Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria całkowicie obrzydziła mi facetów

Polecane posty

Gość gość
a kobiety w sumie nawet bardziej. kafeteria ujawniła interesowność mężczyzn i egoizm, fałsz oraz obrzydliwość kobiet.

Gość gość
a mi nie obrzydziła,a siedze tu od dziecka ;) były momenty załamania "przez ludzi z kafeterii" ale doszłam do wniosku,że to chore. I staram sie tak nie myśleć. Tłumaczę sobie,że przecież i ja "jestem człowiekiem z kafeterii" a nie myślę jak większość ludzi stąd i poglądy moje też są nietypowe,jak na to forum zbyt naiwne i przyjazne. Przeważnie jak już wdam się w dyskusje z kimś "prymitywnym" dochodzi do kłótni albo nawet umoralniania z mojej strony. Na szczęście mam już tego dość,szkoda nerwów i czasu na to a i tak sie nie przekona takich osób

Gość gość
ja sie nie boje o kobiety,żal mi tych facetów którzy tak sie martwią,bo przecież ja nie jestem taka jak oni myślą " o nas" a to znaczy,że nie jestem wyjątkiem i jest więcej takich osób,nawet je znam. Przekonywania coponiektórych,że nie jestem materialistką też mam już dość bo jak ktoś coś sobie wbije do łba to mu nie przetłumaczysz. Wystarczy mi że ja wiem co myślę co czuję i kim jestem a żaden facet nie wmówi mi,że wie to lepiej ode mnie. o obrzydliwosc facetow tez sie nie martwie,wiem że są różni bo zawsze tak jest

Gość gość
jeszcze taki facet,który mnie nie zna,nawet nie widział a ocenia tylko po tym,że jestem płci żeńskiej ja nie udaje niewiniątka...ja jestem niewiniątkiem :classic_cool: ok,nie jestem,ale na pewno nie jest tak źle z nami kobietami jak sie niektórym panom wydaje ;)

To tyczyło sie facetów nie lubie jak udaja niewiniatka .

Gość gość
uswiadomilam sobie ze trafilam tu w 2006 roku czyli aż 8 lat temu a nie 6.. jak ten czas leci..

"zgorzkniałe i należy im współczuć. Zranieni albo od zawsze samotni Faceci nie są lepsi,ile jest tu tematów obrażających kobiety to nie zliczę."---należy im współczuć?Przecież to ich wina oczywiście nie całkowicie, ale związki w młodym wieku gdy życie jest nieustabilizowane i gdy nie ma się bogatych ludzi, jest tylko dla ludzi bogatych.No i sorry, ale tematów obrażających mężczyzn jest tu o 10 razy więcej(tematy w jakimś stopniu urażające kobiety są natychmiast usuwane nawet jeśli są szczerą prawdą,wiem bo sam zakładałem i pisałem w takich) przeróżnego typu:Faceci to dziwadła,Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci."Jak powiedziałem dlaczego tak obgadują mężczyzn, to one ale to jest przecież anonimowe.Co z tego że anonimowe, przecież i tak to jest kierowane wobec mężczyzn i tak.A anonimowe pisanie na nich w niczym nie pomoże.Po co w ogóle zakładać takie tematy?Jaki jest ich sens?trzeba nie mieć co robić żeby takie tematy zakładać.No i nie licz głupich tematów jednej osoby jakiegoś chłopka który podpisał kontrakt z kafeterią, żeby zakładać głupie tematy w tym obrażające kobiety po to żeby mieć większe wyświetlenia reklam. A i raz był temat jakiejś filozofki"Nienawidzę facetów to tępe bydło" w większości przypadków to oni są chorzy na autyzm(jaki trzeba mieć zryty beret żeby pisać że mężczyźni są autystyczni...przecież to nie jest on nich zależne, tylko od natury) albo że giną w najbardziej żałosny sposób(kobieta pisała o śmierci bez serca i jakby to oni byli sobie sami winni nawet w chwili śmierci a nie innego człowieka a nie kwestią przypadku,nie kwestią tego że wykonują bardziej niebezpieczne zawody,albo raz kobieta pisała w temacie "czy czujesz się lepsza od mężczyzny(założony przeze mnie) że mężczyźni wykonują robotę przy łopacie a że ona w życiu by do takiej pracy nie poszła.Tak więc jak się patrzy wtedy na was kobiety nawet jak ciężko pracujecie przy jakiejś fizycznej pracy to się was nie ceni w myślach(przynajmniej ja tak mam)pisząc takie coś.

"jeszcze taki facet,który mnie nie zna,nawet nie widział a ocenia tylko po tym,że jestem płci żeńskiej "--czyli ocenia twoją wartość tylko na podstawie tego że jesteś kobietą?I jak jesteś to już minus?bo nie rozumiem.

Gość gość
''czyli ocenia twoją wartość tylko na podstawie tego że jesteś kobietą?I jak jesteś to już minus?'' - czyli ocenia mnie : materialistka,fałszywa,obleśna,okropna - bo to w końcu kobieta.

