Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny stawiajcie warunki swoim facetom po roku max dwoch latach zwiazku

Polecane posty

Gość gość
ale badziew Taka stara, a taka głupia. Po prostu mu powiedz wprost: "słuchaj, martwi mnie to, że nasz związek stoi w tej chwili w miejscu. Czuję się niepewnie, bo chciałabym być żoną i matką, a mimo upływu czasu nie czuję z twojej strony komfortu, który jest mi potrzebny. Jak widzisz naszą przyszłość?" xxxx Tak wlasnie jak radzi ta osoba, zapytaj wprost, jak chcesz z kims dzielic zycie to musisz umiec z nim rozmawiac. I nie wtedy, nie na poczatku tylko zawsze i o wszystkim

Gość Mogęmiećkażdego
Wnioskuję, że chodzi Ci o małżeństwo. Widać, Ty jesteś jędzą więc możesz sobie stawiać... babki z piasku.

Gość konkubina od ponad roku
Ale czym taka rozmowa będzie jeśli nie stawianiem warunków? Moim zdaniem to własnie będzie lekkie wymuszanie z mojej strony. Nie wiem czemu ale strasznie trudno mi rozpocząc ta rozmowę bo odrazu mi się wydaje ze potrafktuje mnie jak desperatkę.

Gość gość
Czy coś się wydarzyło? Pogadałaś z nim?

Gość gość
halo, udało się?

Gość gość
26.02.14(09:52) twój problem .Podsłuch w telefonie i kamerka w kom. zgłoszone z dowodami .To tak dla mojego bezpieczenśtwa, gdyby przypadkiem coś mi się stało.I PRZESTAŃ MNIE GNĘBIĆ I STRASZYĆ.uprawiaj sobie ten sport ile wlezie, aż się z*****sz w g***e, gdyby było odwrotnie pierwszy poleciałbyś z jęzorem do drugiej połówki,pluskwo ,nie ty pierwszy i nie ostatni jesteś p*******ny świnio . wal się na ryj.

Gość Interested observer
Konkubina co dalej ?

Gość gość
nigdy się nie znaliśmy,w********aj z mojego powietrza.