Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczek123

ból podbrzusza okresu brak a ciąża

Polecane posty

Gość cukiereczek123

Brzuch boli jak na okres oraz czuję kłócie w jajniku. Okres powinien pojawić się dziś, przeważnie był wcześniej. W okresie bodajże 2 dnia płodnego doszło do stosunku bez zabezpieczenia. Czy miała któraś z Was kiedyś podobną sytuację? Nie chcę od razu panikować,że to ciąża. Dodam,że zazwyczaj tydzień przed okresem występował ból piersi, a teraz nic.

Gość gość
do jasnej k***y jak nie chcesz dzieci to czemu sie nie zabezpieczasz?

Gość cukiereczek123
Przepraszam bardzo wypraszam sobie takie odpowiedzi. To jest tylko pytanie a nie powód do takiego wyrażania się. SPOKOJNIE :)

Gość gość
też zadałam ci pytanie: jeśli nie chcesz dziecka to dlaczego się nie zabezpieczasz? to oczywiste że jeśli nie masz okresu a uprawiałaś niezabiezpieczony seks w dni płodne to możesz być w ciąży

Gość cukiereczek123
Hmm... nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Natomiast dobrze wiem, czym to może się skończyć. Nie jestem jakąś gówniarą. Napisałam,żeby dowiedzieć się czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację. To wszystko :)

Gość gość
dziewczyna pyta wiec sie ladnie odpowiada...ja mialam tak samo, okres zawsze przychodzil wczesniej, ze trzy dni, w dniu spodziewanej @mialam bole, myslalam ze juz nadchodzi...a tu zonk:)

Gość cukiereczek123
A tak poza tym przy ciąży występuje podwyższona temperatura, moja natomiast od czwartku waha się w granicach 35,4 - 36 max.

Gość gość
tak ja miałam. mi okres spóżniał sie 2 tygodnie. brzuch bolał codziennie do tego miałm mdłości... jednakże okazało się ze nie jestem w ciąży. poczekaj jeszcze 2 dni i zrób test...tak dla pewności :)

Gość motylekkkkkkk
ja tak mialam :) i ciaza jest

Gość cukiereczek123
może jeszcze jakieś odpowiedzi? :) :) :)

Gość gość
właśnie tak miałam... test w 26 dc cyklu pokazał jedną kreskę, do dziś ciągle mnie bolało, kupiłam test i są dwie :)

Gość cukiereczek123
GRATULACJE! :) :) :)