Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
Jestes zazdrosna ze chlopak w jego wieku jest zemna? Albo ty jestes sama i oblesna dlatego to robisz hm

Gość gość
haha to o gówniarze akurat nie pisał podszyw tylko ja :D pani buahahahahahahaha dobre sobie :D krytykujesz podszywa ale jakie nudne i żałosne musi być twoje życie skoro od kilku miesięcy przesiadujesz na kafeterii i p********z 3 po 3 :D niewychowana małolata i jej farmazony z d**y wzięte 💤

Gość AUTORKO AUTORKO
w y p i e r d a l a j w półprzysiadach!!!

Gość xxxMajaxxx
Podszyw przynajmniej śmieszny, za to autorka to prostaczka bez wyobraźni. :o

Gość gość
Buaaahahaa to slychac. po calej dzielnicy jak idziesz wszysty ciebie wysmiewaja przykre dlatego tu na kafe anonimowo sie odgrywasz

Gość gość
D**e to ty masz na ryju !!

Gość gość
Moj adrian mowi ze mam ryja niewyjsciowego ale i tak mnie kocha calym sercem ❤️

Gość gość
A ja chyba wiem kim jestes!! masz faceta co ma dziecko i dlatego taka wkuezona bo masz odpadki po innej kobiecie

Gość gość
Nigdy bym nie wziela towaru zuzytego dlatego moj adrian jest prawiczkiem z krwi i kosci czystym jak łza, czasami sie sam tylko masturbuje ale to tak dla zdrowotnosci

Gość gość
zalosna jestes kobieto!! podszy Z chraba mozgu

Gość gość
Wiesz co podszy jutro adriana tu posadze to ci napisze amory

Gość gość
Glupia jestes podszy niechce mi sie z nieudaczniara gadac jestes marginesem spolecznosci !!! naprawde. popisz sobie bo to jedyna rozrywka twoja , a wiesz jestem tu kilka miesiecy bo sie radze madrych osob niechce sobie zycia zniszczyc glupota jak ty niestety moze dam ci rade wypij melise

Gość gość
Przepraszam ze tak wam p*****le o tym adrianie non stop wiem ze juz mnie macie dosyc sluchac i macie w d***e moje wymyslone problemy ale nie moja wina naprawde ze jestem taka tepa krowa bez mozgu z IQ deski klozetowej :(

Gość gość
autorko zamiast się wyspać bo cię czeka teraz dużo rzeczy na głowie to ty się klocisz? olej to i zrób sb nicka i zaczernij pseudonim a nie pisz jako gość

Gość gość
Autorka jest na to zbyt głupia i nierozgarnięta, nie wymagajcie od niej takich rzeczy. :P

Gość gość
Hm osoba ktora probuje mnie i adriana osmieszyc napewno jest nieszczesliwa dlatego wtraca sie w zycie innych. Pani Iza moze powinla sobie poszukac normalnego faceta bez dziecka z bylego zwiazku widac i czuc ze sie nie nawidza hm chyba sobota sie zbliza i wizyta dziecka u tatusia . Dobra zostawiam glupi podszyw!! Mam wiecej problemow na glowie adriana nie wypisali lezy w sali z 2 innymi chlopakami wiec smutno niema bo juz sie zakolegowali, a adrian jakos tak dziwnie sie zachowywal miedzy nimi bo jak do niego przyszlam usiadlam na lozku to on pchal reke mi po udzie wewnatrz no wiecie mam wrazenie ze tym kolega jakis glupot na opowiadal, a oni tez tacy dziwni wogole dziwnie bylo tam dzis. Adrian tez mi awanture zrobil ze na fb z kolega jestem na zdj. I jeszcze powiedzial ze koledze z zdj napisal zeby sie odpi......L co za czlowiek

Gość gość
Kurcze ide do domu adriana bo chce jakies podkoszulki czyste dzwonie do tesciowej juze 3raz a ona wogole nie odbiera trudno najwyzej mnie zlapie w domu u nich

