Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj gapiła sie na mnie brzydka dziewczyna ale spodobała mi sie bo

Polecane posty

Tak faceci maja inaczej niz kobiety , bo facet nie musi kochac zeby isc z kobieta do łózka a Ty chłopie masz najprawdobodobniej depresje maniakalna radze wizyte u psychologa .

Gość gość
przedewszstkim nie ma byle jakich osób baranie. Jak mi sie spodobała taka brzydula to znaczy że coś w sobie miała.

Gość gość
a k***** nie śpi. krew nie woda, jedno spojrzenie i nic nie jest juz ważne w tym swiecie...

Inna kobieta tez sliczna tez moze sie na Ciebie popatrzec dla mnie jestes strasznie niedowartosdciowanym starym dziadem dziekuje i Dowidzenia .

Gość gość
Jaki to sposób? Żaden :D na pewno by jej miło nie było, że ją masz za brzydką.

Gość gość
Jaki to sposób? Żaden :D na pewno by jej miło nie było, że ją masz za brzydką.

Gość gość
a dla mnie jesteś idiotką. Mam 22 lata i mógłbym mieć każdą ale ty nic o tym nie wiesz. Wolał bym już seksowną brzydule niż ładną idiotke.

Gość gość
a co myślisz ze jak sie ma 43 lata to juz sie nie potrzebuje. taka fajna laska nie czesto sie pojawia w moim życiu w tym wieku co jestem, jak jest to trzeba to przytrzymac..

Gość gość
Co jest seksownego w brzyduli? Nie, nikt nie może mieć każdej/każdego.

Gość gość
facet który ma 43 lata wariuje na punkcie spojrzen z***biscie ładnych lasek, wiem ze sie juz starzeje i młoda ładna dziewczyna jak popatrzy na starego dziada jak mnie nazywasz to mu staje bezwiednie... to proste.

Gość kafehochlik
pasztety patrzcie się na siebie i uśmiechajcie się a będziecie szczęśliwi

Bo masz depresje maniakalna chłopie , a jak inna na Ciebie spojrzy tez sliczna to co wtedy ? Ehh poza tym jesli na Ciebie spojrzała to nic nie znaczy o my god na ulicy tyle udzi mijam i patrzę sie na nich czy mi sie podobaja czy nie , casami ktos sie po prostu za mysli rózne sa powody patrzenia sie na kogoś .

Gość Przemo przemooze 22
przecież ja bym jej nie powiedział że jest brzydka. Ogólnie ładna niebyła ale miała to coś i dlatego była seksi. Pozatym nie wmówicie mi że jak ktoś wykazuje wami zainteresowanie to przechodzicie obok takiej osoby obojętnie bo tak nie jest zjeby z bazaru. Kazdej moze nie ale wiele. Jak bym z moją urodą był analogicznie dziewczynom to by od c***a kolesi mnie bombardowało na fb

Gość gość
Gosc ma racje. To niezły sposób na podryw patrzec na kogos. JA niedawno zwróciłam uwage na jednego goscia, od razu zauwazył, ze mu sie podobam. Mam wrazenie, ze ja mu tez, albo mu jakos zaimponowało, ze mi sie spodobal. W kazdym razie cos jest miedzy nami.

Moze i wariuje ale rzadko angazuje sie tak emocjonalnie , to juz raczej jest depresja maniakalna lub pierwsze objawy Sfizofremi w tym wieku . Jestes na tyle dojrzaly ze powinienes wiedziec ze nie ta to inna .

Gość Przemo przemooze 22
No widzisz. To właśnie próbuje wbić do głowy takim bezmuzgom kafeteryjnym którzy mają mnie za debila a sami nim sa tylko o tym nie wiedzą.

Gość gość
nie każda na ulicy którą mijam , tylko własnie ta jedna - własnie taaaaaaa. wzieło mnie i wariuje. kiedys mi sie chciało smiac z tego , a teraz to rozumiem. nie moge sie opędzić od myśli. śpie z nią juz w łóżku wirtualnie.

A co jak inna slicznotka sie na Ciebie spojrzy ? Ehh cjak dzieci , a podobno to portal dla dorosłych .

Gość gość
i zadnych depresji nie mam, chce ją miec!!! kupic nie moge w sklepie.

Gość gość
nie chce innej. od 7 lat pierwsza kobieta , która chce miec. ale zajeta....niestety.

Gość gość
to jest chyba ten problem , ze nie chce sie przesunąć poza okreslone granice.

Gość gość
Lady- spojrzenie spojrzeniu nierówne. Chyba nikt na ciebie nie poglądał z prawdziwym zainteresowaniem dłuzszy czas, ze tak piszesz.

Gość gość
a co on mi na to pomoże???? na to nie ma lekarstwa. licze tylko na to ze zerwie z małolatem co z nim chodzi

Gość gość
Jak sie inna spojrzy to nie wiadomo. Patrzyć to sie i Angelina Jolie na mnie. Ale jak zobacze że to spojrzenie bedzie właśnie takie jakie napisałem na wstępie tematu to inna sprawa. Wtedy napewno bede podjarany. I co w tym dzinwego ? Nic

Gość gość
jest spojrzenie i spojrzenie. jedno nudne - drugie rozpala zmysły. zależy kto jeszcze popatrzy. jak blondyneczka popatrzyła wielkimi oczyskami to było własnie to cos

Gość gość
co ta blondyneczka musi miec w sobie, ze mnie to tego dopowadziła???? tak potrafi popatrzec tylko kilka procent kobiet.

Ludzie czesto sobie wmawiaja i dopisuja niektóre rzeczy . Tak na prawdę duzo tez zalezy od wyrazu twarzy . Czasami sie gapia ludzie ale pewnie im kogos przypominam albo takiej brzyduli jeszcze nie widzieli ale wnerwia mnie to jak ktos sie na mnie gapi . Czasami tez sie ktos zamysli , rozmarzy i ma taki wyraz twarzy a to ze jej wzrok stanie akurat na konkretnej osobie to czesto przypadek :) Ludzie za dużo bierzecie do siebie .

Gość gość
to jest tzw mowa ciała, mi sie spodobał jeden facet, co jest w zwiazku, ma dziecko małe, nie zamierzałam go podrywac, ale od razu mimo ze nie chciałam nawet, zauwazył moje zainteresowanie. Widze tez ze na mnei patrzy, dotyka niby przypadkiem moich palców, wypytywal raz czy mam kogos i o inne osobiste sprawy.

Gość gość
ale nic nikt sobie nie wmawia. mnie od kilku lal zadna kobieta sie nie spodobała. wrecz sie zastanawiałem dlaczego mi sie nikt nie podoba. i wystarczyło jedno spojrzenie blondyneczki i to jest mój koniec. wczesniej tez patrzyły różne i nic.