Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasza noamagic wynajela nianie zeby moc urzedowac caly dzien na kafe

Polecane posty

zła persona to konkubina vel jak dbasz tak masz Ale jako "jak dbasz" już się nie zaloguje po tym jak zrobiła led w ch... została jej tylko konkubina

Gość gość
dns, zapytaj o co mi chodzilo, zanim stwierdzisz, ze nie umiem czytac ze zrozumieniem (wasza najmocniejsza umiejetnosc, która chełpicie sie jakbyście conajmniej odkryły nowy pierwiastek). miałam na mysli wylacznie to, ze wypowiadasz sie za wszystkich, ze "martusi tu nie lubicie", co moze okazac sie nieprawdą, bo NA PRZYKŁAD nao tez jest powrzechnie nielubiana, a ja nic do niej nie mam. dobra, dalej nie chce mi sie chyba drazyc tego wątku:)

już tylko czekać jak konkubina albo jej jakieś inne alter ego napadnie na mnie za to co piszę, ale muszę bronić led, która została przez nią oszukana i wykorzystana.

Gość gość
literki nie jest wulgarna, daga jaga to jej kolezanka poza kafe a jak dbasz tak masz (martusia) straszyla ja, ze poda jej (Literek vel. Led) fejsa, bo ta (literki) sie z nia wymienila a ona (jak dbasz, martusia) obadala ja i zablokowala na fejsie, zeby pozniej szantazowac. rozumiesz?

Gość gość
Unikaj lierki i konkubiny ,obie sa siebie warte!

Gość gość
daga jest ruda i ubiera się jak clown

ej a skąd wiesz, że daga jest ruda? dała jakieś foto swoje?

Gość gość
ma piegi na całym ciele i jest blada jak typowy rudzielec

Gość gość
Literki nie wie na 100% czy konkubina to marta.Przecież nao też miała być martą na podstawie IP i co i goowno.

sorry dns ale w "biedną led" to ja nie uwierzę. Ledwo pokazałam się na kafeterii a już na mnie jechała, wyzywała, wmawiała że ja to konkubina. Dopiero jak utarałm jej nosa to zniknęła.Więc chyba to nie do końca tak.

Gość gość
nigdy cie nie wyzwala, niby nowa kafeterianko. posadzila cie o bycie jak dbasz tak masz

Gość gość
Przeciesz literki pisala ze ta od tej kiecy to konkubina i moniaszka w jednym.

Gość gość
smiejecie sie z innych, ze oskarzaja was o wcielenia w rozynych loginach, podszywanie, pisanie na pomaranczowo, asame wciaz to robicie. nie macie lepszych zajec? nigdy na 100% nie bedzie wiedzialy kto pisze spod jakiego nicku, nawet jak jestescie przekonane tak, jak to, ze macie wagine miedzy nogami. stare a głupie.

2014-03-05 18:25:44 [zgłoś do usunięcia] gość smiejecie sie z innych, ze oskarzaja was o wcielenia w rozynych loginach, podszywanie, pisanie na pomaranczowo, asame wciaz to robicie. nie macie lepszych zajec? nigdy na 100% nie bedzie wiedzialy kto pisze spod jakiego nicku, nawet jak jestescie przekonane tak, jak to, ze macie wagine miedzy nogami. stare a głupie. widocznie nie mają nic ciekawszego do roboty :)

Nie obrażała?___________________ [zgłoś do usunięcia] Literki Nie męża, nie męża... Ona naprawdę jest krnąbrną konkubiną usmiech.gif A podpis Neomagic, potwierdza jej krnąbrność. _____________________ [zgłoś do usunięcia] Literki Tak, bo ktoras zdzirka mnie Marta podkablowala i dostałam bana, przypominam. Po tym postanowilam wiedziec wiecej o tym forum, a trudno nie jest, nie trzeba byc programista ze stazem w bialym domu oczko.gif Po co ci te wszystkie nicki?

Gość gość
A JA SIE PYTAM GDZIE JEST MONGOŁ? bo wy i te wasze wywody zrobiły sie juz nudne

Gość gość
no pisze ze krnabrna konkubina jest krnabrna, podejrzewa ze to ty i pisze niepochlebnie o jakiejs marcie. gdzie cie wyzywala?

Gość gość
takie z was hakerki jak z koziej d... traba. sorry, ale najwiecej smiechu ma ten, kto jest posadzany o cos tam i czyta, jak ta osoba jest smieeerteeelnie przekonana o swojej racji z d**y. rece opadaja, ale i tak jest zabawnie

Gość gość
podejrzewa? wie na 100% bo "postanowiła wiedziec wiecej o tym forum";D

Naomagic skąd masz te wpisy? przecież są wykasowane?

Gość gość
hahahaa teraz ty neo "podejrzewasz", ze ta laska od tlumaczenia literek jest nia? haha nie no, nie wierze, a ja cie bronilam ze nie jestes tak denna, jak wiekszosc - odwołuje

Gość gość
może prowadzi pamiętnik w którym zapisuje wszystkie złote myśli kafeterii?:)

Gość gość
mongoł ogłuchłeś?wzywamy cię:)

Boże widzisz i nie grzmisz... Jak mąż mnie przed chwilą zapytał na jakim temacie sie udzielam to nawet nie byłam w stanie mu powiedzieć o co tu chodzi. 30 letnie baby z takimi "problemami" :o