Gość Kajusz Napisano Luty 28, 2014 Uważam, że polskie dziewczyny są bardzo ładne, ale jak reszta kobiet wymagają czegoś co sprawia, że świat jest nieprzyjemnym miejscem. Chcą dzięki facetowi dobrze się w życiu ustawić. Wymagają rywalizacji z innymi facetami o KASĘ. Gdyby płeć powierzchownie piękna ceniła piękno wewnętrzne, czyli dobroć, spokojne życie, miłych ludzi, pomoc, przyjaźń, miłość zamiast miłować się w materializmie - to my sami bylibyśmy lepsi, a świat przyjemniejszy. Ale że tak nie jest, dlatego właśnie jestem stracony dla miłości, żadnej już nie pokocham, bo każda chce tylko pieniędzy, a ja nie potrafię kochać tylko za wygląd. Czytałem Quo Vadis gdzie Ligia wymagała dobroci od Winicjusza i odeszła od niego mimo, że miał wszystko czego chcą dzisiejsze kobiety - wygląd, pieniądze, pozycję. Zazdrościłem takiej wizji miłości, która jest tylko piękną ideą i rozmija się z rzeczywistością. Kobiety na przekór własnym słowom wymagają tylko siły, dominacji nad innymi, pieniędzy - a nie by być dobrym. To one czynią świat złym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach