Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzie nadal jezdza do UK

Polecane posty

Gość gość

Skoro tam juz nic nie ma? A dla nowych to juz tym bardziej Jak ktos ma MEGA szczescie i zna angielski to MOZE sie zalapie gdzies na pol etatu za najnizsza stawke, a z tego nawet wyzyc sie nie da za cholere, nie ma szans... Skonczyl sie dobrobyt w UK Ci, ktorzy tu mieszkaja dlugo tez musza niezle kombinowac by JAKOS zwiazac koniec z koncem, bo zycie mega drogie !

Gość gość
Nie martw sie jak poobcinaja benefity to wroca

Gość gość
do czego?

Gość gość
Już tak nie zniechęcaj Polaków do wyjazdu, buraku. Boisz się konkurencji? Ja w Niemczech pracuję obecnie przy instalacji paneli słonecznych w POLSKIEJ firmie - zarabiam 2800 euro miesięcznie, a dziennie pracuję tylko 3 godziny. Po kiego mi wasza osrana Anglia pełna czarnuchów i islamistów?

Gość gość
A zus od 1200zl... najlepiej zostan w niemczech i juz do pl nie wracaj skoro ci tak dobrze z turasami

Gość gość
Durniu, ja mieszkam we Wrocku, w Niemczech pracuję tylko jako przedstawiciel polskiej firmy. Średnio po 3 miechy, potem robię sobie miesiąc wolnego w Polsce i wydaję kasę.

Gość gość
Idioto pracuj tylko godzine dziennie 4 tys zl spokojnie ci starczy na waciki po co sie przemeczac...

Gość gość
Ale ja się nie przemęczam. I właśnie to mnie najbardziej raduje.

Gość gość
do czego? *********** Do ch*ja psiego. Jak się jest tępym Polaczkiem-robolem albo polską cifką-duupodajką, to oczywistym jest, że nigdy nie będzie się przelewać. Zdolny człowiek poradzi sobie nawet w Afryce pośród czarnego ś****wa, nie mówiąc już o Polsce, gdzie możliwości biznesowych są miliardy - wystarczy tylko pogłówkować, żeby zarobić sporą kasę.

Gość gość
Niestety te 2 i pół miliona emigrantów z główkowaniem miało spore problemy.

Gość gość
nie mówiąc już o Polsce, gdzie możliwości biznesowych są miliardy - wystarczy tylko pogłówkować, żeby zarobić sporą kasę. xxx pogłówkować czyli co? ukraść, oszukać, nie zapłacić pracownikom

Gość gość
Nie Polaczku, wystarczy mieć pomysł na biznes i trochę odłożonych pieniędzy. Dla ciebie sukces oznacza wyłącznie bycie złodziejem i oszustem, ewentualnie bycie robolem za 1300 funtów w UK?

Gość gość
1300 f w UK jako "robol" to i tak dobrze :D

Gość gość
Nie wiem. W UK tez jest kryzys i z praca jest juz bardzo ciezko obecnie.

Gość gość
miliardy mozliwosci biznesowych-gosciu idz spac i odstaw nocne picie

Gość gość
co wy sie tak wyzywacie od polaczkow? to wasi ojcowie, matki, rodzenstwo to tez polaczki? masakra jakas tylko chamstwo I obelgi. opanujcie sie ludzie :-(

Gość gość
Jezu znowu psychiczna wariatka w natarciu zaklada swoje zalosne topiki :o Ludzie nie odpisujcie jej. To zwykly troll ktory ma cos z deklem. Codziennie zaklada tego typu tematy, zali sie ze nie ma pracy a sama siedzi w UK, wiesniara. Olac trolla to zdechnie smiercia naturalna :D

Gość gość
No bo nie ma pracy w UK