Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasza noamagic wynajela nianie zeby moc urzedowac caly dzien na kafe

Polecane posty

Gość gość

Ale ubaw :D

Gość gość
zgłoś do usunięcia] Naomagic1983 i wyobraź sobie, ogarniam swoją firmę, mam niańkę do młodszego dziecka a i mam czas na kafe .No i mam męża. Dałaś radę ogarnąć malutkim móżdżkiem?

Gość gość
przestan zakladac tematy o sobie kretynko

Gość martyna1988 gość
A kto to jest ta cała nao czy jakoś tak, że zakładacie tyle tematów o niej i jeszcze się między sobą kłócicie... Dorosłe kobiety, a zachowują się jak jakieś gimbusy.

Gość gość
dajcie spokoj, bo nudne jestescie juz z nia. mimo tego, ze was wkurza, kiedys tam palnela glupote, to i tak jej wypowiedzi sa 100 x madrzejsze od 90% wypowiedzi kafeterianek. nie jest zla dziewczyna, a kozla ofiarnego z niej zrobilyscie. a ten jest kolejny pod pretekstem klotni, do ktorej za chwileczke przyleca literki, dns i gosciu od pisania swinstw o mongolskich k****ach:):):)

Gość gość
popłakałam się ze śmiechu przez tego od mongołów:D

Gość gość
Nao czemu sama sobie piszesz posty i sie wychwalasz pod niebiosa jaka to nie jestes madra.myslisz ze jak piszesz,na pomarańczowo to cię nie widać?znam dobrze twój styl pisania,nie ubarwiaj tak swojej osoby :classic_cool:

Gość gość
pamietasz ten topic? :D uderzenie mongoła to było cos:D ps: osoba, ktora oskarzyla MNIE o to ze jestem nao - jestes smieszna, usmialam sie:D nawet bym na to nie wpadla, ze ktos moze mnie o to posadzic na podstawie tego postu:D nie oceniaj innych swoja miara - jesli ty jestes na tyle durna, ze moglabys w ten sposob poczynac, nie znaczy ze ona to robi:D widac, ze olala ten durny temat. ale ty oczywiscie wiesz lepiej, bo ZNASZ JEJ STYL PISANIA. smie twierdzic, ze jestes przekonana co do swoich wywodow w 10000000%, tak jak wszystkie wrózbitki na cafe. wezcie w koncu sciagnijcie sobie ten slynny mistyczny program do wyszukiwania IP, to przestaniecie p******ic o tych podszywach, pisaniu na pomaranczowo i przelogowywaniu. szpiegi od 7 bolesci.

Gość gość
No bo kto by bronil tej szmaty, i tak wiem ze to ty... do firmy swojej wracaj a nie na forum siedzisz i sobie wywody pochwalne wpisujesz.zenada :o

Gość gość
hahaha I TAK WIEM ZE TO TY :D:D:D:D:D - nie, nie wiesz, ale ja juz wiem, ze zbyt bystra nie jestes, skoro tak piszesz. dno glupoty dalej nieodkryte

Gość gość
za to wiem kto to gosc spod 16:11 :P

Gość gość
to nie do wyszukiwania ip, program pokazuje tylko dane statystyczne spod jakiego ip najczesciej pisze wybrany nick. o tym wlasnie pisala tu jedna niedawno, ale bardzo was to rozbawilo :P

Gość gość
aha, to ja szczegółów nt programu od IP nie znalam:p ale kurcze, przydałby sie taki:D

Gość martyna1988 gość
w jakim celu?

Gość gość
dla pań jasnowidzek, ktore z postów potrafią wróżyć. mnie absolutnie do niczego:)

Gość gość
trzeba bylo z literkami gadac poki sie glupio chwalila, bo teraz juz pewnie nie napisze, jak sie jej juz dobrali do skory z o2 :D

Gość gość
*myślą ze potrafia;)

Gość gość
mnie zawsze fascynowaly takie pustaki jak ty umiesz isc i mowic na raz czy musisz sie zatrzymac bo dwie czynnosci na raz to za duzo?

Ale ty musisz być zakompleksiona i niedowartościowana, żal mi ciebie że tylko na kafe możesz sobie popisać.Nikt normalny z tobą zdania w prawdziwym życiu nie zamieni.Podbijasz każdy temat z którym miałam do czynienia, zakładasz nowe tematy o mnie, bluzgasz każdego kto przyzna mi rację.To jest tak żałosne że aż śmieszne.

Gość gość
a z kad wiesz ze za kazdym razem to ja? tez masz moze licznik ip? yebnieta szmata

Gość gość
Gdzie jest ten od spuścizny mongolskiej? :D

Gość gość
zaszynaja sie yebniete szmaty, bledy ortograficzne, wiec niedługo przybędzie i on:D

no już przelogujcie się, Olunia wychodż, wiemy że tu całe dnie siedzisz a nagle tylko spod gościa piszesz :-D

nao jaki miałaś nick zanim zostałaś nao? :D

Gość gość
No gdzie ten od mongołów bo chciałabym się pośmiać?:D

zasmucę Cie, niestety żaden.Dla Was to jest nie do pojęcia że ktoś nie wiedział o istnieniu kafeterii? Czy jak, bo nie rozumiem

Gość gość
nao jaki miałaś nick zanim zostałaś nao? smiech.gif Spytaj literek:O

Gość gość
hahaha ja tez, za to przypełzła dns, zatem czekamy juz tylko na wielkie wejscie literek, dzięki której mongoł nam sie uaktywni:D