Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasza noamagic wynajela nianie zeby moc urzedowac caly dzien na kafe

Polecane posty

Gość gość
a SkUnT tO wIsZZZ? jEsTeŚ WrÓsZkOm?

Gość gość
Mi zdaje sie, ze literki poszla po rozum do glowy, bo pamietam, ze jeszcze w grudniu przestrzegaly ja stare bywalczynie o tym ze niewarto tu sie otwierac mowic o sobie i logowac. Faktycznie zaszlo to za daleko..... Ta cala Marta rzucala jej imieniem, mowila ze poda jej profil z portali, padaly imiona i inne prywatne rzeczy....

Gość gość
oooo, czyżby mongoł wrócił? :D

Gość gość
ta jak dbasz tak masz tu namieszala.od poczatku szmiry nie lubilam,cwana,udawala matke z klasa a to jakis zwykly bezwartosciowy obszczymur widze

Gość gość
. Ta cala Marta rzucala jej imieniem, mowila ze poda jej profil z portali, padaly imiona i inne prywatne rzeczy.... Literki już wcześniej dawno temu podała tu swoje imię.A jakie jeszcze inne prywatne rzeczy bo chyba coś mnie ominęło?

Gość gość
literki zawsze mowila jak ma na imie :) raczej chodzilo o to, ze ona ja szantazowala. jeszcze sie przekonasz jak bardzo zli ludzie tu sa i nie jedno zycie zniszczyli poczawszy od pracy przez zwiazki i rodzine

Gość gość
To chyba cię na prawdę ominęło ;)

no to tyle każdy wiedział ile sama o sobie napisała...a straszenie kogoś że się poda jego fb. Przepraszam ale to na własne życzenie miała.Byle komu podaje linki a potem zgrzytanie zebami

Gość gość
oj bo zowu smęcicie, lepiej niech dns przyjdzie i opowie, jak to jest podszywac sie pod mongoła!! bo wszystko sie wydało, i nie ma chowania sie po kątach za pomaranczowymi nickami!!!! :D

Gość gość
skąd ona wie,że to jak dbasz?Gdyby chciała ujawnić jej fb to nie podawałaby jej swojego z obawy,ze tamta ujawni jej fb.przecież się wymieniły więc literki też miała .kupy się nie trzyma

Gość gość
bo tak juz jest w necie, ze podac mozna lewe dane. a jesli wiecie cos na 100%, to wiecie g***o. chcecie, podam wam jakiegos linka na fb, i co wtedy?

Gość gość
Nao jesteś tak stara a nadajesz tu jak gimnazjalistka trochę powagi kobieto,matko zono i właścicielko firmy,trochę szacunku dla samej siebie.widac ze na sile szukasz tu poparcia...

Gość gość
nie - ona szuka tu sprawiedliwości :D

Gość gość
przecyztasz pare razy ze twoje dziecko to gó\\wno i ma wypasc ci z wozka i rozbic ryj, a co robi twoj maz, czy cie nie podkablowac i nie nazmyslac ze masz kochanka, albo do pracodawcy, aqlbo tesciowej, albo ze znajda przedszkole twojego dziecka to bedziesz wiedziala jak mozna zniszczyc czyjes zycie na kafe

ale skąd ludzie z kafe wiedzą Czy mam męża\ Czy pracuję/ czy mam dzieci/ itp.? Przecież większość tu chyba łże...

Gość gość
kwestia tylko, kto w takie bzdury wierzy. ale skoro wiekszosc tu jest w stanie uwierzyc ze ktos jest kims bo ktos kiedys tak powiedzial, bo sprawdzil IP a pozniej to juz tylko snucia, knucia plotki, tak jak w tym temacie, to nic dziwnego, ze takie rzeczy sie dzieja na kafe, ze ktos jest w stanie takimi pierdami zrojnowac komus zycie. (sarkazm)

Gość gość
no właśnie.. a literki chyba nie łgała i dlatego tak się stało ;) ;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Naomagic1983 jakiego poparcia, czytasz co piszesz? c c c a Ty czytasz swoje posty?bo rok z twojego nicka jest zdecydowanie odwrotnie proporcjonalny do tego co sobą reprezentujesz :o

łgała jak pies, strzelała w ciemno , pisała bajki o IP. A tak serio wymiękła jak napisałam iż, wyrażam zgodę na udostępnienie wszystkich moich danych osobowych na forum-jeśli jest pewna że jestem Martą

Gość gość
Znowu zostalas Ty Nao,twoje żałosne wywody i pomarańczowe :) reszta olala dyskusje

Gość gość
nie i nigdy nie zaloguje sie zeby mnie nikt nie szmacil za nic

Gość gość
łgała jak pies, strzelała w ciemno , pisała bajki o IP. A tak serio wymiękła jak napisałam iż, wyrażam zgodę na udostępnienie wszystkich moich danych osobowych na forum-jeśli jest pewna że jestem Martą . . . tak Nao myslisz ze wszyscy tutaj są po to żeby zawracać sobie dupkę Twoja zalosna osobą :o

Gość gość
nao, jestes marta? nie? to o co spinasz d**e? wiem, ze nie lubisz przeklenstw, ale k***a mac, tego sie czytac nie da, co z tego, ze ktos ci cos zarzuci? mnie dzisiaj zarzucono, ze piszac na pomaranczowo jestem toba i co? smialam sie. chryste z nazaretu, az tak cie boli dupa o to, ze ktos pitoli 3 po 3 i oskarza o jakies niedorzeczne sprawy? przejmujesz sie tym? i tak sie nakrecaja tematy jak ten, bez sensu, bo NIGDY sie nie dowiecie kto jest kim, a te wrozby i zarzuty na moj gust ( i z doswiadczenia wlasnego na kafe) sa przewaznie tak zalosne i niedorzeczne, ze serio szkoda 5 stro o tym pitolic....

Gość gość
Haha Nao serio mialam ciebie za dużo bardziej madra osobę