Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadna mnie nie chce bo jeżdżę maluchem

Polecane posty

Gość gość

Ech :(

Ja mam 2 samochody i calkiem dobra sytuacje finansowa i nawet jakby facet jezdzil maluchem to by mi to nie przeszkadzalo jesli bylby fajna osoba. Ale do malucha jako auta raczej niestety bym z toba nie wsiadla, bo to obciach. Musialbys jezdzic ze mna.

Gość gość
To znaczy,że nie trafiłeś jeszcze na dobrą kobietę..dojrzałą,a nie lecącą na auto faceta.. Ja mieszkam w Gw i dużo osób dla zabawy kupuje sobie np czikłaczento(nie wiem jak dokładnie się to piszę).Zawszę dziewczyny mówią po co ci takie g***o,a oni,że do zabawy żeby trochę pokatować,a szkoda im nowych aut.(oczywiście mają też nowsze) Jeżeli tak drażni cię,że masz malucha to zmień auto,albo powiedz,że to twoje do katowania,a nie szpanowania .. ale gdyby dziewczyna była rozsądna i naprawdę cię lubiła nie miała by z tym żadnego problemu...

Gość gość
Gw ?

Gość gość
Gorzów Wielkopolski : )

Gość gość
Jak ja kupilem nowego fiata pande, na niego wyrwałem chyba już z 40 lasencJii, takze kup lepiej pande

Gość gość
Prowo, bo samochody nie są drogie, golfa 3 byś miał za 1500 zł

Gość gość
Kup BMW sprawdzone auto na widok którego sikają po nogach młódki !;-) Maluch to rzeczywiście obciach biorąc pod uwagę niskie ceny aut to można kupić bardzo fajne z '99, nikt nie każe kupować Ci za 50 tys., ale 9 tys. Czy nawet za 4 tys. Już się kupi w miarę fajne autko bez obciachu! Chyba nie masz ambicji bo uważam że posiadanie fajnego auta dla faceta to jest rzecz priorytetowa (może nie najważniejsza ale również ważne ) takie czasy mój drogi!