Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeba zabić tę miłość...

Polecane posty

Gość gość
Nawet jeśli kocha (ile bym dał żeby to od niej usłyszeć) to co to zmieni? Jakiś czas pewnie będę się czuł szczęśliwszy, ale co dalej? Ciągle będzie się chciało czegoś więcej. Za trudne to wszystko jak dla mnie.

Gość gość
Ja sie spotykałam ponad pół roku i zerwałam mimo uczucia, to do niczego by nie zaprowadziło, rozwod nie wchodziłnw gre...

Gość gość
Teraz nie mamy kontaktu od dwoch tygodni i jest ciezko, ale musze to jakos przeżyc.

Gość evil
ale na to "choc troche szczęsliwy" warto sprobować...Trudno komuś doradzic zeby sie rozwiodl i zył dlugo i szczesliwie z inna ukochana , nie znam Twojej sytuacji ,moge tylko zrozumiec Twój ból :( Pogadaj z kims jeszcze z takim problemem, to pomaga na troche ... Ide spać i zycze spokojnej nocy . Do jutra

Gość gość
Dzięki Evil za dobre słowa. Dobranoc i do jutra, mam nadzieję.

Gość gość
"powiedz że kiedyś uda się uwolnić duszę mą z uścisku twoich rąk tam na dnie.!!! został twój ślad głęboko tam wciąż twoja uśmiechnięta twarz tam na dnie został twój ślad i wielki żal bo świat się pomylił świat się pomylił "

Gość evil
wczoraj myslalam o Was zanim zasnełam . Odważ się i porozmawiaj z Nia, powiedz jej to wszystko co czujesz, bo mozesz zawsze załowac , ze nie sprobowałes... Jeśli czuje to samo co Ty , to razem coś wymyslicie a jeśli nie , to przynajmniej przestaniesz marzyć i myslec co by było gdyby i z czasem łatwiej sie pogodzisz :(

Gość gość
Nie poddawaj się, walcz o swoje małżeństwo, odbuduj relacje z żoną, zwróć się do Boga.

Gość gość
Autorze. Jestem kobieta w identycznej sytuacji. On ma zone,ja w dlugoletnim zwiazku.. jestem zakochana,podejrzewam ze nie jestem mu obojetna,mysle ze on tez cos czuje. chcialabym wyznac to co czuje. Myslisz ze powinnam?? Juz mnie to meczy.. my tez sie widujemy,zawsze tak sie ciesze na jego widok.. Jak Ty bys zareagowal na takie wyznanie??

Gość gość
@Evil, fajnie że są jeszcze takie osoby jak Ty, które starają się zrozumieć innego człowieka i poradzić coś mądrego. Wiem, że szczera rozmowa byłaby najlepszym rozwiązaniem, ale nie wiem czy się odważę. Wiesz, wiele razy myślałem o tym, że wolałbym usłyszeć od niej, że nic dla niej nie znaczę, niż żyć dalej w takim zawieszeniu. Masz rację, że wtedy byłoby łatwiej zapomnieć. Z drugiej strony, żal utracić to uczucie, tą nadzieję. Cholernie trudne to wszystko.

Gość gość
@Do koleżanki z 18:19. Jak bym zareagował na takie wyznanie? Byłbym najszczęśliwszym facetem na ziemi w tym momencie. Więc jeśli podejrzewasz, że on też coś czuje i masz odwagę to wyznaj mu to. Kurde, chyba naprawdę warto walczyć o swoje szczęście, w końcu nigdy nie wiadomo co jest nam w życiu pisane i ile nam jeszcze tego życia zostało.

Gość gość
czytam Was, co piszecie. Fajnie zakochany jesteś ale zapominasz o jednym jesteś żonaty. Czy Ty w ogóle zapominasz o kobiecie, której ślubowałeś miłość, wierność i uczciwość małżeńską? Czy twoja żona nic nie podejrzewa, przecież musi czuć, że jesteś wobec niej obojętny.

Gość gość
Autorze. Wywolujesz we mnie w tym momencie ogromna radosc i nadzieje :-) Jak mu o tym powiedziec :-) zastanawiam sie :-))

Gość evil
Gdyby zapominało się o wspolmałzonku , to nie byloby tych dylematów...Mnie moze prosciej byłoby podjąc jakąs decyzje o rozstaniu ( mąż stał się alkoholikiem) , ale są dzieci i nie im burzyć zycia. Nie wiem jak wygladają Wasze związki , ale często jest , ze biorąc slub kocha się druga osobę , slubuje itp Jednak z czasem ktoras ze stron rozczarowuje sie , gasnie uczucie z dnia na dzien staje sie obojetny az do wrogości....

