkich :-O

Gość gość
Tak dokładnie, prosimy, nie bądź taka :P

Gość Ciekawska20
"Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" ;) co do ciąży to myślę,ze śluz jesty bardzo ważnym czynnikiem ;) więc chyba Tobie się pomyliły "zakładki" ;) Miłej nocki ;*

Gość gość
Śmierdzący ten śluz? Jak smakował? ...doczekać się nie mogę, opowiem koleżance i mamie :D

Gość gosc11
mysle ze to moze byc ciaza. Najlepiej zrob test ciazowy i bedziesz wszytsko wiedziala. Trzymam kciuki !

Gość madzia5133333
czemu nie wykonasz testu? nikt Cię przez Internet nie zbada... jeżeli naprawdę miałaś owulację 7 czy nawet 8 lutego jesteś ok 18 dni po niej więc już Ci powinien wyjść wiarygodny, myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie udanie się na badanie krwi Beta HCG , po tylu dniach będzie jasne czy zaszłaś w ciąże czy nie, ale pamiętaj brak miesiączki to nie zawsze ciąża , a objawy są podobne przed miesiączką

Gość Ciekawska20
Mam nadzieję Kochaniutka, chciałabym ujrzeć te 2 kreseczki ;)))

Gość Ciekawska20
Aktualnie jestem chora i nie mogłam pójsc dzisiaj do apteki ;/ ale mam nadzieje,ze jutro się wyrwę, bo ciekawość mni zżera ;))

Gość madzia5133333
moim pierwszym objawem 8 dpo była zmiana wyglądu sutków, 9 DPO implantacja - dosłownie mała plamka krwi pomieszana ze śluzem, już myślałam że okres no i niesamowity ból sutków, 12 DPO zrobiłam bete i wyszła 13. więc początkowe objawy bardziej podchodzą pod PMS...

Gość Ciekawska20
Ech..mnie piersi o dziwo bolą mniej niż na @, tak troszke tylko sutki pobolewaja jak je dotknę. A jaki miałaś sluz na początku ciąży, pamiętasz może ?:)

Gość madzia5133333
niestety ale takich rzeczy nie pamiętam bo to już dawno było ...

Gość Ciekawska20
rozumiem, rozumiem. Ja tez byłam juz w ciąży 1,5 roku temu, ale niestety poroniłam. Z objawów pamiętam tylko i wyłącznie wymioty, nie zwracałam chyba uwagi na inne rzeczy, byłam tak bardzo szczęśliwa, ze miałam je w nosie..

Gość madzia5133333
współczuje... nie patrz na objawy bo zwariujesz, idz jutro na badanie krwi jest pewne i będziesz wiedziała na czym stoisz, bo nawet jak wyjdzie test pozytywny to za wczesnie żeby iść do lekarza, a tak to sprawdzisz przyrost HCG

Gość Ciekawska20
w sumie masz rację. Jutro lub pojutrze kupię test, jesli wyjdzie - idę na BETE, jesli nie-czekam na miesiączkę. Mam jednak nadzieje,ze bedzie to mały babasek :)

Gość gość
Ja miałam taaaaaaaka biegunkę jak nigdy w zyciu :D i klujacy bol, taki fest w dniu implantacji, czułam to jak przedokresowy plus promieniujacy jajnik. Powodzenia!

Gość madzia5133333
zrób test najlepiej jutro :) i napisz co i jak , oczywiście powodzenia , trzymam kciuki !

Gość Ciekawska20
Zrobiłam test rano, ale nie z pierwszego moczu..Niestety negatywny ;(

Gość gość
powtórz test, owulacja mogla być dzień później a implantacja nawet w 12 DPO , więc hormon może być zbyt niski do wykrycia w moczu, najlepiej zrób test krwi - bedzie on na pewno wiarygodny

Gość Ciekawska20
teraz sie przypatrywałam i zauważyłam taką cieniusienką kreseczkę. Kiedys tez tak miałam, ale w ciazy nie była..Moze teraz bedzie inaczej ? Test powtórzę za 2-3 dni, dla pewności ;))

Gość Ciekawska20
No i wydaje mi się,ze mam nieco większe piersi... Trzymajcie kciuki kochaniutkie !...

Gość emilkaaa10
Zrob bete, bedziesz wszystko wiedziala.

Gość Ciekawska20
Rozumiem Was, ale nie mam aktualnie mozliwości Bety. Zrobię ja w przyszłym tygodniu jezeli test nic nie wykarze..

Gość głośćććć10
to nei ciaza

Gość gość
jak uważasz , dla mnie to może ale nie musi byc ciaza, steżenie hormonu w moczu moze byc mniejsze niz we krwi i testy moga go nie wykryc...

Gość Ciekawska20
hej dziewczyny. Dzisiaj mija 10 dzien jak nie mam okresu. Byłam o ginekologa w piatek ale powiedział tylko, ze jakbym nadal nie miała okresu to mam przyjść. Juz sama nie wiem czy to ciążą czy nie ;(