Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj gapiła sie na mnie brzydka dziewczyna ale spodobała mi sie bo

Polecane posty

gość ty Lady to sie rąbiesz z każdym ??? nikt cie widocznie nie adorował nigdy. nie doswiadczyłas tego jak facetowi zalezy na innej. dajesz jak leci kazdemu gosciowi , bo myślisz ze nie ma tego jedynego. tempa jestes i tyle. facetowi doradzasz burdel. dno kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet jak facet jest powiedzmy wpatrzony w kobiete to myslicie ze nie spojrzy na inna :D ? Facet to tylko facet co wy chcecie , i nie sypiam z kazdym zreszta nie zamierzam sie z tego spowiadac jak dla mnie facet ma powazne problemy z psychika i to nie ma nic wspolnego z romantyzmem . A niech idzie do burdelu jak ma mu ulżyc . Sam pisze ze chce z nia tylko isc do łózka a potem ze w gre wchodza jakies uczucia , wiecx jak mam go traktowac powaznie ?????

Gość gość
on od 7 lat jest po rozwodzie, przeciez nie pisał, od ilu ja zna lat... :( zabawne, ale ja tez się rozstałam z moim byłym 7 lat temu

Gość gość
nawet 43 letni facet na ciebie raczej nie spojrzy , bo nie jestes pociągająca. sam twój sposób obycia jest mdły. facet lubi namiętność,

Gość gość
ty kobieto Lady nie wiesz nic o facetach - jestes durna poprostu. Facet chce seksu z kobietą , która mu sie podoba , bo jej pożąda. Miłość w tym jest , ale facetem kieruje seks. jak jest pożądanie to jest miłość. mało wiesz o facetach , bo nie miałas faceta , cos czuje???

Gość gość
jest tak w zyciu , ze czlowiek wariuje z porządanie. rozumiem chłopa, tez tak ma m od kilku miesiecy

[zgłoś do usunięcia] gość własnie moja wybranka jest przeciwienstwem ciebie. ty bys na mnie popatrzyła to pewnie bym wzgardził , nie musze cie widziec. moja blondyneczka nie mało że jest śliczna to do tego mądr, niedostepna i niesamowicie pociągająca. ty moja droga niekoniecznie... Jak dla mnie jestes starym capkiem któremu sperma przelała sie do mózgu i z tego powstasła depresja maniakalna . Nawet jakbym na Ciebie popatrzyła to pewnie z zartem ze taki stary cep a uwaza sie za jakies ciacho i rpobi z siebie idiote na forum . Naiwne kobiety nabierzesz ale nie mnie . Jedyne osoby któire Cie bronia to romantyczki które wierza ze sa faceci co całe zycie beda wzdychac do 1 . A rzeczywistosc jest inna .

Gość gość
od 7 lat mnie nie złapało nigdy, pierwszy raz teraz tak poważnie. miałes przygody , ale to jak wsadzic, spuscic i po sprawie, bez namiętności, pożądania. a teraz jeszcze nie było seksu ,a ja wariuje na samą myśl.

Faceci po 1 sa poligamistami , po 2 oddzielaja sprawy uczuciowe od seksu jesli wy naiwne kobiety myslicie inaczej to wspułczuje wam toku myslenia , a te twoje stwierdzenie ze nie miałam facet jestb błedne . Sposób obycia ? W ogole znasz mnie w realu zeby tak twierdzic ? Facetowi odbija na starosc proste . Ja bym na takiego staruszka tez nie spojrzała .

Gość gość
nie żeby cos, ale smiesza mnie te wpisy, skad wiesz ze była zainteresowana? Ja np. mam tak, że jak widzę kogoś strasznie brzydkiego / kogoś podobnego do jakiejś osoby z przeszlosci to tez mam wzrok tzw głęboki , wiecie o co chodzi :D nie mogę się nadziwić, no wiem że chamskie, ale niektórzy to myla z zainteresowaniem. ile razy gdy bylam w towarzystwie słyszałam od znajomych czy ta osoba mi się podoba bo pozeram ja wzrokiem :D może ona tez tak ma. Na samym spojrzeniu nie można wyciagac nie wiadomo jakich wnioskow:D

Gość gość
jaka jeb...ta jestes Lady. ty masz czache wyrąbaną. albo cie nikt nie chce. jak czytam to g..no co wypisujesz to mi ciebie zal. dobrze cie ktos tu podsumował jako prostaczke i dno .

Spiosób obycia a co to jest ? Dla mnie facet ma problem z psychika tylko romantyczki mysla inaczej ze to normalne i takie piekne . Faceci nie łacza uczuc z seksem . Udowodniono naukowo .

Gość gość
ja sie z tą dziewczyną spotykam , kiedy ona chce. bo ja mogłbym codziennie. powiedziała mi ze nie spotkała takiego faceta jak ja. powiedziała ze ma kogos, ale chce sie spotykac, seksu nie było. i tak to juz trwa rok. jak pisze to czuje ze cos do mnie czuje. ja za nią wariuje , ale wstydze sie tego. udaje ze jest mi obojętnai i tylko ją lubie .

