Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że ludzie w klubach i na dyskotekach uprawiają seks np w WC ?

Polecane posty

Gość gość

albo w aucie ? Serio pytam bo nigdy nie bylam w zadnym klubie ani w zadnej dyskotece, mialam w liceum taką laske, ktora byla strasznie brzydka wysoka, gruba i pryszczata, co weekend chodzila na ''balety'' ze swoimi psiapsiółkami, rownie nieatrakcyjnymi, nieraz slyszalam jak opowiadala z jakim facetem sie ''lizała'', jak ją macal, jaki byl ''z******ty'' To wszystko prawda? kazdy z kazdym po pijaku?

Gość gość
Zdarza się.Pracowałam kiedyś w dyskotece jako barmanka-kelnerka. To była końcówka imprezy.Chciałam zebrać popielniczki.Podchodzę do jednego stolika a tam laska loda robi kolesiowi... Sex w kiblach też bywa.

Gość gość
Ludzie zawsze przesadząją! Powiem tak... Jak byłem w liceum to słyszałem historię co to nie była za impreza (po prostu orgia). Myślę sobie "no chyba tracę życie i młodość". Na studiach strasznie się wkręciłem w to wszystko, kierunek elitarnym. Imprezy i imprezy ale takich akcji na oczy nie widziałem. Zdażały się pary które się ekscentrycznie lizały ale na prawdę to jest rzadkość. Przez pół rou balowałem i widziałem wystarczająco żeby ocenić ,że łażenie po klubach jest nudne. Picie po nocy, ludzie tacy sami jak wszędzie. Moi znajomi na dodatek nudni, niezbyt rozrywkowi. TO co pokazują w telewizji nijak się ma do rzeczywistości.

Gość incogito piszę
Prawda, ale w WC to tylko ci którzy auta nie mają. Reszta woli w aucie na parkingu załatwiać takie sprawy

Gość gość
Zdarza sie to bardzo czesto w duzych klubach, gdzie selekcja jest bardzo liberalna i wpuszczają praktycznie jak leci, byle zarobic za wstęp. W tych znanych i tzw elitarnych klubach jest to raczej rzadkie. Na dyskotekach to tak, na kazdej sie bzykają, niekoniecznie w WC ale poza dyskoteką w autach, w krzakach. Bylam z kuzynką u niej na wsi na duzej dyskotece i widzialam niejedno :O:D

Gość gość
Powinno sie ustawowo jakis pokoj do seksu w dyskotekach! To skandal!

Gość gość
ustawowo nakazać seksu w dyskotekach -Piotr Szumlewicz

Gość gość
Ja nie byłem nigdy świadkiem takiego zachowania. Wszyscy mówią że się roji od tych łatwych dziewczyn a gdzie one niby są? Skorzystałbym może i się rozprawiczył ale nie miałem nigdy z kimś takim do czynienia,.

Gość gość
One są ale bzykaja się z przystojniakami lub bogatymi kolesiami.

Gość gość
W du zych imprezowniach w centrach dużych miast. To prawda co tam robią niektórzy pod stolikiem sobie robia wiecie co nawzajem. Oblesność i podczas juwenaliów najeżdzaja obleśne typy do akademików wparowuja i w toaletach tam też. Nipe prawda bo uprawiją sex z byle cudzoziemcem arabem murzynem azjata,to nie zawsze bogacze ni przysotjnaikai z roznymi rozniastymi chodzą