Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od wczoraj mam luzne stolce

Polecane posty

Gość gość

dzis bylam juz 3 razy.czy to moze byc od gorzkej czekolady wczoraj i dzis sporo jej zjadlam,ajadlam tez kielki lucerny i rzodkiewki sama je wyhodowalam. moze to stres? dodam ze mam tez ze zdrzaja mi sie smierdzace gazy. jutro ide do pracy i obawiam sie co bedzie jak mi to nie minie. dodam ze jem duzo slodyczy .moze to jakas grzybica ukladu pokarmowego?

Gość gość
na 100%

Gość gość
mam apetyt na jedzenie ale boje sie jsc bo wiem ze po pol godzinie pojde do wc. wypilam tylko czarna mocna herbate. zobaczymy co bedzie dalej. boje sie ze rano cos zjem i ruszy mnie w drodze do pracy. dziwne to ze czuje sie dobrze nic mnie nie boli

Gość gość
prawdopodobnie kiełki są przyczyną tych kłopotów , ja po kiełkach dostaję niesamowitego roztroju układu pokarmowego

Gość gość
ale ja kiedys jadlam kielki i bylo ok. kielki sa swiezutkie sama je hoduje. moze jednak to ta gorzka czekolada.sama juz nie wiem. oby do jutra przeszlo bo chce isc do pracy

Gość gość
też wydaje mi się że to od kiełków

Gość gość
a jak długo mialas ten rozstroj po kielkach?

Gość gość
pij wodę, żeby się nie odwodnić przy tak luźnych stolcach, możesz też pić orsalit rozpuszczony w wodzie, dzięki czemu uzupełnisz składniki mineralne, jeśli podejrzewasz grzybicę układu pokarmowego idź do lekarza i wykonaj badania