Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iihaha

z jakiego mieska robicie rosol?

Polecane posty

Gość iihaha

Ja wlasnie gotuje na kawałku szpondra, średniej szyjce z indyka i skrzydełku z kurczaka i się zastanawiam czy nie za mało tego. Robicie rosół z indykiem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmmmciekawe
wolę z kury i wolowiny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja na szczurach z piwnicy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
spoko dodaj tylko wloszczyzny i ugotuj osobno makaron i bedzie pycha :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja dzisiaj na kurczaku robiłam, często robię szkielet z kurczaka i łatkę, albo szponder albo antrykot daję,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Szybki rosołek robię na ćwiartkach kurczaka. Bogatszy to mieszam różne mięska, drób, wołowina..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość belsaaa
Kiedyś moja mama gotowała rosół z samego indyka i bardzo mi smakował, brała 2 duże szyje z indyka włoszczyzna i 3h bulgotania. Aczkolwiek ten wołowo- kurczakowy też lubię bardzo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Znowu temat o rosole. :D Wy gotujecie wywar do zupy, a nie rosół.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na szkielecie z kurczaka? Dżizas, to śmierdzi. Wy nie macie pojęcia, jak smakuje rosół. Szok. :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na szkielecie to faktycznie słabo, natomiast jesli chodzi o kość to zdecydowanie wolę rosół na mięsie z kością niż bez.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ania3849
jak wy zabieracie szum....owiny?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×