Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wLiterakiNo1

O Kochane Kafeterianki.....

Polecane posty

Gość gość
wLiterakiNo1 - ale wlazisz jej w d**e bez wazeliny:D poczekaj za 2 tematy, zjedzie cie tak po chamsku, ze nic ci nie da nawet mocniejszy lubrykant:D

Gość gość
Literki- zalosna baba bez zycia w realu.

Gość gość
Literaki, mi poszło o te "szmaty" pod moim adresem :)

Gość gość
Nie wybielaj sie prostaczko.

ja was wszystkie uwielbiam. nawet nie wiesz jakiej rozrywki mi dostarczacie przez ostatnie 3 tygodnie:)

Gość gość
Zaraz ci IP zablokują niby-gościu, bo za gęsto smarujesz :)Ja już tę rozrywkę mam od 3 miesięcy :)

Gość gość
a ja nie mam czasu latac paralotnia i plywac na windserfngu teraz pozna zima albo zwiedzac kanion kolorado, czy to oznacza, ze nie moge zrobic czegokolwiek innego? nie mozesz isc na konie (choc k***a nie wiem czemu) to idz na pilates albo zrob skalpel chodakowskiej. idz do biblioteki i wyporzycz ksiazke, naucz sie na pamiec nazw wszystkich panst ze stolicami, wkuj wszystkie cufry do 100 miejsa po przecinku liczby pi, kobieto OGARNIJ SIE

Gość gość
Nie mogę, dopiero od teraz zorganizowałam sobie nianię. Wyobraź sobie, że bywają mężczyźni, którzy pracują inaczej niż od 9 do 17 :)

Gość gość
Literki ma hobby-ona śledzi IP:D

Gość gość
Literki znawczyni od ip buhahaha

Gość gość
Zorgabizowala sobie nianke zeby siedziec na kafe isledzic ip.

Gość gość
Mapę mam w małym palcu, trafiłaś, bo to lubię :) Czytam - właśnie kończę nowego Pilipiuka - Carską Manierkę, Fitness mam na PlayStation Move :D zawsze coś, prawda? Pi wystarczą mi dwa miejsca po przecinku... ;)

Gość gość
aha, czyli sa mezczyzni, ktorzy pracuja 24/24 7/7? w tym twoj? ja chodze na konie w nd, stajnie sa czynne. mozna nianie zorganizowac? - mozna. ciesze sie, ze robisz postepy

Gość gość
Literki nianke? dziecko do kojca a ona kafe :-o

Gość gość
Literki probuje byc zabawna,ale strasznie zalosnie jej to wychodzi.

Gość gość
Hehe, nie do wiary, że ktoś pracuje w niedzielę też? Jak się pracuje na swoje, a nie dla kogoś, to zupełnie inna rozmowa :) Spróbuj.

Gość gość
12:57:15 :D oczywiscie musialas sie ze wszytkiego grzecznie wytlumaczyc, jakbym napisala - naucz sie plucia na odleglosc i bij rekordy, to bys napisala: "kochana, ja juz pluje pestkami od winogron na 100 m i trafiam w okno sasiadki z naprzeciwka tak silnie, ze wybijam jej szybe, w d***e bylas gowno widzialas" to byly PRZYKŁADY, chcialam ci uswiadomic, jak bardzo zycie potrafi byc roznorodne i jak wiele ma aspektow, zagadnien, niespodzianek, barw kolorow i zapachow;D

Gość gość
Pracuje sie na swoje -marzycielka z niej ze ho ho.

Gość gość
oooo jaka dumna z siebie! bo jej mezus pracuje na swoje. jabys ty pracowala na swoje, to sie pochwal, poki co jestes jego pijawa, ale wiadomo, ze szpanuje sie najlepiej czyms, co nie nalezy do niego samego alby czyms, co jest gowno warte. ps WyObRaŚŚŚŚŚŚ sOOBieeeeeemm, Że nIęktÓrzy PrZeDsIęęęęęęębiOrCy teSH nIe PraCujoM w nA a ZgArBiAjO miLiOnY, cO tY nA tOoo helllooooołłłłl???!?!?!?! :D:D:D NaFeT zNam TakIeGo!!! hahaha zmeczylam sie:D

Gość gość
Zatrudniłaś nianię?Chwalmy Pana.Dziecko będzie miało w końcu prawdziwą matkę-nie mylić z biologiczną.

Gość gość
Z zapachami tymi najbardziej przykrymi żyję za pan brat :) Co tam jeszcze dziewczyny wymyślicie, żeby mnie poobrażać prócz przekleństw, ujmowania z powodu cesarskiego ciecia i nadużywania internetu na macierzyńskim? Dodam, że płatnym, bo widzę, że to dla was ważne :)

Gość gość
mężuś... chyba konkubent

Gość gość
Nie zatrudniłam, waham się czy już uczyć dziecko, że nie sika się na sciółkę z trocin czy jeszcze nie 🖐️

Gość gość
Nadużywania?Pomyliłaś pojęcia pusta dziunio ponieważ jest różnica między uzależnieniem a nadużywaniem:O

Gość gość
sama pisałaś że macierzyński ci się dawno skończył, nie pogrążaj się :-o

Gość gość
To chyba nie ja tak pisałam, bo mam jeszcze duuuużo :)

Gość gość
literki sie burza, ze ktos je obraza, swiat sie konczy, czas umierac. osoba, ktora o byle gowno wylewa pomyje, zaczepia o byle co, zeby komus dogryzc czuje sie dotknieta. jaka ty jestes wrazliwa i delikatna. przykro mi, ze twoja kariera na tym forum toczy sie nie taki sposob, jak sobie to wyobrazasz. w tej chwili robisz z siebie albo posmiewisko, albo ci wspolczuja, albo maja cie dosyc.