Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetow o preferencjach dotyczacych figury kobiety

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem czy wiecej facetow woli kobiety okragle (nie mylic z otylymi i bardzo pulchnymi) czy raczej szczuple. Na przyklad..170cm wzrostu, waga ok 75 g. czyli kragle biodra, swietny tylek, wszystko na miejscu... Czy fajniejszy typ modelki... Start:-)

Gość gość
to Zależy :) Zależy jak pasuje to do niej :)

Gość gość
ej, to juz zakrawa o anoreksje orzy takim wzroscie....fuj... Skora i kosci....

Gość gość
Ja mam 170 i moj facet nie chce bym sie odchudzala i mi kulinarnie dogadza, bo jak mowi nie w jego interesie jest bym schudla i zgubila to co kocha. Tez mam ladne bioderka, tylek, silne nogi:-) Wiec glosuje za niego za okraglymi:-)

Gość gość
53 kg przy wzroście 170 to skóra i dziura :-)

ahahha ej laski, ja wam nie chce sprawic przykrosci, ale co wasz facet ma powiedziec??? odchudzaj sie???? :D kolo 50 kilo powinnyscie wazyc....

Gość gość
Większość facetów wybierze szczupłą kobietę z fajną pupą i piersiami. I nie zgadzam się, że przy wzroście 170 cm waga 50-53 to anoreksja, wszystko zależy od proporcji.

Gość gość
170/59 nawet 60

Gość gość
podpisuję się pod tym co pisze zbereźnik, wmawiajcie sobie, że kształtne jest fajne, kochanego ciałka nigdy nie za wiele bla bla..prawda jest taka, że rozmiar 36-38, no góra 40 najbardziej podoba się facetom

Gość gość
czyli 170 waga ok 70... to jest rozmiar 36-40. przy wadze 53 to jakies 32-34. taki ma moja 16 letnia corka... a przyznam ze jest sucharkiem:-) hi hi Ej faceci... Chcecie kobiety czy dzieci...

Gość gość
Szczupłe sa fajniejsze. Nie przesadnie szczupłe oczywiście, ale raczej szczupłe

Gość gość
170 i 75kg to spasiona świnia, ja mam 2cm mniej wzrostu i jak dobijałam do 60 to wyglądałam obrzydliwie, teraz waże 52 i najszczuplejsza nie jestem.

az poszukalem na SU zeby wam jakies przyklady z zywca dac i prosze pierwszy z brzegu... :D 169 cm i 53 kilo... zerknijcie sobie Maya_Louve zla figura???

Gość gość
Ooooo To ja mam rozmiar 38-40 przy wzroscie 169...czyli jestem idealna?

Gość anonimowaaaa
do pani wyżej co pisała o córce, nie zgadzam się, ja mam 169 cm i waga w granicach 50-52 i noszę rozmiar 36 a nie żadne 32, mam biodra, biust też, wszystko to kwestia proporcji, ćwiczenia też robią swoje

Gość gość
ja mam 153 cm wzrostu to ile powinnam ważyć ?

pewnie ze o corce to jakas sciema. nigdy w zyciu nie mialem dziewczyny co wazyla wiecej jak 55 a zwykle mam wysokie dziewczyny bo sam mam 194 wzrostu. moja siostra jak wazyla 55 to patrzec na siebie nie mogla. kupcie sobie skakanke i wszystko mozecie zrobic same. nie ma co sobie wmawiac ze jest ok jak nie jest....

Gość gość
Poczytajcie o prawidlowym odrzywianiu i ustaleniu prawidlowego BMI. Przy wzroscie 170 to do 56 kg jest to niedowaga. Idealna waga to 56-72. Duza rozbierznosc, ale wszystko zalezy od genow i figury wiec taka powinna byc.

Gość ja 153 cm wzrostu
Skoro kobieta 170 powinna ważyć 50 kg to ja chyba powinnam według was ważyć 30 kg ?

Gość anonimowaaaa
dokładnie skakanka daje super efekty, przede wszystkim wyrabia kondycję, wpływa na postawę, polecam skakankę z licznikiem, pomiar spalanych kalorii, czas itp, najważniejsze to się ruszyć i ćwiczyć nawet te 3 razy w tyg

zbereźnik - chyba trochę prowokujesz na siłę. Ja mam 165cm i 54kg ważę i jestem szczupła. Jak ważyłam mniej to miałam poważne braki w figurze, więc weź dziewczyn nie dołuj. :P

Gość anonimowaaaa
wskaźnik BMI prawdy ci nie powie, nie ma co się nim sugerować, ale zgadzam się co do tego, że geny robią swoje plus metabolizm i inne czynniki

Gość gość
Dziewczyne tak, ale nie kobiete... a tu rozmowa o kobietach idioto. Ja lubie jak kobieta ma czym oddychac i na czym usiasc, jak idzie i pieknie kreci tylkiem... a suchelce nie maja czym, po prostu wieszaki...

ale ty chodzisz w glanach i bez majtek wiec musisz miec sile... :P:P:P ps. no i masz faceta po informatyce wiec w lozku tez musisz umiec rzadzic... :P :) :*** hehehe

Gość anonimowaaaa
a tak z ciekawości od jakiego wieku dziewczyna staje się kobietą? :)

nie chodzę w glanach, nie wiem skąd wpadło Ci do głowy, że nie noszę majtek i mój facet nie jest informatykiem. Żart Ci nie wyszedł :P

Gość gość
jakby Moorland przy wzroście 165 cm ważyła 44 kg to by była anoreksja !

hehe :P dobra nie marudz... :P drocze sie z toba... :P pokaz zdjecie pupy to bedziemy kwita... :P:)