Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria całkowicie obrzydziła mi facetów

Polecane posty

Gość gość

jak sobie pomyślę że mogłam spotkać któregoś z was to rzygać mi się chce

Gość gość
rzygaj, zawsze to kilka kalorii do tyłu

Gość gość
Rzygasz ale przede wszystkim jadem i żółcią podła krowo

Gość gość
dlaczego? wyobrażasz sobie seks analny?

Gość gość
przecież ch*j w d***e to ukoronowanie kobiecej seksualności

Gość gość
mam to samo :D:D

Gość gość
Właśnie dają popis swojego buractwa :o

Gość gość
Ci faceci, którzy tu weszli żeby Cię skrytkować, tylko potwierdzili jacy są beznadziejni i denni. zgadzam się z Tobą.

Gość gość
w realu kwiczycie inaczej

Gość gość
A ty nie dałaś popisu swojego buractwa pisząc że rzygać ci się chce na takich facetów?

Gość gość
absolutnie nie

Gość gość
Jeśli nie widzisz go u siebie to nie oceniaj w jakim stopniu jest on u kogoś innego

Gość darcioch
mi też obrzydziła kobiety, wypisujecie tu na nas takie straszne rzeczy i teraz znam prawdę jakie jesteście.Ale lepiej znać prawdę niż żyć w błędzie, niż później się z taką ożenić.Chyba już nigdy się nie ożenię.Nie dowierzałem jak kobieta która ma lat powyżej 25 lat może pisać w temacie i się śmiać "co dzieje się z miejscami intymnymi jak załatwia potrzebę fizjologiczną" nie móiąć już o kobiecie która ma LAT 30 dla mnie to był szok jak można być takim ś****wem.Jak sobie pomyślę że mógłbym na taką trafić co pisała w tym temacie to ooo matko.:/ Jak sobie pomyślę że kobieta może zastanawiać co dzieje się z miejscami intymnymi podczas tego to mi się wydaje być upośledzonym dzieckiem, z jakimiś wadami autystyczna chore dziewczę które nie wie czego chce.Dla mnie to gorzej niż dziecko, a nie osoba która daje miłość i troszczy się.

Gość gość
W atmosferze ogromnego skupienia choć w sposób nie pozbawiony swoistych znamion rezygnacji....snuję głębokie przemyślenia nad sensem ludzkiej egzystencji delikatnie gmerając końcówką palca wskazującego w otworze odb ytniczym. Autorka tematu.:classic_cool:

Gość darcioch
Hej to jak już skończysz gmerać do daj polizać tego palca.:classic_cool:

ej to jest podszyw,żałosne dziecinne kretynki tak,tak jesteście lepsze, bo jak czujcie się gorsze to bolą was dziury.

Gość gość
to z Tobą dopiero jest coś nie tak, skoro oceniasz ogól kobiet poprzez przeczytanie iluś tam tematów na kafeterii. Skoro twierdzisz,że sie nie ożenisz przez to. to dopiero chore! To jest jedno z najbardziej patologicznych miejsc w internecie i na dobrą sprawę banda dzieciaków może udawać dorosłych ludzi dla żartu czy z nudów. A nawet jeśli nie to i tak są różni ludzie i kobiety które wygrały życie tutaj nie przebywają. Gdybym ja miała takie podejście jak Ty to też bym sie bała wychodzic za mąż po tym co sie naczytałam w internecie..

ale ja nie oceniam ogółu kobiet tylko te co tu piszą takie rzeczy, ale jak osoba którą kocham odwiedzałaby to forum to jej atrakcyjność spadłaby wiecie o ile tylko z tego jednego powodu o 85% jakbym wszedł w historię i zobaczył które posty pisała.

ale znam wielu normalnych ludzi płci kobiecej, ale po kafeterii wiem jakie kobiety potrafią być podłe albo na jakie głupie prymitywne tematy rozmawiać. No i przecież ja nie jestem sam ze dwa czy półtora roku temu wszedł tu jakiś chłopak młody i był w szoku że kobiety tak się zachowują.Jak z nim pisałem to pisał "Naprawdę chciałbym to wierzyć że kobiety takie nie są w rzeczywistości jak tu.Naprawdę bardzo chciałbym w to wierzyć." Ale ja tu byłem już ze dwa lata wcześniej i nie byłem w szoku ale jego mi było szkoda.Szoku doznałem wcześniej jak zobaczyłem jak kobiety tu robią z nas szyderstwo,poniżenie i jeżdżą po nas.Raz założyłem temat dlaczego kobiety tak na nas najeżdżacie to usłyszałem tylko "A wy na na nas nie najeżdżacie"tylko na tyle było was stać.

