Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamonikamonikamonikamonika

uzupelnienie ubytkow w brwiach

Polecane posty

Jako nastolatka wyregulowalam sobie zbyt cienko brwi, po 10 latach od rozpoczecia regulacji postanowilam je zapuscic w celu pogrubienia (czekalam pare lat, niestety uroslo mi ich niewiele i mam luki w brwiach, jest ogolny zarys ksztaltu jaki chcialam osiagnac niestety musze za kazdymr azem uzupelniac je kredka. Ostatnio kupilam sobie henne dzis bede nakladac, chcialam zapytac czy to ma sens? czy to bdzie wygladac naturalnie cyz ta henna ze skory nie splucze sie szybko? czy macie ten sam problem? jak sobie radzicie

jestem po hennie i wyszla ch******

Gość gość
ja poprawiam tylko kredką i jest super

Gość gość
Ja mam ten sam klopot od lat mi nie rosna juz niestety stosowalam juz wszyztsko co mozliwe odzywki za 150 zl nawet krople z bimatoprostem nie [poamga nic a moje brwi sa krzywe i nierowne nie urosl mi nawet jeden wlosek wrecz odwrotnie wypadaja nadal jestem zalamana i myslam juz nad pernamentnym i nawet przeszczepem ale sie boje nie wiem jak to bedzie

mi przez jakies 5lat zapuszczania uroslo moze 8 pojednej stronie i 4 po drugiej. ja zrobilam sobie dzis henna i wygladam jak arabka. do skorze zostalo niestety malo, zaraz sie splucze a na brwiach zostanie ta czern. braz mi nie pasuje. Slyszalam ze po przeszczeie te wlosy rosna nadal i trzeba je przycinac. no i jest drogi

Gość gość
no to idź do dobrego specjalisty na makijaż permanentny, to jedyne rozwiązanie dla ciebie.

Gość gość
jest to przestroga dla wszystkich dziewczyn depilujących brwi. Nie ma to jak miec naturalne brwi !!!!!

Gość gość
a co ci henna da? ja też sobie zrobiłam krzywdę w latach 90-tych. brwi mam z natury czarne jak węgiel, ale to przecież nic nie zmienia jeżeli chodzi o luki, dziwny kształt i o zgrozo wyrastanie w idiotycznych kierunkach. u mnie na szczęście wystarczy lekka korekta kredką, nawet zdarza mi się usłyszeć, że mam super brwi, ale bez makijażu jest słabo..

kolezanka wyzej przeciez napisalam ze nic nie dalo i rozważam inne mozliwosci....

Gość gość
chyba jasne, że pozostaje codzienny makijaż albo permanentny, ale poszukaj jakiejś naprawdę dobrej lingerystki, bo wiadomo, że mozna skończyć oszpeconą. kiedyś widziałam taki kosmetyk w pisaku, który robił takie sztuczne włoski. miał takie włókienka i to miało imitować naturalne włosy, ale nie wiem jak to w praktyce się sprawdza, bo nie kupiłam i za Chiny nie pamiętam marki, ale recenzje miał w miarę ok

Gość Asia z sąsiedztwa
Ja sobie kiedyś tak wyskubałam brwi, że została normalnie dziura. Na szczęście po sąsiedzku mam salon, pani Estera tak dobrała kolor permanentnego, że wcale nie ma widać gdzie uzupełniła, Gdybym wiedziała, że efekt będzie taki dobry szybciej bym się zjawiła w Magic Visage a nie kombinowała z malowaniem.

Gość angolka
takie ubytki naprawdę warto uzupelniać bo dziury w brwiach mogą strasznie szpecić, ja mam z kolei inny problem mam nierówne i krzywe brwi dlatego też chciałabym zrobić sobie permanentny i zastanawiam się na tym salonem Magic Visage bo słyszałam już kilka dobrych opinii na temat tego miejsca.

Gość WiktoriaBas
W przypadku braku włosków makijaż permanentny to rewelacja. No i oszczędność czasu bo nie trzeba co rano się malować. Długo się wahałam czy zrobić ten zabieg, w końcu trafiłam do Pani Oli w Klinice Dr Legrand. Efekt jest bardzo naturalny, delikatny a jednocześnie mam wreszcie pełne brwi.

Gość już uzupełniłam
Ja robiłam w Magic Visage, zdziwiłam się tylko jak wiarygodnie pani potrafiła mi zrobić te brwi. Jak ktoś na prawdę z bliska nie spojrzy to nie zauważy, że mam coś pokombinowane.

Gość nitkaa
ja też mam sprawdzone miejsce i też jestem regularnie u dziewczyn w magic visage chodze do nich regularnie i zawsz jestem zadowolona z efektu, więc jesli ktoś szuka sprawdzonego miejsca to włąśnie ten salon polecam. Można u dziewczyn zrobić zaróno rzeski jak i makijaż permanentny.

Gość gośćJUJULA
No właśnie, ja się zastanawiam jak tam z terminami bo z tego co wiem to to jest bardzo oblegany salon.

Gość gość
Ale bezczelna reklama i ściemy wala ze niby klientkami były

Gość zintka
ja regularnie przedłużam rzęsy w salonie Magic Visage na Mokotowskiej i stan moich naturalnych rzęs jest bardzo dobry, nie są osłabione, więc uważam, że jak ktoś pracuje na dobrej jakości produktach i ma doświadczenie to nie zniszczy rzęs.

Gość martka

jeśl chodzi o salon Magic Visage na Mokotowskiej 52 to jest tak, że dziewczyny zanim zrobią rzęsy to dokładnie dopasowywują długość, kształt i kolor do twojej urody i kształtu twarzy, więc nie zrobią Ci rzęs w których będziesz wyglądać jak Myszka Miki.