Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
tu czasem sobie ludzie lubia robic akcje takie , nie zwracaj a to uwagi

Gość gość
Wiem...

Gość gość
Tak ze mna piszecie i mi niby radzicie ale nikt jakos nie zapytal nawet dlaczego adrian w szpitalu:( Nieczuli strasznie jestescie:o

Gość gość
nikt tu nie siedzi 24h , jeżeli byś chciała to sama byś napisała . to źle ze nikt nie próbuje na siłę się dowiadywac. nie przesadzaj i nie obrażaj znowu wszystkich tu

Gość gość
21,59 tu znowu jakis glupek sie podszywapod mnie!!!! Zalosne takie osoby sa....

Gość gość
Adrian nawdychal sie oparow z rozpuszczalnika teraz lezy w szpitalu i to nie powod do glupiego zartowania !! jak wyjdzie ze szpitala to juz mi tesciowa cala lekcje geografi dzwonila zeby powiedziec ze musze sie nim zajac,chyba bede musiala z nim zamieszkac albo do mojego domu zabrac choc zupelnie niewiem co powiedza rodzice na to. jak bylam u niego dzis to strasznie byl taki smutny

Gość gość
Mój Adrian to jest jednak kochany❤️ Niby lezy w szpitalu i strasznie cierpi ale napisal mi dzisiaj ze najbardziej brakuje mu mnie i z checia by mnie wymasowal nawet tam na dole bo wie ze po szkole jestem strasznie zmeczona:o Troche sie zawstydzilam ale bede o nim w nocy fantazjowac****isac mu sprosne smski:D Niech sie cieszy ;)

Gość gość
Cześć, tak Cię czytam i fajnie mi się robi na sercu, bo przypominam sobie jak to było kiedy ja zaczynałam związek ze swoim chłopakiem, który teraz jest już moim mężem, a za miesiąc spodziewamy się syna . Miałam 16 lat jak go poznałam , a różnica wieku między nami podobna - 8 lat. Od tego czasu minęło już 7 lat, moja rada dla Ciebie - Nie daj sobie wejść na łeb, bo za kilka lat ( jeżeli przetrwacie, czego Wam życzę ) wszystko może obrócić się przeciwko Tobie, skoro będąc w związku parę miesięcy Adrian tworzy Ci różne jazdy. Żeby nie było takiej sytuacji, że wasze relacje zrobią się 'niezdrowe'. Bardzo Cię pozdrawiam, wydajesz się być rozsądną dziewczyną , nie zgub tego i życzę Ci wszystkiego Najlepszego.

Gość gość
Dziekuje za mile slowa widac sa tu jeszcze normalne osoby nie tylko podszywy:) kocham adriana i chciala bym zeby juz wyszedl z tego szpitala i bysmy byli sam na sam , wyobrazilam sobie dzisiaj nasz pierwszy raz i bylo cudownie!! wysle adrianowi fotke w bieliznie zeby mial dobre sny na szpitalnym niewygodnym lozku

Gość gość
opary ? to nie mógł się przed tym uchronić? są maski itd. nie poznaje cię. autorko to ty ? nagle obudziło się pożądanie ?

Gość gość
tu ostatnio pytalas o spermę na majtkach a teraz o pierszym razie mówisz ? lepiej sobie nie wyobrażaj za dużo po pierszym razie bo możesz się rozczarowac .

Gość gość
Boze co za glupoty ktos wypisuje jakie fotki w bieliznie ? czy tu jest ktos nienormalny!!!! to nie ja pisalam !! podszyw najwidoczniej ma problemy z w zyciu ze musi odwalac takie brednie i innej obcej osoby, pewnie w zyciu nudy ma i dlatego takie jazdy albo jest to beka kobieta bez chlopaka brzydka i sie msci wypisujac brednie !! nie mysle o rzadnym pierwszym razie wogole!! p*****ly wyssane to sa!

