Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperlkoowana485588888

Hej czy od środków, tabletek przeczyszczających można schudnąć?

Polecane posty

Gość Zdesperlkoowana485588888

Odpowiedźcie tylko an pytanie:) Wiem jakie są skutki uboczne itp. proszę o nie pouczanie itp

Gość gość
A niby jakim cudem? One przyspieszają perystaltykę jelit a nie spalanie.

Gość gośććććiówa
Schudniesz "optycznie" bo opróżnisz do cna jelita. więc brzuch będzie sie wydawał pusty, a przez to "płaski". ale tłuszczu nie stracisz, prędzej wodę

Gość gość
nie da się. poza tym po pewnym czasie rujnuje to jelita i nie będziesz się już potrafiła, że tak powiem, wys..ć siłami natury, metabolizm się pogorszy, będziesz wiecznie wydęta i coraz grubsza. moja kuzynka żre nieustannie środki przeczyszczające i o ile kiedyś była pulchna, to teraz zrobiła się otyła w ciągu jakichś 2 lat. mam też koleżankę, która bierze przeczyszczacze i jest chuda, ale odkąd ją znam, to chyba nie zjadła więcej jak 300 kcal dziennie..

Gość gość
Nie można. Można najwyżej zrobić sobie krzywdę. Chcesz schudnąć. To dieta i ćwiczenia. Uwierz że jeśli będziesz regularnie ćwiczyć ok 20 minut dziennie to dość szybko zobaczysz efekt. Na początku mały ale daje motywację do dalszej pracy. Jeśli organizm zatrzymuje wodę to pij zielona herbatę.

Gość gość
ty ju ż schudłas z rozumu...

Gość gość
zgadzam się. Wypompują z ciebie wodę i co najwyżej rozleniwią jelita. Przez jakiś czas będziesz widzieć efekt bo woda zejdzie i brzuch będzie płaski ale to później to już tylko problemy.