Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angielska narodowość

Siostra jej mąż leń i 4 dziecko w drodze i zycie z BENEFITÓW

Polecane posty

Gość gość
prawda jeat taka ze miejsce kazdej kobiety jest w domu.zajmowac sie dziecmi, sprzatac i gotowac i podac mezowi cieply obiad jak wroci z pracy.od tego sa kobiety a nie jakies kariery im w glowie.zrwszta co kobieta umie? Do czego sie nadaje? One tylko sie nadaja do mopa i gotowania.a praca niech sie zajma mezczyzni. :)

Gość gość
i Amen:) a ta karierowiczka niech zejdzie na ziemie bo od tego fantazjowania pewnie zaniedbuje męża :D

Gość gość
Ktos tu ma bol d**y juz od wczoraj i widze, ze bardzo zazdrosci tej karierowiczce pracy i ciagle o niej pisze a ona pewnie juz dawno cie olala :D P.s nie jestem owa karierowiczka bo pewnie zaraz mi to zarzucisz. ale widze, ze jedna i ta sama osoba tutaj siedzi praktycznie caly dzien i nie moze przezyc ze ktos jej kilka slow prawdy napisal :D i od kiedy to kobiety pracujace zaniedbuja meza?rozumiem ze ty od razu po przyjsciu meza z pracy i uslugiwaniu mu obiadku rozkladasz wdziecznie nogi i seksualnie go zaspokajasz a potem idziesz szykowac kolacje i mezowi kanapki do pracy na jutro? :D ale masz zajefajne zycie :D to ja chyba musze sie zwolnic z pracy zeby 'nie zaniedbywac' mojego faceta!

Gość gość
to twój tok myślenia :)

Gość gość
spadaj karierowiczko spac bo jutro zmywak czeka ha ha ha kariera przez duże K :D

Gość gość
kobieta pracująca nie zaniedbuje męża ale dzieci !!! ale jak mus to mus ;)

Gość gość
sami sie utrzymuja, sa dorosli to co sie ich czepiasz, szkoda ci tych groszowych benefitow? myslisz ze na tym sie dorobia czegos? nie nigdy. wiec wyluzuj a nie awantury w rodzinie wszczynasz.

Ja pracuje jak dziecko w szkole wiec nikogo nie zaniedbuje. Chociaż gdybyśmy mieli morze (albo chociaż jezioro ) pieniędzy to bym na pewno nie pracowała, jest milion ciekawszych zajęć od robienia kasy :)

Gość gość
naprawdę? karierowiczka twierdzi, że każda kobieta, która nie pracuje siedzi tylko na kafe albo ogląda seriale