Gość gość
Nasza znajomosc trwa rok :-) i ja mysle o nim kazdego dnia! Myslisz o niej rowniez tak intensywnie?? :-)

Gość gość
Jak mu o tym powiedzieć? No to zależy jakie macie relacje. Jeśli dobre to najlepiej osobiście, jeśli to krępujące dla Ciebie to może być nawet sms, mail, czy cokolwiek. Czy pamiętam, że mam żonę? Doskonale pamiętam, inaczej bym tu nie pisał i nie miał żadnych skrupułów. Jak się kiedyś zakochasz w kimś naprawdę, będąc w związku z innym to może zrozumiesz jakie to trudne. To do osoby poniżej.

Gość gość
Jestem zakochana!! Dziekuje autorze!! Wiesz jezeli moge cos doradzic.. powiedz jej o tym,to moze byc albo szczesciem dla Ciebie,albo hm..moze Ci pomoc choc w brutalny sposob. Jezeli okaze sie ze ona nie odwzajemnia tego. Macie kontakt np tel?? Zawsze mozesz jej jakos dac do zrozumienia ze jest dla Ciebie kims wyjatkowym :-) ja na to czekam ale chyba sie odwaze na ten krok

Gość gość
Pytasz czy o niej myślę? Właściwie to nie ma chwili abym nie myślał. Obojętnie czy to jest 6 rano czy 3 w nocy jak się przebudzę. Chore to wszystko, no ale co zrobić.

Gość gość
Jakbym miał z nią kontakt tel. to już dawno bym się odważył i jej to napisał. Niestety nie mam, pozostaje tylko kontakt wzrokowy i to też nie zawsze. A tak po prostu podejść i powiedzieć co czuję to chyba nie dam rady póki co. Ale Tobie życzę powodzenia i trzymam kciuki.

Gość evil
jejku sprobujcie , macie podobną sytuacje Ty kolezanko i Ty autorze , miłość nie czeka za rogiem , nie ma jej na zawolanie...jesli jestescie jeszcze młodzi to nie skazujcie się na resztę zycia w smutku , zobojetnieniu i zalu nad czymś utraconym. Pozostając w zwiazku i tak nie dajecie szczęscia wspolmałzonkom

Gość gość
Na pewno spróbuję Evil, jeszcze nie wiem jak, ale spróbuję. Jak zwykle masz rację, miłość nie czeka za rogiem, to coś co zdarza się zbyt rzadko, żeby przejść obok niej obojętnie.

Gość gość
Choć pokażę Ci jak bardzo chcę byś był Weź sobie mnie, bo tylko Ty i więcej nic Kochać byle jak już nie nauczę się, za bardzo chcę, żebyś mnie chciał, żebyś mnie miał Czasem marzę, że to nie dzieje się Książę z bajki jest moim złym snem, on męczy mnie Kochanie udawaj, że miłość to nie grzech Boje się jej, niech prawda śpi, nic nie mów mi Ciii... I widzisz sam, gdy Ciebie mam, to siebie tak mi jakoś brak Przeklinam nas i kocham nas, nie umiem odejść, nie wiem jak Więc zabij ją i zabij mnie, to będzie łatwe, nie bój się Przeklinam Cię i kocham Cię, z miłości leczy... tylko śmierć F****ng love F****ng big love

Gość gość
Niezłe, a czyj to utwór jeśli można spytać?

Gość evil
a teraz przestajemy sie dołować , muzyczka na poprawę humoru http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI :) Będe zagladac i czekać na Twoje "jest ! udalo się ! Ona tez mnie kocha , jestem szczęsliwy ! " :)

Gość gość
I ja bede zagladac :-) tez 3mam kciuki i sama sprobuje okazAc uczucia :-)

Gość gość
Wiesz co Evil, fajna z Ciebie kobietka. Nawet się nie dziwię, że ten Twój się w Tobie zakochał. Miło było Cię poznać i powodzenia w życiu. Mam nadzieję, że też odnajdziesz swoje szczęście.

Gość gość
Okazuj, okazuj i napisz co z tego wyniknie. Też trzymam za Was kciuki.

Gość evil
I wzajemnie :)

Gość gość
kochasz,a kogo?może ona nie wie o tym .Atrament na teksty ,a ona czeka tam, marznie :(