Gość gość
i co awanturę ci robił przy facetach na sali ? chyba mu się wystarczająco polepszylo ze już zaczyna akcje robić. a to ze napisał to jest chore. nic nie nagadał kolegom z sali tylko się przed nimi popisywał. faceci tak mają ze muszą zaznaczac ze się do nich należy. takie chwyty. idź i powiedz jej najwyżej ze poszłaś bo nie odbierała

Gość gość
Ale wpadka bo mama adriana w domu byla a ja kluczykami drzwi otwieram a ona w srodku masakra przezylam rozmowe z nia ! mam jego rzeczy a tez znalazlam paczke prezerwatyw u niego pod bielizna i znowu majtki mi kupil boze ale wstyt!! tak zrobil mi przynich awanture a oni jeszcze debilne teksty gadali a adrian mi powiedzial ze juz raz mu napisal a on znowu i jak go spotka to mu powie osobiscie co mysli.

Gość gość
a teściowa widziała te majtki i gumki? co ci teściowa mówiła? a Adrian zachował się podle

Gość gość
Nie tesciowa nie widziala nic naszczescie, a te stringi czerwone i chyba gdzies by byla dalsza czesc podwiazki i stanik ale ukryl. Tesciowa mnie wypytala co my robilismy jak jej niebylo i czy adrian mnie namawial na seks, o spotkanie u ginekologa na rozmowie jak wypadlo i czy jestem swiadoma zagrozenia, czy mieszkalam u adriana i co teraz bedzie z nami. i jeszcze byla zla bo u adriana zostal moj stroj kapielowy i musialam sie przyznac ze kapalismy sie razem w wannie zq co dostalam opieprz ze moglam zajsc

Gość gość
ja ci radzę ty nie mów takich rzeczy teściowej bo to tylko się może obrócić przeciwległym tobie. po co jej takie rzeczy gadać? popełniasz takie błędy potem jest niepotrzebne gadanie

Gość gość
Ale gdybym sklamala a pozniej prawda wyszla to dopiero mialabym gadane od tesciowej! Ona stwierdzila ze sie bala co zastanie jak wroci bo adrian to tylko by chcial dziecka. Przynajmniej rozmowe mam za soba teraz tylko zeby adrian wyszedl wyzdrowial i bylo by jak dawniej. Chlopak mi es napisal ze przeprasza ale zablokowal mojego kolege na moim fb co za facet!!! Mam bokserki adriana strasznie duze sa a na jego tylku obcisle czy to nie zaskodzi jego plodnosci??

Gość gość
nie zaszkodzi. więcej nie opowiadaj teściowej o intymnych szczegółach. sprzątaj po takiej akcji.

Gość gość
O boze dostalam es z nr faceta tesciowej i ona pisze ze mnie jutro chce widziec po szkole u niej w domu. masakra co jeszcze moze chciec

Gość gość
a kolege sobie odblokuj. raz mu powolisz na takie coś a będzie robił non stop. zmien to hasło w końcu

Gość gość
Ale ja nie mowilam w szczegolach co robilismy w wannie a stroj zapomnialam z tego wszystkiego zabrac, Ale ona nie jest glupia ma swoje lata i pewnie tez w wannie bywa z facetem to sie domysla co robilismy

Gość gość
a co myślałas ze nie przeszuka? pewnie znowu coś znalazła.

Gość gość
Adrian jest mega zazdrosny i to mnie z jednej strony kreci ale z drugiej strasznie denerwuje. Lubie jak jest o mnie zazdrosny a ten moj kolega z fb to strasznie przystojny jest i adrian nie dziwie sie za tak reaguje bo pokazuje ze ja do niego naleze i to mi sie podoba . Ciesze sie ze o mnie mysli i kupil mi majtki w dodatku w takim sexi kolorku ach .

Gość gość
Boje sie teraz ze tesciowa bedzie mniala jakies wonty do nas i ze adrian poprosi mnie zebym przed nim w tych stringach z podwiazkami wystapila . Jesli teraz cos takiego to na co mnie bedzie namawial potem az strach pomyslec.