Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wLiterakiNo1

O Kochane Kafeterianki.....

Polecane posty

Gość gość
03.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość a ja nie znam Nao, czy to oznacza, ze zycie mnie omija? nic cie nie omija. nie warto jej znać, to taka cizia co chodzi z głową w chmurach i ktorej sie wydaje ze wszystkie rozumy pozjadala...niby tu nie siedzi ale zawsze jak ktos cos o niej napisze to sie ujawnia wiec cos musi byc na rzeczy :) :classic_cool:

Gość gość
Nao ale nie rozbawiaj mnie o co ja mam byc zazdrosna? ciagle o tej zazdrosci mowisz, ale powiedz o co?wytlumacz mi to jesli potrafisz!

Gość gość
skad wiesz ze nie masz pracy? uwazasz sie za kobiete na poziomie, a sama wyzuwasz kogos, ze nie ma pracy na podstawie.... eeee no wlasnie .. czego? zachowujesz sie tak samo jak reszta przekup na kafe.

Gość gość
*"nie ma", nie "nie masz"

Gość gość
Literki co z przeprosinami??

Gość gość
chyba nie musze wam juz tlumaczyc ze Nao to taka typowa wieśniareczka, ktorej sie wydaje ze jest górą bo pracuje, bo ma firme, bo ma nianie do dziecka...ble ble ble ciagle o tym mowi, na kazdym kroku podkresla ze dogadujemy jej bo jestesmy zazdrosne. pytam kolejny raz o co mamy byc zazdrosne?

Gość gość
literki wróc, bo zrobilo sie nudno bez ciebie. tak fajnie ubywalo ci ripost, z ktorych slyniesz (i nie tylko).

a czy komus ubliżam, daje tylko rady że zamiast pluć na kafe to warto udać się do UP i zasięgnąć informacji odnośnie dofinansowań. Są tez fajne kursy dotyczące aktywizacji zawodowej kobiet. Ja rozumiem że lepiej na kafe obrzucać błotem lepiej jak iść i zawalczyć o przyszłość.Ale czy warto marnować życie?

Gość gość
rzeczywiscie tylko ktos o niej napisal i już tu była :D :o żałosne!

Gość gość
Ciebie się nie da poprawiać, bo ten bełkot ciężko zrozumieć :)

Gość gość
rzeczywiscie tylko ktos o niej napisal i już tu była smiech.gifpechowiec.gif żałosne! Zupełnie jak led:O

Gość gość
a czy komus ubliżam, daje tylko rady że zamiast pluć na kafe to warto udać się do UP i zasięgnąć informacji odnośnie dofinansowań. Są tez fajne kursy dotyczące aktywizacji zawodowej kobiet. Ja rozumiem że lepiej na kafe obrzucać błotem lepiej jak iść i zawalczyć o przyszłość.Ale czy warto marnować życie? niektórym urzad pracy nie jest do niczego potrzebny bo mozna sobie poradzic bez tego;) Ale co ty mozesz wiedziec, jak dla ciebie jedyna rozrywka jest siedzenie na kafe i udowadnianie wszystkim jaka jesteś ą i ę :classic_cool: czujesz sie przez to lepiej?

Gość gość
ja do led nic nie mam bo przynajmniej nikomu nie probuje niczego udowodnic albo malo wyczytalam za to ta Nao, no nie mogę z laski !

Gość gość
Literki zgrabnie omijasz wpisy o przeproszeniu Nao

Gość gość
bo ZAZDROSC to taki argument z nizin spolecznych, rodem spod płotu na wsi, domena przekup i krzykaczek, ktory podswiadomie ma na celu polechtac ichego, ze ktos jest w stanie im czegokolwiek pozazdroscic (przewaznie gowno wartej rzeczy)

widzę jak sobie tu większość radzi... jak Led .. od ilości jej postów ją zablokowali.. Bo przecież nie zablokowali jej od wysyłania CV :-D

Gość gość
nie odpowiedzialaś na pytanie Nao, o co mam byc zazdrosna wg ciebie?

sama sobie odpowiedz skoro tak na mnie naskakujesz :P jestem dla ciebie wrogiem ponieważ...(tu dokończ zdanie)

Gość gość
Naomagic1983 widzę jak sobie tu większość radzi... jak Led .. od ilości jej postów ją zablokowali.. Bo przecież nie zablokowali jej od wysyłania CV smiech.gif c c c i ty to mówisz? :o:o:o

Gość gość
03.03.14 - "tepe" kafetrianki rozumieja moj belkot i trafnie sie do niego odnosza i ripostuja, a ty palisz glupa ze nie wiesz o co b.

Gość gość
Ty, ja c***isałam, daj mi żyć, zajmij się swoim małym, albo czep kogoś. Mam cię już dość, myślę, że masz problem psychiczny. Poza tym, nie zwykłam przepraszać blondynek :D

Gość gość
Nao Nao Nao, jesteś taka puściutka ze to aż urocze 🌼

tak ja to mówię, jak masz troszkę oleju w głowie to potrafisz sprawdzić ilość postów.. sprawdz moją ;)

Gość gość
Naomagic1983 tak ja to mówię, jak masz troszkę oleju w głowie to potrafisz sprawdzić ilość postów.. sprawdz moją oczko.gif na pomaranczowo nie wliczaja wiec wiesz ;)

Gość gość
"zajmij się swoim małym, albo czep kogoś. Mam cię już dość, myślę, że masz problem psychiczny." to samo stwierdzenie mozemy zadedykowac tobie - Z poważaniem, Kafeterianki

Gość gość
Przeprosisz ją?

Gość gość
eee a za co, bo nie jestem w temacie:D opowiecie mi w skrócie?

Gość gość
Z tym, że ja żadnej z was nie prześladuję i nie uważam, że grzeszycie siedząc tu :)