Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy mieso dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

moj synek ma 5,5 msc, jest na mleku bebiko, wprowadzilam mu pomalutku, marchewke, marchewke z ryzem , z ziemniaczkiem ( po tym byla biegunka)zupke jarzynowa, kalafiorka, teraz gotujemy z mezem piers na parze z brokulami i kalafiorkiem i tak sie zastanawiam czy moge mu troszke dac czy jeszcze sie powstrzymac, chociaz ze dwie lyzeczki na sprobowanie, dodam ze wczoraj wyszlismy ze szpitala i synekem ma jescze lekka biegunke po antybiotykach, jak uwazacie?

Gość gość
Rozpisałam się bardziej, ale kafe uznała to za spam. WIęc w skrócie: nie dawaj kuraków, już lepiej indora, albo jakiegoś królika,

Gość gość
ja bym nie dala, bo nie bedziesz wiedziala czy biegunka jest z tego tez czy tylko z antybiotyków.

Gość gość
a kalafiora jakbym mu dala to moze by sie troszke zatrzymala ta biegunka, czy sie myle? a czemu nie kurczaka?krolika nie mam gdzie kupic wiec posluze sie sloiczkiem, a piers z indyka akurat mam, ogolnie to nie spieszy nam sie bardzo z rozszerzeniem diety

Gość gość
Chociaż 2 łyżeczki? Takie dziecko nie może nawet zjeść więcej. Ta ilość taka mała to nie jest. Powstrzymaj się chwile z tym.

Gość gość
marchewka zatrzymuje biegunkie i ryz tez. mozesz kleik ryżowy dac

Gość gość
ok wstrzymam sie w sumie to przyjdzie jeszcze na to czas :) dodaje kleik , marchewke mialam mu ugotowac ake okazalo sie ze maz zapomnial kupic, mam w sloiczku jeszcze marchewke z jablkiem ale ponoc owocow sie nie daje przy biegunkach

Gość gość
No tak,dziecko ma biegunke, obciazony przewod pokarmowy a ty mu chcesz dowalic miecho.... glupota ludzka nie zna granic.