Gość gość
serio kafeterio? to był taki spam? żenada,kiedyś to forum było lepsze

Gość gość
no i dlaczego tamto przeszło a to nie Uważam,ze należy im współczuć. że im w życiu nie wyszło,że nie mają co robić to poniżają innych. Tak trzeba sie nudzic zeby zakladac glupie tematy. Nie liczylam czy wiecej jest tematow obrazajacych kobiety czy facetow,ale ze to forum dla kobiet to oczywiste,ze moze tu być nas 10 razy więcej. A modegraghtorki urażone tematami uwłaczającymi kobietom kasują je. Związki nie są tylko dla bogatych,nie bądź materialistą. I można w młodym wieku mocno kochać i ktoś kto taką osobę rani,poniża,zdradza sam jest winien gdggdsggdgsstutrsyyeyeyey

Gość gość
fajnie,że post mi przeszedł jako " nie spam" dopiero jak napisałam w kilku miejscach twwawyjfhhmbhmhmmmhmgmgfmxvvxvzvzv

Gość gość
idę powiesić się :(

dziwi mnie że cenisz miłość i przyjaźń ale to dobrze bo czytałem raz wypowiedź kobiety,co by wybrała przyjaźń czy pieniądze, to napisała:"Niestety ale wybrałabym pieniądze"--aż trudno sobie wyobrazić co za kobiety tu siedzą zjechane jakieś. Raz ktoś pisał nawet że kafeteria to jego drugi dom-to musiał on mieć dopiero w rzeczywistośc***atologiczny dom, skoro to jak ludzie piszą o swoich problemach i dramatach ktoś uważał za dom.No skoro jesteście tu tak bardzo długo to pewnie pamiętacie:Dwie osoby które były zryte do szpiku kostnego. "Husky"-była zryta i skrzywdzona przez mężczyzn(spotykała się ze znacznie starszymi od siebie)i później dołączyła do niej "CarrieBredshaw"-nie szanowała ludzi i lubiła im dogryzać.Z tą pierwszą to w ogóle ciężko było rozmawiać, bo taka dzika była.

Gość gość
powiedz osobie,która kochała na zabój,była oddana,dobra,wierna ze to jej wina że partner ją zostawił/zdradził bo byli zbyt młodzi i mieli "nieustabilizowane życie" nie mieli pieniędzy. :O:O to straszne bzdury ja mam 20 lat i interesuje mnie tylko poważny zwiazek,nie jakiś przelotny romans,układzik bez zobowiązań bo "za młoda" jestem. Potrafię mocno i trwale kochać,wiem co sie w życiu liczy i czego pragnę

Gość gość
czemu Cie to dziwi? Przecież to normalne pamietam i husky i carrie. I tak były fajniejsze niz wiekszosc tych co tu są teraz. Kiedyś kafeteria faktycznie byla "jak drugi dom". Teraz po tej przemianie całej jest tu dziwnie obco. gdyby mnie facet zranił na pewno bardzo bym cierpiała,co z tego że jestem młoda,może tym bardziej bym cierpiała. Mam nadzieje,że w głowie by mi sie nie przestawiło i potrafiłabym oddzielić to co spotkało mnie od całości,od ogółu ludzi i możliwości,tak jak potrafię to teraz. Jednak widzę jak tak zranionym osobom może sie poprzestawiać w głowie,tak sie bronią przed kolejnym zranieniem. Jak oddali komuś siebie czują się okaleczeni.

Gość gość
Ja sie zawsze będe dziwić,jak ktoś może woleć pieniądze od bliskości drugiego człowieka. Jak coś tak zimnego i bezosobowego może komuś dawać więcej. Ja jak sobie coś kupię,dostane prezent - ciesze sie jakąś chwilę. Albo i wcale mnie to nie pociesza. Jest to absolutnie nieporównywalne z tym co czułam przebywając z facetem do którego coś czuję,oczekiwaniem na niego i to ze świadomością,że on jest tylko na chwilę i nigdy z nim nie będę. To są tak silne uczucia i emocje że nie wiem czy cokolwiek się temu może równać - to musi być bezgraniczne szczęście być z taką osobą w związku,mieć ją na dłużej dla siebie. ktoś kto woli to co moze mieć za pieniądze widocznie nigdy czegos takiego nie poczuł..ale ja zanim czułam to i tak tęskniłam za tym by to poczuć.