Dokladnie ja czasami tez slysze czemu tak sie na nich wpatruje , raz mi sie zdarzyło w autobusie ze starszy gosciu tak ok 40 mówi do 2 ze musiał mi sie spodobac a kurde ja nawet nie wiem kiedy sie na niego spojrzałam .

Durne baby to wy jestescie widac ze to albo chory psychicznie facet albo prowo . Przepraszam ze uraziłam wasz zapysiały romantyzm .

Gość gość
jestes młoda gówniara, to dla ciebie 43 lata to staruszek, ja mam 36 i dla mnie tacy po 40 sa super atrakcyjni,, nie ma czego takiego, ze faceci sa poligamiczni, podobno wg seksulogów, m. in Lwa - Starowicza, kazda osoba jest inna, zdarzali mu sie pacjenci monogamiczni i poiligamiczni. Wiekszosc ludzi jest raczej monogamiczna, co nie oznacza, ze całe zycie potrafi zyc tylko z jedna osoba, bo monogamia to co innego... Monogamista np. majac kochanke nie bedzie chciał sypiac z zona, i bedzie udawał, ze go boli głowa, a poligamista nie bedzie miał z tym problemu. Z kobietami to samo.

Gość gość
a taka prawda ze mam juz obsesje, nie moge zniesc faktu ze ma faceta , pewnie uprawia z nim seks, mi odmawia. ze za krótko sie znamy i tylko przyjaznimi i takie tam, a mnie juz zadna nie interesuje tylko ta jedna. staram sie jak moge, najdroższe restauracje, kwiaty, prezenty. chce zabrac ją na wczasy gdzie sobie zazyczy. tylko zeby mnie nie odrzuciła teraz.

Gość gość
mi w wieku 43 lat nie jest ciężko poszukac sobie małolaty, ale nie chce innej tylko właśnie tą jedną, nawet nie dlatego ze ma 28 lat. ale rozpala moje zmysły. a to w tym wieku jest najlepsze.

Odmawia seksu z zona ale nie dla kochanki tylko dlatego ze zona pewnie sie roztyła i dlatego poszukał kochanki , u facetow wazniejsy jest pociag od uczuc . Jak inna go zacznie pociagac i jest typowym samcem alfa to pójdzie z 2 nawet jak ma juz zone i kochanke .

Gość gość
a tak z ciekawosci cie zapytam, co bys zrobił, jakby ona miała dziecko? byłbys nadal zainteresowany?

Gość gość
nie prawda. posuwa lem mlode i mlodsze , ale bez pożądania, bez namietnosci. to było dla mnie normalne. zadnych skowronków w brzuchu, a ta mnie pobudziła. i co ty na to myslicielko Lady????????????

Gość gość
jakby miała dziecko to nie miałoby dla mnie znaczenia. wolałbym dziecko , niż faceta, którego ma

To juz nie raz mówiles zreszta poczytaj wczesniejsze posty na pisałes ze chcesz z nia tylko seksu wiec gdzie tu mowa o uczuciach ?

Gość gość
Lady93 ma racje koles ma obsesje nadajaca sie do leczenia dziwie ze nikt tego nie widzi .

Gość gość
gość ty kobieto Lady nie wiesz nic o facetach - jestes durna poprostu. Facet chce seksu z kobietą , która mu sie podoba , bo jej pożąda. Miłość w tym jest , ale facetem kieruje seks. jak jest pożądanie to jest miłość. mało wiesz o facetach , bo nie miałas faceta , cos czuje??? Ta zamoczyc i w tym samym czasie myslec o innych hahahahahaha :D Facet jest jak piesek byle zeby kobieta wyglasdała jakos ale czy ta czy inna to nie jest wazne

Wiem wiecej o facetach niz wy a wiecie czemu ? Bo ja nie oszukuje sie ze sa tacy idealni , doskonale znam ich wady zamiast chrzanic jakies tanie romantyzmy nie wierze w takie bzdury . Kazdy facet udaje niewiniatko a w rzeczywistosci wszyscy sa tacy sami bo TAKA ICH NATURA .

Zreszta o czym jest ten temat o wylewaniu zalów maniakalno depresyjnych ?

Gość gość
ja też czasem patrze się na faceta,myślę zupełnie o czymś innym,a potem sama na siebie jestem zła,bo dany obiekt na którego patrzyłam wcale to ale wcale nie budził we mnie żadnych emocji a ż tu nagle on zaczyna zachowywać się jak pawian,co mnie smieszy Wiec panowie nie dobierajcie sobie do głów że komuś sie podobasz.

Gość alala

zwaliłeś jej konia na wycieraczkę czy wpuściła cie z tym kucem do salonu? ja pitolę facet z koniem do dziewczyny? ogarnij się szkoda że jej krowy nie przyciognołeś ehehehehe ona ci otworzyła drzwi a ty tym koniem jej................... ojej ..... to muuuuuuuuusi być wielka namiętność z twojej strony dobrze ze te stany kiedyś się kończą to masz szansę jej się przedstawić z imienia i nazwiska ehehhehe