Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszą mnie rady w stylu "znajdź sobie dziewczynę"

Polecane posty

Gość gość

Wiecie jakie to jest trudne? NIEWYKONALNE

Gość gość
eeetam, pitolisz, dla chcącego nie ma nic trudnego. dziewczyn sporo, wystarczy się poprzyglądać :classic_cool:

Gość gość
No właśnie to jest absurd. Jak można niby znaleźć dziewczynę skoro one nie wyrażają tobą zainteresowania. Niestety nie jest tak że dasz coś od siebie i to automatycznie zaprocentuje. Tu trzeba chęci tej drugiej osoby.

Gość gość
właśnei tak, niestety nikótrzy tego nie rozumieją , ja szukam dziewczyny od 4 lat i nic, albo mnie nie chce albo jest głupia

Gość gość
bo nie trafiłes na swoją kobietka jak poczuje ze jakis koles który jej sie podoba nadskakuje jej to pójdzie jak w dym może Ty jestes za bardzo wymagajacy zwyczajnie WYSMRADZASZ ta nie tamta nie za chuda za gruba krzywy nos małe piersi za duze piersi pyskata wycofana sierotka marysia kobieta sukcesu itd itd ty wysmradzasz

Tak to już jest, że faceci dzielą się na tych co się podobają i na tych co się nie podobają kobietom. Kobietom podoba się jeden typ faceta(z niewielkimi odchyleniami).

Gość gość
ja nie wysmradzam, umawiam sie z dziewczyna a ona przychodzi i jest totalnie obojętna, nawet sie nie uśmiecha. P********ie.

Gość panne bardzo ciezko
znalezc. zwlaszcza jak sie szuka w miare ladnej

Gość gość
to musi byc prowokacja pełno wolnych panienek tych młodziutkich i tych z odzysku podpowiem ci autorze ze oczywiscie to nie reguła ale jednak wyglad u faceta wazny ale zaradnosc przedsiebiorczosc dobra gadka i humor to podstawa jak jestes spiety i nie potrafisz sie zareklamowac to kicha pierwsze spotkania sa jak obwąchiwania u pieskow jak rozmowa kwalifilkacyjna w korporacji kobiety nie lubia ciamajd