Gość gość
Adrian mial maske ale taka badziewna cos jak lekarze taka przejsciowa w niej niewolno w pomieszczeniu przebywac jak sa rozpylane substancje a chlopak jest glupi bo podczas rozpylania wnosil tam pudla. zaczol wymiotowac oczy mu lzawily jakby plakal i teraz ma taka chrybke i gardlo go boli i glowa w szpitalu byl pod tlenem no dzis go przewiezli na normalna sale jeszcze zostaje tam moze jutro wyjdzie jak lekarz stwierdzi odtrucie. tesciowa jest wsciekla i sie pozarla z szefem adriana dzis ze ten adrianowi zaduzo obowiazkow daje, ale wina jest adriana ze maski tlenowej nie wlozyl !! jak jutro adrian wyjdzie ze szpitala to zostanie umnie bo mama sie nie zgadza zebym przeprowadzila sie do niego, a tesciowa znowu naskakuje na mnie ze mam sie nim opiekowac a ona co matka a ja mam szkole jeszcze do pracy ide po szkole i mature mam temat pisac niedam rady byc z nim 24h

Gość gość
Moja mama juz po schodach taszczyla materac do mojego pokoju ona mysli ze on na nim bedzie spac chyba oszalala!! adrian mi es napisal ze doktor mu powiedzial ze jutro wychodzi wiec musze go spakowac. jak ma umnie lezec tylko niewiem czy uprzedzic tesciowa ze bede w domu ich jutro bo mam klucze czy raczej jej powiedziec wkoncu ona i tak sie wyprowadzila z domu wiec nie powinnla robic awantur

Gość gość
nie przesadzajcie z tą opieka przecież to nie jest małe dziecko i wszyscy cudujecie. da sobie radę. nie wiem po co te przeprowadzki. a mamę ma nadopiekuńczą i po co ona leci do szefa. to dorosły facet przecież

Gość gość
Adrian ma zaburzenia oddechu i musi ktos byc jak bedzie mial napad,

Gość gość
Adrian ma zaburzenia oddechu i musi ktos byc jak bedzie mial napad,

Gość gość
jednak nie jest w złym stanie skoro go wypuszczają. poza tym to i tak ma matkę dziwna żeby lecieć do szefa z pretensjami

Gość gość
Niewiem co mama adriana ma do szefa ale jest zla ze adrian mial byc kierownikiem tylko a nie zajmowac sie wszystkim poza jego wykazem obowiazkow

Gość gość
po prostu za bardzo się wtrąca.

Gość gość
Adrian jest dobry pytam go czy ma jakas Gadki pizamowe do spania a on mi mowi ze mu bokserki wystarcza jest nie powazny w majtkach bedzie ganial u mnie po domu przeciez moja mama sie wscieknie. i co teraz ? musze chyba cos mu kupic

Gość gość
Wkoncu to jej syn a ona jest matka, jej czastka jej meza a ojca adriana opiekuncza jest bo w pewnym sensie boi sie najgorszego

Gość gość
A jak mi adrian uswintuszy lozko sperma, A ja bede z nim tam lezec i sama sie oblepie tym

Gość gość
Boje sie tego i nie mowcie ze to nie problem!! adrian ma niespodziewane wytryski nocne a chyba nie mozna spac w prezerwatywie bo to niezdrowe jest i to lateks ale ja sobie nie wyobrazam bo jak sie ta sperma umarze i ona pojdzie nie tam gdzie trzeba to klopot gotowy nie chce nawet o tym myslec!! \

Gość gość
podszyw mam cie!!! co ty za p*****ly klikasz

Gość gość
Cos ci ten glupi podszyw nie wychodzi przeciez wczorsj pisalas ze o pierwszym razie snie a tu nagle sie spermy boje wez babo glupia sie swoim zyciem zajmi

Gość gość
podszyw jest sto procent lepszy niż twój zakichany głupkowaty temat o niczym gówniaro :D

Gość gość
Wracajac do Adriana, to ciesze sie ze juz jutro wychodzi bo wyobrazam sobie jak mu bylo ciezko przez ten czas kiedy sam lezal w szpitalu a wokolo same brzydkie i stare piguły co mu zaszczyki w dupsko dawaly!! wkurza mnie tylko ze tesciowa traktuje go jak malego synka i mysli ze ja mam tylko adriana na glowie a szkola to co!!

Gość gość
Ha ha ale p*****ly wymyslasz starucho!!! jakbys byla madra to bys wiedziala ze w jego stanie niema zastrzykow !!! denna jestes jak wieczko z pustej butelki

Gość gość
I nie jestem gOwniara dla ciebie podszyw Pani !!