Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
ale powinno się wiązc 3 opakowania, dopiero jak po tych trzech się powinno wszystko unormować . zwykle wszystko się normuje już w 1 miesiącu, ja miałam tylko dłuższy okres a potem plamienie przy 1 opakowaniu, poza tym żadnych skutków. wszystko lekarz Ci powie. a przy zmianie trzeba dokończyć opakowanie i zrobić przerwę 7 dni lub od razu zacząć opakowanie nowych bez przerwy

Gość gość
Aha, moze faktycznie zaczac brac juz tak jak wczesniej radzisz. boje sie ze prezerwatywa moze byc niewystarczajaca przy adrianowi. dzis myslalam zeby sprobowac sie rozbierac bo ostatni dzien jest bez mamy adriana bo jutro wraca i znow bedzie nas pilnowac, nie mowilam nic adrianowi o tym pomyslalam ze sama zaczne go rozbierac a on odruchowo mnie, niechce sie dotykac ale tak polozyc sie nago do lozka pod koudre

Gość gość
Ale to plamienie mnie dobija!! mam nadzieje ze nie bede go miec

Gość gość
a zdajesz sobie sprawe ze on sie moze spuscic pod ta koldra?

Gość gość
A nie pomyslalam o tym, kurcze to co mam robic? ale jak nie bedzie mnie dotykac to nic nie bedzie

Gość gość
a nie lepiej jak zostaniecie w bieliźnie i się tylko podotykacie ? albo on w bokserkach a ty nago? jeżeli cię zobaczy nago to wiadomo ze jak cię zacznie dotykać to może się spuścić

Gość gość
lepiej jak sperma zostanie w bokserkach a ie zaleje lozko

Gość gość
W bieliznie to juz sie widzielismy i reakcja poszla u adriana na bokserkach bylo widac, ale nie dotykalismy sie, niechce sama byc rozebrana bo sie zestresuje biuuu

Gość gość
faktycznie niechce miec spermy na sobie obrzydliwe a jeszcze jak zaschnie na poscieli to bedzie smierdziec.

Gość gość
zbieram sie bo u adriana noc spedze zobacze czy adrian bedzie dzis powazny to sproboje tylko w bieliznie sie podotykac zaczekam z rozebraniem sie jeszcze troche

Gość gość
sperma nie śmierdzi, jak wyschnie jak sie ja wytrze to nie widac

Gość gość
A ja tak myslalam ze po czesci ma jakis zapach zwiazany z moczem lub cos takiego, ale wytrzec to juz wolalabym posciel wyprac

Gość gość
Uciekam bo adrian chyba przyjechal po mnie,

Gość gość
i co będziesz prała codziennie po seksie ? bez przesady. jak ty mu oral zrobisz skoro to wszystko śmierdzi wg Cb. powiem tak mój facet przestrzega zasad higieny i nigdy nie śmierdzi moczem

Gość gość
Ale nie chodzilo mi o to ze facet nie przestrzega zasad czystosci bo adrian tez nigdy nie smierdzial moczem tylko chodzilo mi o sam zapach spermy zostawionej i zaschnietej przeciez chyba zacznie jakos smierdziec wkoncu wydobywa sie z przewodu sikania, wczoraj chcialam sie dotykac i tak jak bylam z adrianem i zaczelam troche temat ze cos powinismy isc do przodu to adrian wogole nie kapnol sie ze chce zeby mnie dotykal, wkoncu po jakims czasie sama zaczelam sie troche dobierac do niego i siadlam na niego tak w bieliznie i zaczelam go dotykac tylko zrobilam glupote bo adrian mial bokserki mokre i teraz niewiem czy to moja sprawka bo bylam mokra i na jego bokserki przeszlo czy on ja sie zabije chyba

Gość gość
pewnie się spuścił skoro ty miałaś bieliznę to az tak mokro u Cb nie było

Gość gość
Ale to nie bedzie nic jesli to sperma i siedzialam

Gość gość
jeżeli oboje byliście w bieliźnie to raczej nie.

Gość gość
cale szczescie!!! oboje bylismy w majtkach

Gość gość
jak chcesz robić takie akcje to się lepiej zabezpieczaj

Gość gość
Nie myslalam ze tak szybko adrian cos ten tego zrobi!! nawet niewiem kiedy on to zrobil i ile siedzialam na tej s*****e Boze straszne to jest ciagle mysle o tym a chlopak nic z tego nie roni sobie

Gość gość
facet prawiczek tak ma

Gość gość
bo dotykalismy sie troche i ja teraz sie zaztanawiam czy on mnie nie dotykal z brudnymi palcami od spermy

Gość gość
miałaś tego pilnować przecież.

Gość gość
no tak tylko ja niewiem kiedy on doszedl czy przed tym jak mnie dotykal bo zesmy sie tak troche tez calowali i adrian mnie zlapal za tylek zaczol macac czy juz po ale przez majtki dotykal to chyba nic nie bedzie

Gość gość
raczej nic ale następnym razem bardziej uważaj. sama pomysl chciałaś się klasc nago co by wtedy było

Gość gość
Wiem, to glupie! jak siezdecyduje zeby sie rozbierac to zmusze go do zalozenia prezerwatywy!! adrian jest w szpitalu :-((

Gość gość
Adrianowi uderzyla sperma do glowy i wyladowal w szpitalu bardzo sie o niego martwie:(

Gość gość
ktos sobie glupie zarty robi z adriana wogole nie na miejscu'!!