Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ogarniam faceta

Polecane posty

Gość gosc ten od staje
..i nie słuchaj tych o honorze. Sienkiewicz coś o tym napisał. Nie pamiętam dokładnie ale czasami honor/ duma jest mylona z GŁUPOTĄ:(

Gość gość
Założyłam temat bo zwyczajnie nie mam koleżanki, która by mi doradziła. A skoro ciągle moje randki są niewypałem, to stwierdziłam że warto się poradzić kogoś kto ma jakieś doświadczenie. Na pierwszej randce fajerwerków nie było, i byłam szczerze zdziwiona jak zapytał czy w sobotę mam czas. Czuję, żeby jednak odpuścić pisanie do niego, ale dzięki za rady.

Gość szarik na102
...postrasz go policją,

Gość gość
jak bedzie mu naprawde zalezalo to sam sie odezwie,przeciez zna Twoj numer..

Gość goscpowyzej
Ile masz lat? Ja jakpoznalm swojego bylam gowniara ale NIC sie nie liczylo. Chyba gdyby Ci "stawalo" nie pytalabys obcych:-) Ja nie pytalam ja bylam zakochana:-) Ide spac:-) m.delmar@interia.pl jakbys chiala sie wypisac:-) Opisze co wiem/uwazam...jakobstarsza pani:-):-):-):-)

Gość gość
Grunt że facet ogarnia Ciebie

Gość gość
Gdyby mi dziewczyna napisała, że "jeszcze to omówimy" to zrozumiałbym to tak, że da mi jeszcze znać, o której jej konkretnie odpowiada, a ja bym się do tego dopasował. Jeśli by mi nie dała znać, to uznałbym, że się rozmyśliła, a ja bym się nie narzucał.