Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
jedz a potem sie moe dogadasz w domu i tyle,nie sadze zeby byla zdola isc na policje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Adrian przyjedzie to z nim zdecyduje boje sie ze on narobi mu problemow jak pojdzie na policje, po za tym mama siedzi juz w domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie lepiej i艣膰 do matki i si臋 spyta膰 o co tak na prawd臋 jej chodzi? I czemu zmienila zdanie ? Tylko na spokojnie to za艂atwi膰 p贸ki nie ma ch艂opaka 偶eby potem nie dosz艂o do wielkiej k艂贸tni i 偶eby tw贸j facet si臋 z nia czasem nie pok艂贸ci艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poczekam az tato wroci i pojde zapytac sie o co chodzi jej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Adrian i tak zrobi awanture bo wycieczka i pieniadze przepadna jak nie pojade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepadn膮 bo nie umiecie si臋 wszyscy dogada膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie prawda! ja z adrianem bylam u rodzicow i pytalismy sie ich czy moge jechac z adrianem do chorwacji i mama powiedziala ze musi z tata uzgodnic i po kilku dniach z mama adriana gadala i sie zgodzila a teraz nagle ze Nie moge!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ona robi problem!! bedzie chlopakowi pieniadze zwracac!! bo mogla zabronic odrazu a nie teraz przed wyjazdem kiedy juz nie da rady nic zalatwic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To id藕 i za艂atw to sama a nie czekaj az ch艂opak przyjedzie i ci臋 w tym wyr臋czy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czekam na tate bo on jeszcze potrafi wplynac na jej zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powinna艣 to za艂atwi膰 sama. Dopiero jak z nimi porozmawiasz to niech do Cb ch艂opak przyjedzie a nie wcze艣niej. Nie mieszaj go w rodzinne k艂贸tnie. Masz 17 lat to twoi rodzice i ty musisz to rozegra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie ty by艂a艣 wczoraj i przedwczoraj jak trzeba by艂o to za艂atwi膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie ty by艂a艣 wczoraj i przedwczoraj jak trzeba by艂o to za艂atwi膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie jest takie latwe co ja moge ? rozmawialysmy ale ciagle tylko klotnie z tego wychodzily on mnie nie slucha, a to laczy sie z chlopakiem bo on traci kase

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak ale to twoi rodzice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog艂as spa膰 w domu. A pewnie teraz krzyczysz na nia a ona na Cb. To gdzie tu rozmowa ? My艣lisz ze ch艂opak przyjdzie i za Cb za艂atwi wszystko ? Na co ty liczysz z tego b臋dzie tylko jeszcze wi臋kszy kwas. Musisz sama. Nie widzisz tego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gadalam z mama ale ona stwierdzila ze za szybko podjela decyzje i taki wyjazd jest dla mnie zagrozeniem, powiedziala ze odda pieniadze przyznala ze ona zawinila ale nie pusci mnie samej i z problemem zdrowotnym bo to wczasy bez ubezpieczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Adrian jeszcze probuje zalatwic rezwrwacje dla swojej mamy zeby odkrecic to i nie przepadlo wszystko bo od mamy kasy brac. nie chce jest zly ale tez mowi ze powinien wziasc ubezpievzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wkurzaja mnie nagle zgodni oboje ja piernicze chlopak mnie denerwuje tym tlumaczeniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisa艂as o tym ubezpieczeniu i tego nie wykupiliscie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda ze wcze艣niej to nie wysz艂o jak te艣ciowa chcia艂a odkupi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie bo niechce zeby adrian kupowal wszystkiego a co moze sie stac biore zelazo i dobrze sie czuje !! tesciowa niewiem czy jeszcze chce bo juz tez jakies plany maja adrian to probuje zalatwic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zdajesz sobie sprawy ile musieliby艣cie zap艂aci膰 za byle wizyt臋 tam w szpitalu i za koszty leczenia. Nie chodzi o tw贸j problem ale o was oboje drobne wypadki itd. To sa koszty w tysi膮cach z艂otych. Trudno stalo si臋. Mama przyznala si臋 do winy i trudno trzeba 偶y膰 dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo na plazy naprawde moze mi sie cos stac nie przesadzajmy! wcale mnie to nie poprawia usmiechu ze do winy sie przyznala ! mogla wczesniej myslec a nie teraz ! a adrian tez taki bo po co sie przyznawal ze bez ubezlieczenia teraz by problemu nie byko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wole dmuchac na zimne i bez ubezpieczenia nigdzie nie jade. ale dla twojej mamy to pretekst, bardziej boi sie ze bedzie seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ty nie przesadzasz zawsze jest kto inny winny nie ty. On bo mowi prawd臋, mama bo nie powolila. Mog艂a艣 i艣膰 do ginekologa ju偶 dawno. Matka by艂a by zadowolona ju偶 by by艂o po tej rozmowie o seksie. By艂a by spokojniejsza. Tw贸j problem ju偶 by mo偶e by艂 rowi膮zany. O wyje藕dzie tydzie艅 temu nie mog艂as z ni膮 porozmawia膰 ? A nie na ostatnia chwil臋 bo sama si臋 wahalas czy jecha膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ty nie przesadzasz zawsze jest kto inny winny nie ty. On bo mowi prawd臋, mama bo nie powolila. Mog艂a艣 i艣膰 do ginekologa ju偶 dawno. Matka by艂a by zadowolona ju偶 by by艂o po tej rozmowie o seksie. By艂a by spokojniejsza. Tw贸j problem ju偶 by mo偶e by艂 rowi膮zany. O wyje藕dzie tydzie艅 temu nie mog艂as z ni膮 porozmawia膰 ? A nie na ostatnia chwil臋 bo sama si臋 wahalas czy jecha膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracujesz i tyle nie mog艂as wyr臋czy膰 ch艂opaka i poszukac ubezpieczenia ? Mog艂as sama wykupi膰 200 z艂 nie masz ? Nawet ci te艣ciowa m贸wi艂a a ty ola艂a艣 temat bo po co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co? z wyjazdem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wycieczke udalo sie odsprzedac i mama adriana pojechala maja te same nazwiska wiec rezerwacja zostala. pieniadze chlopakowi zwrocila moja mama. jestem nie pelnoletnia i nie wezmnie mnie nikt powaznie jak bym chciala wypupic ubezpieczenie a moje pieniadze zarobione sa na koncie adriana a zreszta on kupowal wczasy nie ja i on powiniem myslec o konsekwencjach

Udost臋pnij ten post