Gość gość
będąc z kimś kto może i ma majątek willę ferrari cholera wie co jeszcze ale nie kochając go czułabym pustkę,dla mnie to byłoby przegrane życie gdyby facet tylko kupował mi prezenty ale nie okazywał czułości,troski,nie spędzał ze mną czasu czułabym sie nie kochana przez niego smutna i samotna. i uważam,ze to normalne i wcale nie wyjątkowe,niejedna kobieta mnie poprze

"Nie liczylam czy wiecej jest tematow obrazajacych kobiety czy facetow,ale ze to forum dla kobiet to oczywiste,ze moze tu być nas 10 razy więcej."--nie trzeba liczyć tylko wystarczy widzieć,a jeśli jest mężczyzn mniej to po co one je zakładają przecież oni w większości nie przeczytają,tylko kobiety pomiędzy sobą będą pisać i się śmiać jak dzieci.No i co z tego że kobiet jest 10 razy więcej?jak kogoś więcej to ma prawo obrażać płeć przeciwną?Liczy się ilość?Kogo jest więcej to może bardziej obrażać?W wojnę grasz na liczebność armii?

sorry ale ja nie znoszę kobiet co lecą na pieniądze, moim zdaniem mają znacznie niższy poziom inteligencji.Raz pisała ze mną na gg. z kafeterii i pisała że prawiczki są żałośni.Dlaczego patrzycie na mężczyzn przez pryzmat seksu.Lubicie tych co bzykają się z jedną i z drugą a taki i tak was zostawi.Z inną pisałem że kobieta wyrabia sobie opinię że jak taki jest to i ją przeleci i zostawi.Więc i prawiczki i bzykacze wam nie pasują. Oczywiście są też te co na to nie patrzą i te które patrzą na sposób bycia i na charakter.Ale żeby patrzeć na to czy ktoś uprawiał seks czy nie to już jest w ogóle beznadziejne i prymitywne co one buhajów sobie szukają.Dziś widziałem jak kobieta założyła temat "Że smutno jej bo nie była pierwszą dla swojego mężczyzny."(czy jakoś tak)no i o na jest ok. bo żeby się brzydzić mężczyzny który nie uprawiał seksu, to jest chore.Przecież to taki sam mężczyzna jak każdy inny.A nawet lepszy bo nie ma żadnej choroby wenerycznej,patrząca na to pod tym małym względem.Kobiety są w większości same sobie winne bo bzykaczy mają za atrakcyjnych i oni ich wtedy rzucają, trzeba być głuią żeby tego nie widzieć.

A tak w ogóle w regulamnie powinno pisać że nie można zakładać tematów obrażających ze względu na płeć,rasę czy religię itd.

Gość to ja z wczoraj
No zakładają takie tematy bo im sie nudzi bo chcą się wyżyć. Właśnie dla nich pewnie lepiej że jest mało facetów i chcą sie pośmiać i powyżywać wraz z innymi kobietami. Nie napisałam że liczy sie dla mnie ilość czy cokolwiek podobnego po prostu wyjaśniłam jak ja to widzę. Dalej to sie z Tobą zgadzam. Ja bym nawet chciała prawiczka mieć bo sama jeszcze jestem dziewicą. Patrzę na to jak facet postrzega seks bo to ważne,wlicza sie do tego jaki ma charakter i poglądy. Nie pasowałby do mnie taki bzykacz bo ma podejście do seksu jak do sportu,rozrywki a taki facet to nie dla mnie. Nie wiem czy bym mu zaufała. Tutaj też już nieraz tłumaczyłam że nie każda kobieta odrzuca prawiczków a leci na łogierów co to z niejednego pieca jedli to mi nie chcieli wierzyć to też sobie raczej dałam spokój. Ja sama nie rozumiem tych które lecą na drani,na *****czy,na pieniądze. Sama nie wiem co im siedzi w głowie.

Gość to ja z wczoraj
co do regulaminu to tu właśnie jest wyjaśnienie dlaczego akurat na kafeterii jest tyle obrażania. Bo to forum bardzo swobodne,można pisać nie logując się,można pisać co się chce. Są fora znacznie bardziej kontrolowane,gdzie za jedno przekleństwo może być ban nie do odwołania. Gdzie można miec tylko jedno konto i ktoś bez konta sie nie wypowie. Tutaj tego nie ma

Gość gość
przecież większość facetów z kafe to patologia z poprawczaka

"przecież większość facetów z kafe to patologia z poprawczaka" Wątpię raczej to się tyczy kobiet.

"Dalej to sie z Tobą zgadzam. Ja bym nawet chciała prawiczka mieć bo sama jeszcze jestem dziewicą." To ile ty masz lat?skoro siedzisz tu już osiem lat to jesteś chyba po 30stce.

"Patrzę na to jak facet postrzega seks bo to ważne,wlicza sie do tego jaki ma charakter i poglądy. "patrzy się na postrzeganie seksu,w jaki w sposób go postrzega, bo jeśli będzie go traktował przedmiotowo to i ciebie będzie postrzegał przedmiotowo.

"Ja sama nie rozumiem tych które lecą na drani,na *****czy,na pieniądze. Sama nie wiem co im siedzi w głowie."-Właśnie to odzwierciedla kobiety, ale takie się przejadą i będą same sobie winne i znowu będą na nich klnąć, bo przecież mężczyzna nie może być z kilkoma kobietami jednocześnie.No chyba że te kobiety chcą tylko się zabawiać,baraszkować.

Gość masz racje
Nie uważnie czytałeś co napisałam. Mam 20 lat. Niedługo 21. Zaczęłam tu przebywać w gimnazjum. Przecież dzieci też odwiedzają kafe