Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiaczka czy ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo wazne dla mnie pytanie i mam nadzieje, że ktos mi pomoze. Wiec zaczne od tego ze od niedawna zaczelam wspolzyc i sie tak zlozylo ze zrobilismy to bez zabespieczenia lecz nie doszedl we mnie bo sama widzialam i przekomuje mnie ze nie zrobil tego. Zaczel czytac bardzo duzo o tym w internecie, mialam duzy stres i nie jadlam przez to i bralam tabletki a dokladnie zelazo przez kilka dni. Okazalo sie ze dostalam miesiaczke przed planowana data i byla rozna przed pierwszy dzien byla ciemna krew i obfity wmiare, drugi dzien bylo juz mnie i jasna czerwona krew czulam ze lecialo ze mnie, trzeci dzien bylam w ruchu to jak poszlam do toalety byla ciemna krew i cala podpaska byla zaplamiona, czwarty dzien juz byl koncowka lecialo ale tylko plamienie juz. Przewaznie mam obfite miesiaczki i dlugie 5-6 dni. Dodam ze piersi mnie bolaly przed miesiaczka a jak dostalam przestaly mnie bolec. Czy to normalna miesiaczka czy to moze ciaza? Poniewaz czytalam duzo ze kobiety mialy okres podczas ciazy a nie wiem czy przez to mowia plamienie takie ze troche jest na podpasce czy moze taki okres? Goraco Pozdrawiam :*

Gość gość
okres

Gość gość
Dodam ze w drugim dniu bolalo mnie straszne dolne podbrzusze tak kulo strasznie i w trzecim dniu lrzez pol dnia nie lecialo tak duzo jednym slowem mniej obfity okres tak byl. Jak zaczol sie ruch to w tedy lecialo

Gość gość
weź jeszcze raz to napisz, tylko tym razem po polsku

Gość gość
Komentarz czy ta dluszcza czesc?