Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę sobie zrobić tatuaż ale bardzo boję się bólu

Polecane posty

a to jest wow.... Jedyne co mnie martwi (i nie pozwala zrobić sobie tatuażu na boku/brzuchu) to fakt, że ta część ciała lubi się zmieniać.

Gość gość
Ja mam szczuplutki brzuch i ćwicze, więc mam nadzieję że byłoby okej :) ale jak np. ktoś jest w ciąży to ciekawe jak to potem wygląda..

nieciekawie - zwłaszcza jak pojawiają się rozstępy. Często nawet jak wróci się do idealnej sylwetki to tatuaz jest do poprawki.

Gość gość
;)

Gość elize_87
wyluzuj, ten bol to nic strasznego :)

Gość gość
Ja mam na boku, obejmuje też żebra. Bardziej niż kontur bolały cieniowania w moim przypadku - chociaż "bolały" to za duże słowo, mocniej je czułam. A na żebrach to nie był ból, tylko takie dziwne uczucie trochę. Szczerze mówiąc bardziej mnie boli używanie depilatora.

Gość gość
Ja mam zaczęte całe plecy ..., ból jest do wytrzymania na małych wzorach. Wystarczy zacisnąć zęby, jednak po czterech godzinach dziabania, jak maszynka leci po zrytej już skórze nie jest tak kolorowo i słodko. Można to porównać do zdzierania skóry na żywca ... Pozdrawiam.

Gość gość
Ja miałam robiony tatuaż na całych plecach. Ból jest tylko do zniesienia przy znieczuleniu lidokainą w kremie. Ogólnie krem jest nie dostępny w drogeriach a w aptece na receptę. Ją swój kupilam na www.naporost.pl i tylko dlatego mam skrzydła na plecach :)