Gość gość
no nie wiem,ja tutaj przebywam od około 6 lat. Mam różne wady ale jestem idealistką i romantyczką i nie ma dla mnie nic ważniejszego od miłości i przyjaźni,co ma do tego to że tutaj zaglądam. Nie Dla swojego mężczyzny będe sie starała być jak najlepsza,żeby był szczęsliwy Wolałabym z tym forum skończyć bo czesto to co tutaj czytam jest dołujące ale taki nałóg.. i ciekawe tematy ifajni ludzie też sie trafiają

Gość gość
o,ale sie zgraliśmy ;) te co jeżdzą po facetach to kobiety po przejściach,skrzywdzone,porzucone,zdradzone. Są zgorzkniałe i należy im współczuć. Zranieni albo od zawsze samotni Faceci nie są lepsi,ile jest tu tematów obrażających kobiety to nie zliczę.

Gość gość
* dla swojego mężczyzny nie wiem skąd sie wzięło to nie przed tym zdaniem miej na uwadze - to nie jest forum szczęsliwych. W większości kafeteria skupia osoby przegrane w jakiś sposób. Samotne,zakompleksione,nie wiedzące co ze sobą zrobić,szukające tutaj porady,możliwości wygadania się i niestety często wyrzucenia z siebie złości na świat.

Gość gość
kobieta pozytywnie nastawiona do facetów,do życia,do miłości nie powinna tutaj o tym pisać - bo zostanie zjechana za naiwność i pouczona,że jeszcze tak jej faceci dadzą popalić,że sie nie pozbiera.,że przekona sie że miłości nie ma a życie jest beznadziejne. jak ktoś napisze temat o tym jaki jest szczęśliwy ma przechlapane forum karmi sie dramatem zdrady,rozwody,samotność,brzydota,bieda,patologie

to ma to do tego co tutaj wypisujesz i czy wspólnie z innymi wyśmiewasz się z mężczyzn.np. dużo tu bab co nie pociągają je mężczyźni i ich miejsca seksualne,albo takich które są w związku z mężczyzną a chcą "uprawiać" seks z kobietą, i jeśli one robią to bez ich wiedzy to one są nienormalne.Ja bym w życiu tego nie zaakceptował.

a ja jestem od listopada 2009,jestem z rocznika 87 ty musisz być dużo starsza skoro siedzisz tu już tak długo,(dziwne jest że siedzisz tu tak długo a piszesz że to jedno najbardziej patologicznych miejsc w internecie)

Gość gość
No to ja nie mam nic wspólnego z tymi kobietami. Zdarzało mi się pojechać po facetach,ale konkretnych,którzy zaleźli mi za skórę osobiście,albo podpadli mi tu na forum - obrażając kobiety albo przyznając się do podłych zachowań wobec nich. Ale tak samo skrytykowałabym kobietę która nie szanuje swojego faceta czy kogoś kto źle traktuje zwierzęta. Skoro tu przebywasz chyba nie uszły Twojej uwadze tematy typu "kobiety to k***y i szmaty" "zdradzam od 10 lat" "r***** i porzucam" i wszystkie te liczne tematy o tym jak kobiety zostały skrzywdzone przez facetów - a to przede wszystkim one potem jeżdżą po ogóle facetów,bo mają zniszczoną psychikę przez jakiegoś konkretnego faceta/facetów. Bez powodu żadna kobieta nie pojedzie po Was. Oczywiście nie popieram generalizowania i uprzedzenia do wszystkich naokoło.

Nie dla swojego mężczyzny?tylko dla kogo będziesz się starała jak być najlepsza?żeby był szczęśliwy wołałabyś z tym forum skończyć?to on wolałby żebyś tutaj nie była?

Gość gość
hehe,rocznik 93 sie kłania ;) tak tak,dzieci też tu przebywają i to również wpływa na poziom forum. Byłam dzieckiem jak "zaczęłam" z kafeterią, miałam 13 albo 14 lat.Nawet pamiętam jak odkryłam to forum. Pamiętam sporo. Można powiedzieć,że częściowo wychowałam się na kafeterii, więc to pewnie cud,że zachowałam swoją osobowość. Nie wiem czy to dziwne że tu przebywam,biorąc pod uwagę fakt,że należe a w każdym razie należałam po części do tych przegranych. Kiedyś przebywałam tu duzo cześciej,teraz to już takie przyzwyczajenie

Gość gość
mi obrzydziła mocno ludzi w ogóle i to mocno

Gość gość
Dla swojego mężczyzny,jeśli kiedyś z kimś będe. To "nie" nie wiem czemu sie tam wkradło. Wolałabym skończyć z tym forum także dla swojego dobra. Ale musiałabym nie mieć dostępu do internetu,a póki co jest mi potrzebny. Na pewno jakbym nie była samotna zaglądałabym tu dużo rzadziej - bo może np w tym momencie spałabym wtulona do Niego,zamiast siedzieć o tej porze zestresowana przed komputerem.