Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
No dobra przesadzilam powinlam zrobic jak mowisz jednak to ze powiem ze teraz niechce dziecka a kiedys jest mylace i daje nadzieje ze kiedys bedzie jutro za miesiac. i tak dalej stanowczo mu powiem ze niechce dziecka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja jestem z tych co stawiaj膮 spraw臋 jasno bo nie chce oszukiwa膰 nikogo .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja znow tuszuje prawde zeby tylek uchronic! kurcze wydepilowalam intywne miejsce i jak zawsze mnie drapie tam balsam chwile dzialal i znowu to samo nienawid=e tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ta plamka nadal jest ! smaruje ja kremem ale nie daje to nic :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie tuszuj bo to tylko obraca si臋 przeciwko tobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zauwazylam wlasnie! tak mysle ze gdybym wpadla z adrianem to on by zdolal mnie i dziecko utrzymac. i zadbac o malego a jak bym wpadla z studentem albo z klasy kims to nie daliby rady bo z czego hm wnioski takie albo bym z dzieckiem byla na utrzymaniu rodzicow masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dam jutro plame jak dostane ten okres i to w spa ! Zeby tylko nieeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On nie rozumie po polsku kurcze i przyjechal mi tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale na razie nie wpad艂a艣 i zrob wszystko 偶eby nie wpa艣膰 a m艂odszy ch艂opak od niego przynajmniej by nie chcial dziecka i bardziej by si臋 pilnowa艂 . A nie tylko gada艂 to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie uwiexzycie co adrian wymyslil w hotelu!! Wieczorem siedzimy w restauracji po zjedzeniu zamowil mi ptysie i powiedzial ze on musi cos wyslac emailem i poszedl ja zjadlam i wrocilam do pokoju a adrian byl w laziece zapukalam a on ze bierze prysznic zaraz wyjdzie ok polozylam sie na lozku a chlopak totalnie mnie powalil patrzylam w monitor a on cich wyszedl calkiem nagi tylko z wstaszka i kokarda duza zaslaniala mu tygryska i usmiechniety kochanie wszystkiego najlepszego a to taki moj prezent wziol mi dlon i wsadzil wstaszke powiedzial zebym pociagla zamurowalo mnie !!!! To co on zrobil totalnie mnie zgubilo z myslami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to akurat bylo do przewidzenia ze sie przebierze albo wystapi goly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co bylo dalej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
puscilam ta wstaszke a on mi mowil ze prezenty sie nie odrzuca strasznie sie zaczerwienilam a on to zobaczyl i kucnol zlapal za rece i zaczol gadac ze niemusimy nic robic jesli niechce ze prezent bedzie aktualny tylko dla mnie. potem poszedl sie przebrac i wrocil w bokserkach podszedl i wziol mnie z lozka na rece do okna bo mielismy widok na basen rozswietlony i powiedzial ze moze zejdziemy tam ok i poszlismy po jakies godzinie moze wiecej wracamy zeby isc spac a adrian zaczol mnie tulic i reka jezdzil po moim brzuchy i schodzil w dol chcialam akurat zeby mnie dotykal tam i zostawilam go a on zeszedl w dol czulam jego palce na zewnetrznej czesci ale jak palcem probowal mi przez majtki go badziej wsunac to sie zerwalam a on mi ze tak milo juz bylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noc nie przespalam bo balam sie ze jak kiedys zartowal ze mi palec wsadzil i wzielam to na powaznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli na nic nowego si臋 nie odwa偶y艂a艣. Dotyka艂 ci臋 tylko przez majtki? Prawda jest taka ze on mia艂 chyba ochot臋 na seks i my艣la艂 ze si臋 zgodzisz. Na razie pewnie da sobie na wstrzymanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahahahaha wstazka na PENISIE HAHAHA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie odwazylam sie zeby cos wiecej bylo ale ja go tez dotykalam przez bokserki kilka razy a jego tygrysek polecial w gore najpierw to wygladalo jakby chcial rozerwac material a jak juz adrian byl taki podniecony to mi palce zaczepil o gumke od bokserek i zavzol gadac ze mam dokonczyc co mu zrobilam szczelilam mu ta guma a on ze go bolalo i zacZol udawac ze mu cos zrobilam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko przez majtki, dlamnie jego widok tera Z tez smieszy ale mial pomysl wymyslny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e i dobrze ze do niczego wi臋cej nie dosz艂o. Niech wie ze mu 艂atwo nic z toba nie przyjdzie i przestanie by膰 taki nachalny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale nic sie nie zmienilo nawet yeraz jest bardziej otwarty i sa sytuacje ze albo mnie w tylek szczypie albo jak sie przytulamy to mowi ze mi sutki stercza bo sie wbijana w klate,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale z drugiej strony nie wiesz jak to jest jak jeste艣 podniecona a nie zako艅czysz tego jak trzeba to jest si臋 rozczarowanym. Penis to wra偶liwy narzad i mog艂o zabolec je艣li zahaczy艂as guma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I mo偶esz by膰 pewna ze sobie zrobi艂 sam dobrze. W 艂azience albo gdzie艣. Dobrze ze chocia偶 nie ma do ciebie 偶alu ze nic nie by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie nigdzie nie wychodzil byl zemna w lozku wiem bo niespalam dlugo, nic nie mowil ze ma pretensje jak wracalismy to powiedzial ze swietnie bylo i znowu gdzies pojedziemy na weekend razem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na razie nie ma do Ciebie zalu i pretensji ale predzej czy pozniej moze bys sfrustrowany jak nie bedziecie sie nawet tam dotykac. Nie mialas ochoty na wiecej ? Czy sie tylko balas? Czy wstydzilas i sie zerwalas? Bylas podniecona ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z reszta co mial Ci powiedziec? Nie chcial Cie dobijac a troche zal mu bylo na pewno. W koncu powiedzial "a bylo tak milo"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facetowi rano samoistnie stoi to skad wiesz czy nie zrobil tego rano ? No jesli nie tam to w domu juz. Uwierz mi na slowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem ale adrian nic nie mowil ze sie roZczarowal. ale to lekko naciagnieta guma byla nic mu sie nie stalo klamql zeby mu odslonila nago tygryska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rano niemogl nic robic bo obudzilam sie na jego klacie glowa jakby sie ruszyl to by mnie zbudzil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok moze sie mu nic nie stalo akurat. Ale we wzwodzie penis jest tak wrazliwy ze go zle zlapiesz albo mocno i faceta bedzie bolec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mozesz mowic co chcesz ale 25letni facet jesli nie uprawia seksu to jakos musi spuscic cisnienie bo inaczej bedzie mu bardzo ciezko. A jesli ma dziewczyne to tym bardziej. Pewnie robi to w domu i mysli o tobie- tak robia faceci.

Udost臋pnij ten post