Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w 32 tyg i jem jak swiniak

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne cały czas coś podjadam, nie chce za bardzo utyc ale wiecznie mam na coś ochote

Gość gość
Nie jesteś sama uwierz mi, a ja mam tendencje do tycia przeogromne. Wystarczy, że trochę sobie popuszczę i już kilogramy lecą jak szalone. Mam tylko nadzieję, że po ciąży wrócę do dawnej figury

Gość gość
właśnie nie wiem czy sobie foguje i powinnam troche ograniczyć, przed ciążą raczej mnie nie ciągnęło do niektórych rzeczy a teraz zmiatam wszystko w małych ilościach ale buzia wciąż lata

Gość gość
A jesteś na zwolnieniu? Bo ja tak i pewnie jakby było więcej rzeczy na głowie to nie byłoby czasu na takie podjadanie. Może jak nasze maleństwa będą na świecie to nie będzie czasu na to :P Ja jestem w 33 tygodniu. Przed ciążą schudłam prawie 20kg, więc jak dobiję do wagi sprzed odchudzania to może nie będzie tak źle..oby nie więcej

Gość gość
tak już siedze w domu bo mi za ciężko pracować, boli mnie dół i twardnieje brzuch, zresztą ogólnie juzczuje się ociężale i nie pracuje, tylko zt ym jedzeniem mnie wkurza bo nie chce za bardzo utyć,moze sobie rozepchałam żołądek, a ograniczasz się troche czy jesz ila i na co masz ochote?

Gość gość
wcześniej do około 30 tyg jadłam w miare normalnie a teraz widze że chyba troche za dużo

Gość gość
ja w 33tc i jakoś niespecjalnie mam ochotę by jeść,maluch mi żołądek uciska bo cóa jest spora i co zjem to mnie zamula i nie mam ochoty jeść,przy synu dużo jadłam a teraz blee