Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie ciagle przygnebiona nie lubie siebie i codziennie mam pesymistyczne

Polecane posty

Gość gość

mysli na temat swojej przyszlosci co robic, jak sobie pomoc?

Gość gość
pracować nad sobą, modlić się

Gość gość
mam to samo

Gość kochająca spać
też tak mam :o od zawsze :o

Gość gość
Jesteście jak "Wampirzyce"...Trzeba najpierw polubić samą siebie bo jak ktoś inny ma was polubić jeżeli widzicie w sobie same felery? No jak???? Już zaczyna mi się nudzić rola pocieszycielki dla tykich jak wy. Wiem! Nikt mnie o to nie prosi....Po prostu nie rozumiem jak można być taką pesymistką! zycie jest piękne. Wszytko co nas otacza jet piękne. Ludzie...no cuż, są różni, ale i nawet ich obserwacja jest ciekawa. Można się pośmiać wewnętrznie. No co wy???

Gość gość
ja to mysle ze mam cos z mozgiem serio jakbym nie miala tego czegos co daje szczescie dopaminy/? serotonimy to az niemozliwe zeby kazdy dzien byl dla mnie koszmarem

Gość gość
Również czułam się rozbita, szybko się denerwowałam, na wszystko i na wszystkich, płakałam do poduszki, bo nie miałam do kogo się odezwać. Czasem się zastanawiałam, czy może jestem chora. Chodziłam przez pewien okres czasu do psychologa, ale to nic nie pomagało nie było żadnych efektów. Szukałam dalej. Trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl która polecana była już przez wiele osób. Dzięki oczyszczaniu aury zaczęłam miewać lepsze humory. Potem z każdym dniem byłam pewniejsza siebie. Aż w końcu uporządkowałam wiele spraw i zaczęłam żyć normalnie tak jak inni. Cieszę się że w końcu znalazłam swój sens – Wy także możecie żyć pełnią życia.