Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wLiterakiNo1

O Kochane Kafeterianki.....

Polecane posty

Gość gość
ty zdz/iro

Gość gość
napisałam, ze jestes na tyle niemadra, ŻE dajesz sie sprowokowac, a nie, ze jestes niemądra W OGOLE. to jest roznica. ale cóż, napisałam cos nie po twojej mysli i sam ten fakt jest wg ciebie okresleniem mojego poziomu

Gość gość
ty szmato

czemu nie po mojej mysli? bronilam sie jak przystalo na kafeteryjna b***he :D nie okreslilam przeciez twojego poziomu, a napisalam ze sie zblizasz do jej poziomu :) podobna sytuacja w sumie :P

Gość gość
ps: opowiedz cos teraz o skladni i gramatyce tym wszystkim paniom polewajacych z ciebie piszac "ty szmato :< !!!", poslugujac sie kopiowaniem fraz z wikisłownika

Gość gość
ty szmato

masz siebie na mysli chyba? czy moze rozdwojenie jazni jakies i jest was duuuuuuzo? :D oczywiscie ze skopiowane ze slownika, no kur/wa az tak sie nie nudze, zeby smarowac takim milym pomaranczka jak ty encyklopedyczne regulki z pamieci, zwlaszcza dotyczace tematu tak nudnego jak gramatyka

Gość gość
gościu podstawowe wiadomości z zakresu budowy zdania to dla ciebie próba pokazania inteligencji? no błagam! Żeby wiedzieć co to składnia, wystarczy chodzić do podstawówki. Nawet to cię omineło? ojjjj.. :( pozdro Bree nie gadaj z trollami ;)

Gość gość
03.03.14 - zapytaj sie literek, jak sie sledzi IP i bedziesz wiedziala, ktore posty pisze. 2014-03-03 22:29:26 - jak pokazesz, w ktorym momencie napisalam, ze "podstawowe wiadomości z zakresu budowy zdania sa wg mnie proba pokazania inteligencji", to zwracam honor:D jesli nie wiesz co to sarkazm, to wytlumacze ci moj przekaz, a jesli dalej nie zrozumiesz, podaj maila, to narysuje ci to w paintcie i wysle png. otoz: piszac moj post z 22:22:28 mialam na mysli bezcelowośc i dennosc kłócenia sie z goscmi piszacymi wrzuty typu "ty sumo" gdyz z gory wiadomo, ze osoby te nie wykazuja checi podejmowania merytorycznej dyskusji, a jedynie chca sie polewac z bree, ktora na sile szuka awantury z nia sama w roli głównej.

Gość gość
ale wy wszystkie jestescie tepe dzidy, to jest jakas porazka

Gość gość
Gdzie jest ta wsiura NaoMagic? Kiosk juz otwarty?

Gość gość
A co po gumki chcesz lecieć?

z tym szukaniem awantury to ci raczej nie poszło:) takie chore dorabianie ideologii na siłę, żeby z kogoś głupka zrobić ch/uj wie po co:) no i tym samym też szukanie na siłę zaczepki:) pozdrawiam serdecznie