Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r34

za biedny na dziewczynę

Polecane posty

Gość r34

Szkoda, że nie można być z dziewczyną jeśli nie ma się stałego dochodu. Rozumiem, że takie są zasady i prawa natury, ale jednak trochę żal.

Gość gość
można być gołodupcem tylko trzeba być ciachem.

Gość gość
Nie rozumiem? Ja jestem z facetem, który nie pracuje. Czasem mi troszkę żal, ale nie narzekam bo nie kasa sie dla mnie liczy.

Gość r34
widocznie jest jeszcze młody i ma perspektywy, może kasa się nie liczy, o ile są widoki na nią w przyszłości

Gość gość
wcale nie, skad takie zalozenie?

Gość gość
i czego prawiku oczekujesz GDZIE TWÓJ HONOR, za co utrzymasz dziecko jak twoja kobieta wpadnie? poślesz ją do pracy w 9 miesiącu i dzień po porodzie do pracy?

Gość r34
i po co te wyzwiska, masz jakiś problem z głową? rozumiem zasady, nie spieram się z nimi, nie oczekuję, że się zmienią

zawsze możesz wziąć sobie brzydką ;) niezbyt ładnych desperatek , które związały by się z kimkolwiek nie brakuje :) No ale Ty pewnie chciałbyś ładną , mądra itd... :) Tak , tak rooochać to wam się chce i to najlepiej modelki , ale zarabiać siana to już nie bo to wysiłek :)

Gość evil
jejku , czemu zaraz taki nalot, dziecko utrzymac to chyba nalezy do obojga rodziców obowiazek. Poza tym zawsze cos mozna dorywczo zarobic , czy praca na zlecenie , albo kurs kwalifikacyjny zrobic . Jesli sie ma dla kogo zyc , to jest to najlepsza motywacja :)

Gość gość
a skąd wiecie że on by z nią uprawiał sex?

Gość r34
Nie wydaje mi się, żeby brzydkie miały mniejsze wymagania. I co to znaczy "brzydka"? Różne są kanony urody, ale wydaje mi się, że zdecydowana większość kobiet jest przeciętna, czasem trochę ponad, czasem poniżej, to kwestia subiektywnej oceny.

Na pewno mają mniejsze od tych ładnych :) Więc podbij do jakiejś tłuściochy , która koootasa widziała tylko w książce od biologii a na pewno się ucieszy ;)

Gość r34
dlaczego miałbym "podbijać" do chorej osoby? nie wydaje się to szczególnie sensowne

no a fajnym laskom nie wydaje się sensowne wiązać się z biedakiem , i tak kółeczko się zamyka

Gość gość
Moj obecny maz nie byl przy kasie, kiedy sie poznawalismy. Sytuacja sie nie zmienila nawet, gdy urodzily sie dzieci. Takie wegetowanie za marne pieniadze. Nic dziwnego w Polsce. W koncu jednak wyszlismy na swoje. Z pieniedzmi roznie bywa, nie mozna odnich wszystkiego uzalezniac. Wolalabym spedzic w biedzie zycie z czlowiekiem, z ktorym sie kochamy, niz z bogatym bucem.

Gość r34
pomyliła ci się figura geometryczna - to nie jest kółeczko tylko linia, ciąg zdarzeń przyczyna-skutek

nie wierzycie chyba ,że post wyżej napisała kobieta :D ? a już na pewno nie taka znająca swoją wartość :D ?

Gość Luna3333
najlepszych przyjaciół poznaje się w biedzie zawsze i tylko na taką miłość szczerą można liczyć kochajcie dziewczyny nie tych co szpanują bo to dranie tylko tych którzy nie mają nic potrafią docenić to co mają

to jest błędne koło mój drogi , nie pomyliłam się :D Faceci , którzy narzekają ,że nie mają dziewczyny chcą przeważnie ładne laski , które mają ich w doopie , a jednocześnie odtrącają brzydkie laski bo sami uważają się za "zbyt dobrych" :D

Gość evil
za kase nie kupisz milości , dziwne macie podejcie, fakt , ze moze jest cięzej zyć. Wiadomo skrajna bieda jest wyniszczajaca , ale wiem , ze pieniadze to nie wszystko

Gość r34
Co w tym dziwnego, żeby nie wierzyć? normalna sytuacja - kobieta związała się z kimś, z kim miała nadzieję na "lepsze jutro", to jest trochę loteria, czasami niektóre ryzykują, ale raczej w młodości.

Gość gość
siema korjonos, wróciłes?