Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasza noamagic wynajela nianie zeby moc urzedowac caly dzien na kafe

Polecane posty

Gość gość
Naomagic1983 tiaaaa, po prostu reszta nie ma odwagi pisać na niebiesko oczko.gif Boją się specjalistki od IP-Literek x x x ciekawe, bo na 1 stronie bronilam cie, ze jestes spoko babka i jakas laska podsumowala mnie, ze MUSZE BYC TOBA, bo nikt normalny ciebie nie broni:D teraz gadasz w ten sam sposob, widzisz ile to jest warte? ale napisze tak, ze ta laska po czesci miala racje, bo serio jak sie ciebie teraz poczyta, to ciezko dalej stac po twojej stronie:)

Gość gość
TY BOGA W TO NIE MIESZAJ KRETYNKO !!!!

Gość gość
Naomagic1983 tiaaaa, po prostu reszta nie ma odwagi pisać na niebiesko oczko.gif Boją się specjalistki od IP-Literek x x x ciekawe, bo na 1 stronie bronilam cie, ze jestes spoko babka i jakas laska podsumowala mnie, ze MUSZE BYC TOBA, bo nikt normalny ciebie nie broni:D teraz gadasz w ten sam sposob, widzisz ile to jest warte? ale napisze tak, ze ta laska po czesci miala racje, bo serio jak sie ciebie teraz poczyta, to ciezko dalej stac po twojej stronie:)

Gość gość
Naomagic1983 czyżby adwokat Literek był Literkami? smiech.gif Nikt normalny jej nie broni lapka.gif x x x ciekawe, bo jak broniłam cie na 1 stronie, to tez ktos zarzucił mi, ze MUSZE BYC TOBA, bo jestes tak denna, ze nie da sie ciebie bronic.:D:D:D a tutaj prosze - piszesz dokładnie w ten sam sposob. tylko ta osoba miala czesciowo racje, bo rzeczywiscie jak sobie teraz ciebie czytam, to zgadzam sie, ze nie jestes zbyt bystra. Ps kafe mi sie zacina, wiec jesli napisalam 2 x to samo, to sorry:)

Gość gość
ok, juz widze te 100 wpisow:D sorry za spamik:)

amen x2 nao- ja nie wierzę, że ty jesteś marta- i nie mam nic do ciebie- wg mnie jesteś wporzo.

Gość gość
Dns chcesz wazelinę?

Gość gość
Dns kolejna karierowiczka kafeterii puste idiotki :o Ale jak ktoś nie ma przyjaciół w realnym życiu,musi sobie ich szukać na sile na forum

Gość gość
Mongoł potrzebny od zaraz!!

daj mi dwie tony wazeliny jak masz :D z resztą wchodzę w d.. bez mydła :D

Gość jozekb
Zaraz będa sie lizać ze sobą :D

Gość gość
dns jesteś żałosna

ktoś musi, żeby takie osoby jak ty mogły być za/je/bi/ste

Gość gość
zawsze byłaś taka p/o/j/e/b/a/n/a?

Gość gość
dns- gwiazda ze spalonego teatru:O

Gość jozekb
A tam Nao na pierwszym miejscu tępa idiotka nie popisala sie,mowilam wam ze to wiesniara i przyglupia laska to kazda jej,bronila,mysle ze tu juz podszywow nie potrzeba bo dzis pokazała jaka jest naprawdę cala Nao:)

Gość jozekb
Mi juz dawno opadly jak zaczelam cię czytac,stara a,głupia :o

Gość gość
bo wiochą zajeżdżasz przygłupie

bo jesteś pewnie Literkami lub inną tepą istotą, raz piszesz pod gośc raz po Nickiem. Nie nudzi ci się hejtowanie?

Gość gość
jozekb to literki czy tam led ona ma jakąś obsesję ,biedna dziewczyna

Gość gość
Nao serio Ty masz jakas obsesje na punkcie kto jest kim?nie szkoda ci czasu?przyjaciół tu szukasz czy co?

Gość gość
dns, skoro juz zrobilas come back, to napisz nam, jak to jest podszywac sie pod mongoła?

Gość gość
Nao narazie jestem na 3 stronie, pytanie pierwsze do ciebie: jak mozesz spekulowac ze tematy zaklada jaka daga jaga skoro twierdzisz ze jestes tu dopiero od kilku dni a akurat dagi od dobrych kilku dni nie ma? nie pograzaj sie kretynko, albo wczesniej bylas gosciem albo mialam inny nick, czytam dalej, za chwile kolejny bulwers bedzie

Gość gość
no i juz mam nastepny- przeczytalas na kilku stronach ze daga to 'zla persona' wiec wywnioskowalas ze to ona zaklada o tobie tematy? ty jestes normalna dziewucho? takich zlych person to tu na peczki, no ale ty akurat zwrocilas uwage na dage. i myslisz ze ktos tu jest tak ograniczony w rozwoju i w to uwierzy?

Gość gość
dns bog zaplac ze w koncy napisalas ze to dns! tak ku/rwa myslalam! buziaczki :D

Gość gość
dns i nao sie lubia, bo maja wspolna pasje - obie lubia spekulowac kto jest kim na kafe, oczywiscie z marnym skutkiem oraz odpowiadac na durne zarzuty ze strony innych osob zarzucajacych im takze jakies alter ego.

Gość gość
nao to sciema, jeszcze wyjdzie to na jaw nie raz :)

Gość gość
i myslisz ze ktos tu jest tak ograniczony w rozwoju i w to uwierzy? x x x im dluzej czytam to forum, tym mniej juz mnie zdziwi. one sa w stanie uwierzyc we wszystko, co im wlasna wyobraznia nasunie, malo tego bronia tego tak zazarcie, jakby bronily conajmniej honoru swojej matki. oczywiscie do czasu, jak jakas idiotka nie podwazy ich tezy i w to miejsce nie postawi nowej spekulacji. a tak na serio po tym, jak dns uwierzyla, ze ktos moze ja oskarzac o mongola naprawde nic mnie nie zwali z nóg.