Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia2502

PROSZĘ CZY WEDŁUG WAS TO CIĄŻA? ZDJĘCIE TESTU

Polecane posty

Gość Kasia2502

Witam. Wspolzylam z narzeczonym w dni plodne i nie zabezpieczalismy sie. to Było okolo 10 lutego. Okres miałm 30 stycznia. Od tamtej pory zaczęlam sie dziwnie czuc, bolą mnie piersi, kreci mi sie w glowie, boli mnie glowa i brzuch. zrobilam test ciazowy i wyszed jak na zdjeciu. Na początku po prawej stronie była taka kresks a po 5 min zabarwila sie na rozowa i była widoczna. Czy wedlug was to ciaza? prosze o odpowiedz pozdrawiam !

Gość gość
a gdzie zdj?

Gość takasobiemama1991
jeśli na teście był nawet cień cienia drugiej kreski ale pojawił się przed upływem czasu (tutaj zależy od testu w niektórych 3 w innych 5 minut) to to ciąża, dla pewności polecam bete, którą jeśli wyjdzie pozytywna powtarza się po 48h. Jeśli na teście jest napisane aby odczytać wynik do 5, a po upływie tych 5 minut pojawiła się kreska, gdzie na teście była tylko jedna to to nie jest ciąża.

Gość gość
Wiesz to dziwne mamo 1991, bo moja corka jest zaprzeczeniem tegl co piszesz. Zrobilam test po terminie okresu i najpierw byla tylko jedna kreska, odczytalam po 5 minutach nadal jedna. Po 15 chcialam wyrzucic test, a tu druga bledsza,ale wyrazna. Teraz moja ,,kreska" ma dwa miesiace:-) a na tescie jak wol pisalo ze wynik po uplywie tych 5 minut jest niewiarygodny. I jak tu wierzyc?

Gość Kasia2502
Właśnie u mnie tak było. dodatkowo dochodza objawy. nie wiem czy sobie je po prostu wkręcam...

Gość gość
To ciąża ,tez tak miałam zrobiłam chyba 3 różne testy i na każdym druga kreska była ledwo widoczna.Gratuluję!